kotsosaqua 9 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 9 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Καλησπερα μπορειτε να αναγωρισετε ποιος γλυφτης ειναι αυτος στην φωτο??τον πηρα χθες απο πετ σοπ καθως μου δωσανε ως τον ποιο ακυνδινο για τα φυτα μου τα οποια τα θελω αθικτα!!! μου φαινεται για crossocheilus siamensis αλλα ειναι λιγο διαφορετικος σε εμφανιση... μπορειτε να με πειτε, αν ειναι αυτος, τι πρεπει να τον ταισω αφου εχει γλυψει ολο το ενυδρειακι μου το οποιο ειναι 60 λιτρα και δεν εχω πολυ αλγη ακομη!!! εχω ακουσει οτι δεν τρωνε ταμπλετες αλγης οι συγκεκριμενοι!! ισχυει αυτο?? Έγινε επεξεργασία 9 Φεβρουαρίου 2012 - kotsosaqua Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregory97 9 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 9 Φεβρουαρίου 2012 Ειναι chinese algae eater http://en.wikipedia.org/wiki/Gyrinocheilus μπορει να γινει επιθετικο με τα αλλα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 9 Φεβρουαρίου 2012 #3 Share 9 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Chinese Algae Eater, CAE Εχε το νου σου πατριωτη, αν και ειναι δουλευταραδες με τις αλγες μετα οσο μεγαλωνουν γινονται και επιθετικα προς αλλα ψαρια. Οταν τα ειχα σε καποια φαση, οταν γιναν περιπου 10 ποντους ειχα ανεξηγητους θανατους αλλων αλγοφαγων ψαριων μου, και τα ευρισκα φαγωμενα στην κυλιακη χωρα. Απο οταν τα εδιωξα δεν ξαναειχα ποτε προβλημα. Δυστηχως στην πολη μας δεν θα βρεις sae ή otocinclus. Έγινε επεξεργασία 9 Φεβρουαρίου 2012 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotsosaqua 9 Φεβρουαρίου 2012 Author #4 Share 9 Φεβρουαρίου 2012 αμααααν δηλαδη στο ενυδρειακι μου με τα γκαπυ που ειναι και εγκυα θα τα καταστρεψει!!!θα επιστρεψει στο πετ σοπ μου φαινεται!!! κριμα και μου φανικε οτι στην κυριολεξια εγλυψε μεσα σε μια μερα ολο το ενυδρειο μου!!! παιδια δεν σας κανω πλακα εριξε δουλεια το ψαρακι και εκτος αυτου λαμψανε ολα τα αντικειμενα μου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 9 Φεβρουαρίου 2012 #5 Share 9 Φεβρουαρίου 2012 Το ξερω φιλε μου αλλα δυστηχως εγω απο την δικια μου εμπειρια δεν σου τα συνιστω. Τωρα δεν ξερω με τα γκαπυ τη μπορει να παιξει στο τελος. http://www.aquariumalgaeeaters.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotsosaqua 9 Φεβρουαρίου 2012 Author #6 Share 9 Φεβρουαρίου 2012 αν ειναι να γινουν ετσι θα παρουν ποδι!!! σας ευχαριστω για τις πληροφοριες παντως παιδια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Φεβρουαρίου 2012 #7 Share 9 Φεβρουαρίου 2012 και τοσο μεγαλα αν δεν γινουν παλι θεωρουνται κακοι χαρακτηρες και επιθετικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος