Jump to content

Σχετικά Με Αγγελίες

dsidir

Recommended Posts

Στους κανόνες των αγγελιών αναφέρεται:

4. Απαντήσεις στις αγγελίες επιτρέπονται μόνο για το σκοπό παροχής διευκρινίσεων σχετικά με το περιεχόμενο της αγγελίας. Απαγορεύονται απαντήσεις οι οποίες θίγουν αρνητικά, με οποιονδήποτε τρόπο, το περιεχόμενο της αγγελίας η το συγγραφέα της. Επίσης απαγορεύεται ο σχολιασμός τιμών, οι προτάσεις εκπτώσεων εντός της δημοσίευσης καθώς και η χρήση λατινικών ή κεφαλαίων χαρακτήρων όπως ορίζεται από το γενικό κανονισμό του Aquazone.gr. Οι απαντήσεις τέτοιου τύπου θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

*Μπορείτε να μας εξηγήσετε τι ορίζεται ως "παροχή διευκρινήσεων " ? Διότι θέλω να είμαι ΟΚ με τους κανόνες αλλά μου τη σπάει να σβήνει όποιος θέλει τα post μου...... Πότε μπορώ να ρωτήσω κάτι δημόσια.... θεωρώ ότι μια ερώτηση μπορεί να βοηθήσει και άλλα μέλη και να μην λάβει αυτός που έβαλε την αγγελία 40 p.m. με το ίδιο πράγμα.... π.χ. μέγεθος κοραλιών εφόσον δεν έχει βάλει φωτό Ευχαριστώ...

Προσυπογράφω το ερώτημα, είχα ρωτήσει κι εγώ διευκρίνηση κάτω από αγγελία, και παρατηρήθηκα ότι αυτό γίνεται μόνο με πμ

Τώρα είδα ότι υπάρχει παραπλήσιο θέμα και μάλιστα με πιο πλούσιο υλικό, οπότε αν θέλετε μπορείτε να διαγράψετε το θέμα εδώ και να μεταφέρετε το post μου εκεί. Ευχαριστώ. Χαίρομαι που δεν είμαι μονο εγώ που βλέπω τα πραγματα έτσι, αλλά αντίθετα είναι πάαααααααρα πολλοί.

Έγινε τροποποίηση του κανονισμού 4 στις μικρές αγγελίες έτσι ώστε να μην μπορεί να υπάρχει τρόπος παρερμηνείας.

Όλες οι προσπάθειες που γίνονται απο την συντονιστική ομάδα σκοπό έχουν την ομαλότερη λειτουργιά της κατηγορίας μικρές αγγελίες.

Είμαι σίγουρος ότι τα συντονιστικά μέλη εργάζονται προς το καλό του φόρουμ και την ομαλή του λειτουργία, αλλά καμιά φορά ο υπερβολικός ζήλος για αυτοπροβολή (ίσως) και η παραπομπή σε οδηγίες κανονισμών που ίσως ούτε οι ίδιοι δεν έχουν καταλάβει τι λένε, χαλάει τα πράγματα και εκνευρίζει άλλα μέλη και τα αποθαρύνει να γράφουν (όλοι αφιερώνουμε χρόνο είτε διαβάζωντας, είτε συμβουλεύοντας, είτε αγοράζοντας και πουλώντας, αυτό πρέπει να εκτιμάται από όλους). Τέλος για να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα με την νέα αλλαγή του κανονισμού.... Μπορούμε να πούμε με απλά λόγια..... Απαγορεύεται κάθε απάντηση σε αγγελία για οποιοδήποτε λόγο. Επικοινωνία μόνο με π.μ.

Έγινε επεξεργασία - dsidir

Ωραία, τώρα ο κανόνας είναι σύμφωνος με το ότι δεν επιτρέπεται να ρωτάμε για διευκρίνηση κάτω από αγγελία ;)

Είμαι σίγουρος ότι τα συντονιστικά μέλη εργάζονται προς το καλό του φόρουμ και την ομαλή του λειτουργία, αλλά καμιά φορά ο υπερβολικός ζήλος για αυτοπροβολή (ίσως) και η παραπομπή σε οδηγίες κανονισμών που ίσως ούτε οι ίδιοι δεν έχουν καταλάβει τι λένε, χαλάει τα πράγματα και εκνευρίζει άλλα μέλη και τα αποθαρύνει να γράφουν (όλοι αφιερώνουμε χρόνο είτε διαβάζωντας, είτε συμβουλεύοντας, είτε αγοράζοντας και πουλώντας, αυτό πρέπει να εκτιμάται από όλους). Τέλος για να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα με την νέα αλλαγή του κανονισμού.... Μπορούμε να πούμε με απλά λόγια..... Απαγορεύεται κάθε απάντηση σε αγγελία για οποιοδήποτε λόγο. Επικοινωνία μόνο με π.μ.

Φίλε dsidir πρόσεχε σε παρακαλώ τι λες και πως το λες.Έχεις προκαλέσει πολλές φορές σε θέματα που αφορούν τις αγγελίες και έχεις αναγκάσει τους συντονιστές να χάνουν το χρόνο τους, παραβαίνοντας επιδεικτικά τον κανονισμό.

Ο υπερβολικός ζήλος για αυτοπροβολή ίσως ταιριάζει σε σένα, εφόσον συνεχίζεις να υποδεικνύεις το πως πρέπει να πράττουμε ως συντονιστική ομάδα, ακόμα και μετά την ενημέρωση του Διαχειριστή,για την αλλαγή του κανονισμού.

Εμμέσως πλην σαφώς με τη φράση σου: "που ίσως ούτε οι ίδιοι δεν έχουν καταλάβει τι λένε", μας αποκαλείς "χαζούς".

Ας κοιτάει λοιπόν ο καθένας τη δουλειά του και ας αντιληφθεί το λόγο που υπάρχει εδώ μέσα.

Πίστεψε με οι συντονιστές πολλές φορές κάνουν τα στραβά μάτια...Κακώς θα έλεγα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...