nikolaosbouk 6 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 6 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια εχω 30 κιλα αραγωνιτη και 25 κιλα βραχο, το συνολο 55κιλα. Το ενυδρειο μου ειναι 250 λιτρα. Θελω να ετοιμασω νερο με αλατι για το πρωτο load του ενυδρειου. Το καθαρο ποσο του νερου ειναι 195 λιτρα περιπου? Σωστα το υπολογιζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 6 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 6 Φεβρουαρίου 2012 Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Αλλαγή νερού η να γεμίσεις το ενυδρείο για πρώτη φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 6 Φεβρουαρίου 2012 #3 Share 6 Φεβρουαρίου 2012 55kg βράχο+αραγωνίτη δεν σημαίνει 55lt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 6 Φεβρουαρίου 2012 Author #4 Share 6 Φεβρουαρίου 2012 Να το γεμισω πρωτη φορα θελω. Επισης θελω να ξερω ποσα λιτρα νερο θα εχω στην δεξαμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikman 6 Φεβρουαρίου 2012 #5 Share 6 Φεβρουαρίου 2012 Αν το φτιάχνεις το νερό σε βαρέλι πχ 50-60 λίτρων και μετά το αδειάζεις στο ενυδρείο σου είναι εύκολο να γνωρίζεις ακριβώς πόσο νερό έβαλες στο τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 6 Φεβρουαρίου 2012 Author #6 Share 6 Φεβρουαρίου 2012 Πολυς σωστος, ευκολος και πρακτικος τροπος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 6 Φεβρουαρίου 2012 #7 Share 6 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί δεν το φτιάχνεις όλο το νερό στο ενυδρείο; Όταν θα είναι έτοιμο προσθέτεις τον αραγωνιτη και τον βράχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikman 6 Φεβρουαρίου 2012 #8 Share 6 Φεβρουαρίου 2012 Άσε που θα σου διαλυθεί καλύτερα και γρηγορότερα το αλάτι έτσι, από το να προσπαθείς να το διαλύσεις μέσα στο ενυδρείο με κυκλοφοριτές...τρεις μέρες δε σε φτάνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος