ektorakos 10 Φεβρουαρίου 2012 #26 Share 10 Φεβρουαρίου 2012 φιλε πολυ ωραια ειναι τα ψαρακια σου. τι μεγεθος εχουν περιπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ababapanos 10 Φεβρουαρίου 2012 Author #27 Share 10 Φεβρουαρίου 2012 ειναι μικρα, περιπου στα 4 εκατοστα... και αλλη μια χαζη ερωτηση, πως μπορω να υπολογιζω σωστα την ποσοτητα τροφης? π χ τωρα που εχω 7 ψαρακια, αν σε καθε ψαρι αναλογουν 2 φυλλαρακια να ριχνω 14 φυλλαρακια 2 φορες την ημερα? αλλα και τωρα που ταισα για πρωτη φορα βλεπω οτι δεν ειναι και πολυ σωστος τροπος υπολογισμου αυτος, γιατι υπαρχουν ψαρια πιο δραστηρια απο αλλα που τρεχουν πιο γρηγορα προς την τροφη με αποτελεσμα να τρωνε περισσοτερο απο καποια αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ababapanos 10 Φεβρουαρίου 2012 Author #28 Share 10 Φεβρουαρίου 2012 τελικα τα aulonacara μου δεν ειναι τα rubin red , αλλα τα Aulonocara jacobfreibergi. Με πηρε πριν απο λιγο ο κυριος απο το καταστημα και μου ειπε οτι μου εβαλε αυτα επειδη σε αυτα μπορουσε να ξεχωρησει το αρσενικο απο τα θυλικα! παντως πρεπει να πω οτι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το καταστημα abyssos και θα ξανα αγορασω παλι ψαρια απο εκει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Φεβρουαρίου 2012 #29 Share 10 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Ο χρωματισμος και των jacobfreibergi ειναι πολυ εντυπωσιακος Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2012 - ΣΤΡΑΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ababapanos 11 Φεβρουαρίου 2012 Author #30 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 Εδω και ενα βιντεο απο την δευτερη μερα τους στο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 11 Φεβρουαρίου 2012 #31 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 Μόνο 10 λεπτά βίντεο ? Πανέμορφα είναι πάντως !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 11 Φεβρουαρίου 2012 #32 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Πάρα πολύ ωραίο!!!!Να τα χαίρεσαι!!! Φοβερές aulonacara πήρες!Προσωπικά μ' αρέσουν περισσότερο απο τις rubin red. Πρόσεχε λίγο το δεξί μπαστούνι που ακουμπά (?) στην αμμο.....μπορεί να την ρουφηξει και να μπουκώσει... Έγινε επεξεργασία 11 Φεβρουαρίου 2012 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ababapanos 11 Φεβρουαρίου 2012 Author #33 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 Μόνο 10 λεπτά βίντεο ? Πανέμορφα είναι πάντως !!! κανονικα 5 λεπτα ειναι το βιντεο, δεν ξερω γιατι βγηκε 10 λεπτα, μαλον μετα τα 5 λεπτα ξεκιναει παλι απτην αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Φεβρουαρίου 2012 #34 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 Κουκλι ειναι να τα χαιρεσαι φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ababapanos 11 Φεβρουαρίου 2012 Author #35 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 εκανα και τεστ αμωνιας της salifert σημερα και ειναι στο 0. οποτε για την ωρα μαλον πανε ολα καλα... θα ξανα κανω την δευτερα ξανα αμωνιας και νιτρικα να δω πως παει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Φεβρουαρίου 2012 #36 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 Και νιτρωδη να κανεις ΝΟ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ababapanos 11 Φεβρουαρίου 2012 Author #37 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 Για νιτρωδη δυστηχως δεν εχω αγορασει ακομα.... επειδη δεν ειχα τα χρηματα να αγορασω ολα τα τεστ αγορασα μονο για αμωνια και νιτρικα... Αν σε αυτα τα 2 ειμαι καλα απο τιμες , υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα με τα νιτρωδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 11 Φεβρουαρίου 2012 #38 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 Δεν πειράζει ,μην αγοράζεις γαι ΝΟ2 ,κρίση έχουμε απλά η αμμωνία αφού είναι μηδεν συνέχισε να ταίζεις με προσοχή σε πόσότητα αυτές τις πρώτες μέρες και αν θέλεις και έχεις ρίξε βακτηρίδια να υποστηρίξεις λίγο κατά άλλα χαλαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος