Jump to content

Ερωτευτηκα Αυτη Την Κιχλιδα!

ektorakos

Recommended Posts

Νομίζω το βρίσκεις εύκολα.....

Ριξε μια ματια και για:

Metriaclima aurora

Metriaclima sp. "zebra long pelvic"

Παντως να ξέρεις οτι τα ειδη αυτα μαζι με αυτο που διάλεξες ειναι πολύ αγρια!!!!!

Εγω ξερεις τι θα δοκίμαζα????

Εναν δολοφόνο που λέγεται dimidiochromis compressiceps και στη λίμνη Μαλαουι που κυκλοφορεί....εχει το παρατσουκλι "Τhe Eyebiter"

:)

Ψαξε το λιγο παραπανω,και μην ενθουσιαζεσαι αμεσως.Εχει πολυ περισοοτερο αξιολογα ψαρια να διαλεξεις.

Εναν δολοφόνο που λέγεται dimidiochromis compressiceps και στη λίμνη Μαλαουι που κυκλοφορεί....εχει το παρατσουκλι "Τhe Eyebiter"

προφανως δεν σοβαρολογεις μιας και το συγκεκριμενο γινεται πολυ μεγαλο και σφαζει κοσμο. μαλλον θες να τονισεις την επιθετικοτητα του metriaclima. ?

Ψαξε το λιγο παραπανω,και μην ενθουσιαζεσαι αμεσως.Εχει πολυ περισοοτερο αξιολογα ψαρια να διαλεξεις.

ειμαι ανοιχτος σε προτασεις ;)

σε mbuna παντα

Πω, πω! πολυ ομορφο ψαρι Prince, απο το σχημα του ψαριου μονο και μονο λεει πολλα ως προς τον χαρακτηρατου!

Ο φίλος PRINCE έγραψε για το eyebitter γαιυτό να δώσω κάποιες πληροφορίες για τους λεγόμενους μεγάλους θηρευτές που είχαν αναφερθεί ξανά εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=69900&view=findpost&p=613873

Φίλε Πάντως δεν είναι δυσκολο να τα βρεις!

Κάνε μια γύρα στα πετ και όλο και κάτι θα βρεις! Το πολύ πολύ τα παραγγέλνεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...