bill1997crack 8 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 8 Φεβρουαρίου 2012 συγνωμη αν σας εχω ζαλιση με της ερωτησης μου πηρα το fluval 405 to oipio exei 2κουτακια με ανθρακα και τα αλλα με βιολογικο χρηαζετε να τα αντικαταστησψ με καπια αλλα αν ναι μεπια ;;;; αν οχι δεν θα μουρουφαοι τα λιπασματα (το ενυδριο ειναι σε στρωσιμο και προκιτε να γινη φυτεμενο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 8 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 8 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Εξαρτάται τι φυτά θα βάλεις μέσα.Αν βάλεις σκληρά φυτά τύπου anubies,Microsorum pteropus και τα σχετικά όχι ο άνθρακας δεν θα κάνει κακό.Τώρα αν πας για φυτά μετριων ή ψηλών απαιτήσεων γνώμη μου να τον βγάλεις.Στην θέση σου θα έβαζα τα εξείς υλικά με αυτήν την σειρά.Πρώτα κλασσικά τα σφουγγάρια που έχει το fluval,μετά ένα καλο στρώμα από filter wool και όλα τα αλλα βιολογία(ότι υλικό προτιμάς εσύ,υπάρχουν πολλά που θα κάνουν την δουλειά εξίσου καλά).Καλο και φτηνό υλικό είναι το χύμα siporax.Δεν υπάρχει λόγος να σκάσεις χοντρά λεφτά για βιολογικό υλικό εκτος και αν δεν σε καλύπτει στα λίτρα,μιας και ένα καλοφυτεμένο ενυδρείο θα φιλτράρεται και από τα φυτά του Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2012 - StefanosS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill1997crack 8 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 8 Φεβρουαρίου 2012 οκ ετσι θα τα βαλω ξερις ποσο εχει το siporax to xima ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 8 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 8 Φεβρουαρίου 2012 πανω κατω απο 5-8 ευρο το λιτρο αναλογα απο που θα το παρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος