omilos heraklion 7 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 7 Φεβρουαρίου 2012 παιδεια καλησπερα θελω να ρωτησω γεια το skimmer DELTEC MCE 600 υπαρχουν ανταλακτικα και που θα τα βρω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 7 Φεβρουαρίου 2012 Θα παραγγείλεις από κάποιο κατάστημα που πουλάει το skimmer ώστε να σου φέρουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
omilos heraklion 8 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 8 Φεβρουαρίου 2012 οκ αλλα το προβλημα ειναι οτι το πηρα μεταχηρισμενο και δεν ξερω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 8 Φεβρουαρίου 2012 Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα της περιοχής σου ή επικοινώνησε με κάποια από μεγαλύτερες πόλεις και ρώτησε αν μπορούν να σου παραγγείλουν αυτά που θέλεις.... Πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και ότι η παραλαβή θα γίνει με την επόμενη παραγγελία του διανομέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
omilos heraklion 8 Φεβρουαρίου 2012 Author #5 Share 8 Φεβρουαρίου 2012 Σ ευχαρηστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
omilos heraklion 10 Φεβρουαρίου 2012 Author #6 Share 10 Φεβρουαρίου 2012 μπορείτε να μου πείτε λίγα πράγματα γεια αυτο το συγκεκριμενο σκιμμερ έχω δικιμασει κάμποσα και κάνουν πολύ θόρυβο και όταν έχεις γυναίκες μέσα στο σπίτι άστα να πάνε γεια το συγκεκριμενο έχω ακούσει σχετικά καλά λοιπόν τι λέτε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Φεβρουαρίου 2012 #7 Share 10 Φεβρουαρίου 2012 μπορείτε να μου πείτε λίγα πράγματα γεια αυτο το συγκεκριμενο σκιμμερ έχω δικιμασει κάμποσα και κάνουν πολύ θόρυβο και όταν έχεις γυναίκες μέσα στο σπίτι άστα να πάνε γεια το συγκεκριμενο έχω ακούσει σχετικά καλά λοιπόν τι λέτε??? Παρε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 10 Φεβρουαρίου 2012 #8 Share 10 Φεβρουαρίου 2012 Παρε το +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Φεβρουαρίου 2012 #9 Share 10 Φεβρουαρίου 2012 Με κλειστά μάτια !!! Μάλιστα κάποιο μέλος μας έχει κατασκευάσει ένα πιστό αντίγραφο με αντλία της μαμάς εταιρίας και είναι άψογο. Μπορείς να ρωτήσεις τον Vales-red που το αγόρασε περίπου στη μισή τιμή, να σου πει την άποψή του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
omilos heraklion 10 Φεβρουαρίου 2012 Author #10 Share 10 Φεβρουαρίου 2012 εντάξει παιδιά όλα καλά σάς έχω εμπιστοσύνη κατεβείτε κρητη να ποιούμε ΡΑΚΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 10 Φεβρουαρίου 2012 #11 Share 10 Φεβρουαρίου 2012 Εδω ειναι κι ο Vales_red να πει την αποψη του απο τη σχετικα ταλαιπωρη πορεια του στο χομπι! Εχω αλλαξει πολλα σκιμερ... Κανενα δεν κανει την δουλεια του MCE600! Το εχω στο 1.5 μετρο απο τον καναπε στο σαλονι, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΧΝΑ! κι οχι με τηλεορασεις ανοιχτες...στην απολυτη ησυχια... Οσο για το μοντελο που εχω εγω, ειναι πιστο αντιγραφο του ξενου, σε επιπεδο δλδ μικροχιλιοστων...ακουγομαι σπασικλας, αλλα μετα αποσα εχω τραβηξει γιαυτο το ενυδρειο ηθελα να μην παρω κατι σαν το MCE600 αλλα ΤΟ MCE600 (σε τιμη Ελληνικης πραγματικοτητας)... φοραει την ιδια αντλια (aquabee) και απλα αξιζει τον κοπο να το δοκιμασετε! Θα εβγαζα φωτογραφιες αλλα ειναι αργα...οποιος θελει ας επικοινωνησει μαζι μου για λεπτομερειες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος