Jump to content

Μικρό Θαλασσινό

goyroyni

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά...έχω ένα πολύ μικρό ενυδρείο (20lt) και θέλω να με βοηθήσετε να το κάνω θαλασσινό για clown.

Είχα πάει σε ένα pet shop και είδα ένα ίδιο που δεν το πουλούσαν, με κλοουν μεσα...αλλά δεν ρώτησα αυτούς πως το έφτιαξαν γιατί δεν εμπιστεύομαι τους πετσοπαδες...

Το ενυδρείο έχει ενσωματομένα, φίλτρο και μία λάμπα

Θα μου άρεσε αν μου λέγατε και τις τιμές (περιπου) για ότι μου προτεινεται... :bigemo_harabe_net-193: :bigemo_harabe_net-193: :bigemo_harabe_net-193:

δεν σου προτεινω θαλασσινο τοσων λιγων λιτρων που φιλοξενει εστω και ενα ψαρι.1 γαριδα και μερικα σαλιγκαρια ναι.παλι ομως χρειαζεται αρκετη εμπειρια σε τοσα λιγα λιτρα.

δεν σου προτεινω θαλασσινο τοσων λιγων λιτρων που φιλοξενει εστω και ενα ψαρι.1 γαριδα και μερικα σαλιγκαρια ναι.παλι ομως χρειαζεται αρκετη εμπειρια σε τοσα λιγα λιτρα.

Μμμμμ μάλιστα...τι κρίμα :bigemo_harabe_net-99:

Σ'ευχαριστώ.... :bigemo_harabe_net-99:

Αν είσαι αρκετά προσεκτικός στις κινήσεις σου θα έλεγα οτι μπορείς να βάλεις ένα "ζευγάρι" μικρών σε ηλικία ocellaris.

Εβδομαδιαίες αλλαγές,καθώς και αναπλήρωση είναι το Α και το Ω.Πρώτα βέβαια πρέπει να προετοιμαστείς διαβάζοντας.

Υπάρχουν έτοιμα ενυδρεία όπως είπες σε αυτά τα λίτρα με ικανοποιητικό φωτιστικό και φίλτρο.Υπολόγιζε στα 150-200 ευρώ χονδρικά συν τον εξοπλισμό που χρειάζεται οποιοδήποτε θαλασσινό ενυδρείο.

Και εδώ μπορείς να δεις τις πληροφορίες για μικρά συστήματα.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50474

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, τα μικρά είναι και δύσκολα.

Αν είσαι αρκετά προσεκτικός στις κινήσεις σου θα έλεγα οτι μπορείς να βάλεις ένα "ζευγάρι" μικρών σε ηλικία ocellaris.

Εβδομαδιαίες αλλαγές,καθώς και αναπλήρωση είναι το Α και το Ω.Πρώτα βέβαια πρέπει να προετοιμαστείς διαβάζοντας.

Υπάρχουν έτοιμα ενυδρεία όπως είπες σε αυτά τα λίτρα με ικανοποιητικό φωτιστικό και φίλτρο.Υπολόγιζε στα 150-200 ευρώ χονδρικά συν τον εξοπλισμό που χρειάζεται οποιοδήποτε θαλασσινό ενυδρείο.

Θα συμφωνησω με το Φωτη.

Υπαρχουν κι αλλα μικρα ψαρακια να επιλεξεις,οπως αυτο η αυτο και αυτο

:)

Θα συμφωνησω με το Φωτη.

Υπαρχουν κι αλλα μικρα ψαρακια να επιλεξεις,οπως αυτο η αυτο και αυτο

:)

Εξίσου όμορφα και τα τρία.

Το τελευταίο ειδικά πανέμορφο,αλλά νομίζω και δύσκολο να το βρεις στην Ελλάδα.

Εξίσου όμορφα και τα τρία.

Το τελευταίο ειδικά πανέμορφο,αλλά νομίζω και δύσκολο να το βρεις στην Ελλάδα.

To rainfordi ειδικα το εχω βρει παμπολες φορες.

Εγώ το έχω και δε μπορώ να το βγάλω... :bigemo_harabe_net-74:

ΑΑ!!! Αν κατάλαβα καλά πρέπει να πάρω ένα καινούριο ενυδρείο που να είναι κατασκευασμένο να γίνει θαλασσινο? ...οπότε αυτό που έχω δεν μπορώ να το μετρατέψω σε θαλασσινό? :bigemo_harabe_net-57:

(η ονομασία clown είναι λάθος? :clown2: )

Μπορείς να το μετατρέψεις προσθέτοντας κατάλληλο φωτιστικό και φίλτρο που θα βάλεις τα υλικά σου (άνθρακας - αντιφώσφορος).

θερμαντήρας θεωρώ οτι υπάρχει...

Μπορείς ακόμα να προσθέσεις ένα μικρό skimmer,βέβαια θα πιάσει αρκετό χώρο.

η ονομασία clown είναι κοινή και αναφέρεται στης οικογένεια Amphiprioninae.Σε αυτή περιλαμβάνονται είδη που μεγαλώνουν αρκετά.

To Amphiprion Ocellaris παραμένει μικρό και είναι γενικά εύκολο στη διατήρηση του και δεν προκαλεί προβλήματα (θεωρητικά πάντα...)

Γιατί θα φαγωθεί από τα lion... Βέβαια ξέρει να κρύβεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...