Jump to content

Ετοιμος Για Τις Πρωτες Κιχλιδες?

ababapanos

Recommended Posts

ειναι μικρα, περιπου στα 4 εκατοστα...

και αλλη μια χαζη ερωτηση, πως μπορω να υπολογιζω σωστα την ποσοτητα τροφης?

π χ τωρα που εχω 7 ψαρακια, αν σε καθε ψαρι αναλογουν 2 φυλλαρακια να ριχνω 14 φυλλαρακια 2 φορες την ημερα? αλλα και τωρα που ταισα για πρωτη φορα βλεπω οτι δεν ειναι και πολυ σωστος τροπος υπολογισμου αυτος, γιατι υπαρχουν ψαρια πιο δραστηρια απο αλλα που τρεχουν πιο γρηγορα προς την τροφη με αποτελεσμα να τρωνε περισσοτερο απο καποια αλλα...

τελικα τα aulonacara μου δεν ειναι τα rubin red , αλλα τα Aulonocara jacobfreibergi. Με πηρε πριν απο λιγο ο κυριος απο το καταστημα και μου ειπε οτι μου εβαλε αυτα επειδη σε αυτα μπορουσε να ξεχωρησει το αρσενικο απο τα θυλικα!

παντως πρεπει να πω οτι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το καταστημα abyssos και θα ξανα αγορασω παλι ψαρια απο εκει!

Ο χρωματισμος και των jacobfreibergi ειναι πολυ εντυπωσιακος

:)

Έγινε επεξεργασία - ΣΤΡΑΤΟΣ

Πάρα πολύ ωραίο!!!!Να τα χαίρεσαι!!!

Φοβερές aulonacara πήρες!Προσωπικά μ' αρέσουν περισσότερο απο τις rubin red.

Πρόσεχε λίγο το δεξί μπαστούνι που ακουμπά (?) στην αμμο.....μπορεί να την ρουφηξει και να μπουκώσει...

Έγινε επεξεργασία - PRINCE

Μόνο 10 λεπτά βίντεο ? :P Πανέμορφα είναι πάντως !!!

κανονικα 5 λεπτα ειναι το βιντεο, δεν ξερω γιατι βγηκε 10 λεπτα, μαλον μετα τα 5 λεπτα ξεκιναει παλι απτην αρχη

εκανα και τεστ αμωνιας της salifert σημερα και ειναι στο 0. οποτε για την ωρα μαλον πανε ολα καλα... θα ξανα κανω την δευτερα ξανα αμωνιας και νιτρικα να δω πως παει...

Για νιτρωδη δυστηχως δεν εχω αγορασει ακομα.... επειδη δεν ειχα τα χρηματα να αγορασω ολα τα τεστ αγορασα μονο για αμωνια και νιτρικα...

Αν σε αυτα τα 2 ειμαι καλα απο τιμες , υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα με τα νιτρωδη?

Δεν πειράζει ,μην αγοράζεις γαι ΝΟ2 ,κρίση έχουμε απλά η αμμωνία αφού είναι μηδεν συνέχισε να ταίζεις με προσοχή σε πόσότητα αυτές τις πρώτες μέρες και αν θέλεις και έχεις ρίξε βακτηρίδια να υποστηρίξεις λίγο κατά άλλα χαλαρά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...