Aniparktos 8 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 8 Φεβρουαρίου 2012 έψαξα στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα πουθενά αν μπαίνουν marimo moss balls (από e-bay) μαζί με τα χρυσόψαρα. Θα μπουν η θα του κάνω ένα πλούσιο τραπέζι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 9 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 9 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω ότι δεν θα μείνει κολυμπιθροξυλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 9 Φεβρουαρίου 2012 #3 Share 9 Φεβρουαρίου 2012 Οτιδήποτε πράσινο και εαν βάλεις μέσα στο ενυδρείο με τα χρυσόψαρα ενδέχεται να γίνει γεύμα για τα ψάρια σου, και κανείς δεν μπορεί να σου πει ναι η οχι με σιγουριά. Αλλά εαν δεν το προσπαθήσεις δεν θα μάθεις ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 9 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 9 Φεβρουαρίου 2012 Αν ειναι μεγαλες και τα ψαρια μικρα πιστευω δεν θα τις φανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniparktos 9 Φεβρουαρίου 2012 Author #5 Share 9 Φεβρουαρίου 2012 κατάλαβα πλαστικά για μια ζωή χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 10 Φεβρουαρίου 2012 #6 Share 10 Φεβρουαρίου 2012 Κάνε μια προσπάθεια να βάλεις καμία anubia που είναι ένα πολυ ανθεκτικό φυτό χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις και επειδή έχει και σκληρά φύλλα δεν θα στο πειράξουν, σε συνδιασμό με τροφές που περιέχουν πολύ πρασινάδα και φρεσκα λαχανικά αρακά μαρουλάκι κλπ. Τα πλαστικά φυτά μόνο μπελάδες μπορούν να σου φέρουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Φεβρουαρίου 2012 #7 Share 23 Φεβρουαρίου 2012 Δεν τρώνε ολα τα χρυσόψαρα ολα τα φυτά. Επως χω ξαναπει εγω στα δικα μου εχω 5 διαφορετικά είδη που δεν πειράζουν. Μια φορα που δοκιμασα τη μπαλα moss ποτε δεν την πείραξαν. Απλα την εβγαλα γιατι την εβαλα μετα στο γαριδαδικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος