cvoul2000 6 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 6 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα παιδιά, Σήμερα το πρωι βρήκα το ένα από τα δυο μου Damsel να έχει πραγματοποιήσει ...άλμα έξω από το ενυδρείο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εχθές δεν έκανα κάποια δουλειά συντήρησης στο ενυδρείο, δεν έχασα κανένα ψάρι και κατά τις μετρήσεις που έκανα το Σάββατο, εκτός από λίγο αυξημένο PO4 τα υπόλοιπα Νιτρικά και Αμμονία ήταν μηδενικά. Λέτε απλά να στρεσαρίστικε για κάποιο λόγο το ψάρι? Τα υπόλοιπα ψάρια έχουν φυσιολογική συμπεριφορά και τα κοράλια δεν φαίνεται να έχουν κάτι παράξενο. Έχετε καμιά άποψη αν κάτι πάει στραβα?? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fouskos 6 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 6 Φεβρουαρίου 2012 το είχε πάρει μηπωσ κανένα άλλο ψάρι κυνήγι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikman 6 Φεβρουαρίου 2012 #3 Share 6 Φεβρουαρίου 2012 Τυχερός είσαι φίλε! Εγώ το κυνηγούσα με ότι μπορείς να φανταστείς και στο τέλος ξεστησα το ενυδρείο για να το πετάξω έξω κι εσένα πετάχτηκε μόνο του; Πλάκα κάνω. Λυπήθηκα για το ψάρι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 6 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 6 Φεβρουαρίου 2012 Καλά έκανα και το δικό μου το έκανα με καπάκι. Κρίμα για το ψαράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 6 Φεβρουαρίου 2012 #5 Share 6 Φεβρουαρίου 2012 Μηπως εχεις αυτοματη ταιστρα σε καποιο σημειο?! Ρωταω γιατι ειχα αυτοματη ταιστρα σε ενα σημειο στο δικο μου, κι εκει κοντα ηταν ενα κλοουνακι. Οποτε ενεργοποιουνταν το κλοουνακι ηταν κοντα κι ετρωγε πρωτο..αλλα το blue tang ερχοταν με φορα απτην αλλη ακρη του ενυδρειου με αποτελεσμα ολα να τρεχουν πανικοβλητα απο εκει... Ενα απογευμα το Κλοουνακι εξαφανιστηκε μεσα απο το ενυδρειο και βρεθηκε στο πατωμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvoul2000 6 Φεβρουαρίου 2012 Author #6 Share 6 Φεβρουαρίου 2012 Επειδη τα Damsel ηταν 2, ειχα παρατηρησει καποια κυνηγιτα... Μάλλον λοιπόν του την έπεσε το δεύτερο. Όσον αφορά για την ταίστρα, ναι μεν πάνε προς το φαγητό όποτε ταίζει αλλά δεν γίνεται και ο χαμός..... Ευχαριστώ πάντως για τις ιδέες σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 7 Φεβρουαρίου 2012 #7 Share 7 Φεβρουαρίου 2012 Επειδη τα Damsel ηταν 2, ειχα παρατηρησει καποια κυνηγιτα... Μάλλον λοιπόν του την έπεσε το δεύτερο. Όσον αφορά για την ταίστρα, ναι μεν πάνε προς το φαγητό όποτε ταίζει αλλά δεν γίνεται και ο χαμός..... Ευχαριστώ πάντως για τις ιδέες σας... παίζει να το κυνήγησε το δεύτερο και εμένα αλληλοεξοντώθηκαν μέχρι που έμεινε ένα, το ίδιο και με τα bangai cardinal μόλις σχημάτισαν ζευγάρι σκότωσαν τα υπόλοιπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος