bebisnet 22 Μαίου 2012 #76 Share 22 Μαίου 2012 το κατάλαβα... αλλά ήταν αργά. Διάλυση καθάρισμα και πάμε πάλι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 17 Σεπτεμβρίου 2012 #77 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μετά απο μερικούς μήνες που χρησιμοποιώ ένα κομμάτι απο τα πρώτα που βγήκαν απο το εργαστήρι του Αίολος μπορώ να πώ οτι πλέον δεν τον ξεχωρίσεις απο τον υπόλοιπο βράχο...Ειλικρινά όταν στήσω άλλο ενυδρείο θα γίνει εξολοκλήρου με DIY. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 18 Σεπτεμβρίου 2012 #78 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 πολυ ωραιο θεματακι.! σκεφτομαι να κανω κι εγω εναν υφαλο για τον 60λιτρο κυβο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 18 Σεπτεμβρίου 2012 #79 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 μια ερωτηση: τα καλουπια πως τα φτιαχνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 18 Σεπτεμβρίου 2012 Author #80 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 με κάποιο "εύπλαστο" υλικό, από άμμο βασικά για να έχεις τη δυνατότητα να διαμορφώνεις το καλουπι όπως το θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 18 Σεπτεμβρίου 2012 #81 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 κατι τετοιο θελω να φτιαξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 18 Σεπτεμβρίου 2012 Author #82 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 όπως θέλεις μπορείς να το φτιάξεις.... το κάνεις σε όσα κομμάτια βολέψει και μετά τα κολλάς μεταξύ τους με τα ίδια υλικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 18 Σεπτεμβρίου 2012 #83 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 ωραια τοτε θα το προσπαθησω και θα ενημερωσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 18 Σεπτεμβρίου 2012 Author #84 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 ... με φωτογραφίες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 18 Σεπτεμβρίου 2012 #85 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 αν βγει ετσι οπως το σκεφτομαι με φωτογραφιες φυσικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 22 Σεπτεμβρίου 2012 #86 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 για να μπορεσει να σχηματιστει το καλουπι θα πρεπει να βρεξω την αμμο ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Σεπτεμβρίου 2012 Author #87 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, θα είναι καλύτερα να είναι νωπή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futurized 1 Σεπτεμβρίου 2013 #88 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 μπράβο πολύ ωραίο το όλο εγχείρημα λογικά μετά από τόσο καιρό θα έχει μπει και στο ενυδρείο και θα είναι γεμάτος ζωή καμιά φώτο παίζει χρησιμοποίησε κανείς στρειδαλευρο από μαγαζί με ζωοτροφές για την κατασκευή ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Σεπτεμβρίου 2013 Author #89 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ δεν χρησιμοποίησα πάντως. Αν θυμάμαι καλά τον έβαλα στο ενυδρείο 2 μήνες μετά (κάποια κομμάτια), αλλά το μεγάλο το χάρισα σε κάποιο μέλος. Μετά από 6 μήνες νομίζω δεν θα διαφέρει από τους φυσικούς, τουλάχιστον σε εμφάνιση, αλλά έχω την εντύπωση ότι την ζωή που προσφέρει και έχει ένας ζωντανός βράχος δεν θα την έχει ποτέ ή στην καλύτερη θα αργήσει πάρα πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 2 Σεπτεμβρίου 2013 #90 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ δεν χρησιμοποίησα πάντως. Αν θυμάμαι καλά τον έβαλα στο ενυδρείο 2 μήνες μετά (κάποια κομμάτια), αλλά το μεγάλο το χάρισα σε κάποιο μέλος. Μετά από 6 μήνες νομίζω δεν θα διαφέρει από τους φυσικούς, τουλάχιστον σε εμφάνιση, αλλά έχω την εντύπωση ότι την ζωή που προσφέρει και έχει ένας ζωντανός βράχος δεν θα την έχει ποτέ ή στην καλύτερη θα αργήσει πάρα πολύ. Βέβαια Βαγγέλη αυτό έχει τα θετικά έχει και τα αρνητικά του,οπότε μην τρελαίνετε ο φίλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Σεπτεμβρίου 2013 Author #91 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 Όντως αυτό είναι αλήθεια...... Πάντως αν το ξεκινούσα πάλι από την αρχή θα το έκανα μόνο με νεκρό, αλλά θα πρόσεχα πολύ περισσότερο τι θα έβαζα μέσα. Γιατί αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος με νεκρό και να βάζει ότι ναναι χωρίς να προσέχει, είναι δώρο άδωρο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebisnet 28 Οκτωβρίου 2013 #92 Share 28 Οκτωβρίου 2013 καμία φωτό παίζει ρε παίδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 28 Οκτωβρίου 2013 Author #93 Share 28 Οκτωβρίου 2013 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=88472 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος