Dimitris1997 9 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 9 Φεβρουαρίου 2012 (edited) καλησπερα ειμαι καινουριοσ και δν 3ερω αν το 8εμα μου ειναι σε σωστη κατηγορια αλλα οπωσ λεω και στον τιτλο παρατηρισα ενα μικρο καφε σαλιγγαρακι στο ενυδρειο μ.μαλον το 'απεκτεισα' την τριτη που αγορασα 2 γκαπακια και 1 φυτακι.απο που λετε να ηρ8ε?να το κρατησω ή οχι?αν οχι πωσ να το '3εφορτο8ω'? Υ.Γ συγνωμι για τισ πολλεσ ερωτησεισ Έγινε επεξεργασία 9 Φεβρουαρίου 2012 - Dimitris1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 9 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 9 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Καλως ήρθες! Σιγά τις πολλές ερωτήσεις! Λοιπόν, ο λαθρεπιβάτης ήρθε απο το φυτό! Αν θες τον κρατάς, αν δεν θες τον διώχνεις ή εξολοθρεύεις! Πάντως να ξέρεις ότι μπορεί να μην είναι μόνο ένας αλλά κι'άλλοι. Μπορεί εσένα να πήρε το μάτι σου μόνο αυτόν! Αν είναι πολλοί με κανα σαλίγκαρο είσαο οκ! Έγινε επεξεργασία 9 Φεβρουαρίου 2012 - ΠαναγιώτηςCR7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris1997 10 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 10 Φεβρουαρίου 2012 μεχρι στιγμησ εχω παρατηρισει μονο ενα και αυτο ειναι παρα πολυ μικρο!!!λεω να το κρατεισω αν δω οτι ειναι ή γινονται παρα πολλα 8α γιω3ω μερικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 10 Φεβρουαρίου 2012 Συνήθως οι λαθρεπιβάτες δεν είναι σόι σαλιγκάρια! Κράτα τον αν θες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 10 Φεβρουαρίου 2012 #5 Share 10 Φεβρουαρίου 2012 Το οτι έχεις δει μονο ένα δεν σημαίνει οτι έχεις μόνο ένα στο ενυδρείο σου. Θεώρησε οτι είναι μέρος του μικρού μας οικοσυστήματος, μιας και αυτά έχουν το ρόλο τους μέσα σε αυτό. Απλά πρόσεξε να κρατάς τον πλυθυσμό τους υπό έλεγχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris1997 11 Φεβρουαρίου 2012 Author #6 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστω για τισ συμβουλεσ σασ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος