Jump to content

Βράχος Από Aquaristik.net

Recommended Posts

Λόγω ότι δεν μπόρεσα να βρω νεκρό βράχο σε πλάκες από εδώ, λέω να παραγγείλω από Aquaristik

http://www.aquaristic.net/Marine-Reef-plates-per-kilo.html?emrecommendation=pp1 ... τέτοια ή και παρόμοια κομμάτια.

Η τιμή του είναι 4,68 το κιλό και θα χρειαστώ 10 κιλά περίπου.

Τα μεταφορικά είναι 20 ευρώ άσχετα αν τα κιλά είναι 10 ή 20.

Θέλει κανείς να συμμετάσχει για να μοιραστούμε τα έξοδα?

ε ναι

Να κανω μια διευκρινηση?! Ετσι οπως το θετεις ειναι σαν να ψαχνεις ατομα να συμμετεχουν καποιος στην αγορα βραχου?! Για παραδειγμα μπορει να θελω να παρω κατι αλλο απο το site αυτο...Ισχυει και για αυτα τα ατομα η αγγελια....

To σκεπτικό μου ήταν για βράχο... αλλά δεν θα ήταν πρόβλημα νομίζω αν κάποιος θελήσει κάτι άλλο

Θέλω να δημιουργήσω μια ή δυο νησίδες με επίπεδα και χρειάζομαι πλάκες ...κάπου 10-15 κιλά ίσως...

Aiolos, οι πλάκες απο Γερμανία είναι ακριβώς όπως τα περιγράφουν. Πλάκες... :D

Έτυχε να πάρω 3κ να δω πως είναι. Μου ήρθαν δύο κομμάτια. Ένα αρκετά μεγάλο το οποίο μοιάζει με νεκρό μοντιπόρα και ένα άλλο πιο μικρό σαν τραπεζοειδές ακροπόρα.

Γενικά προτιμώ πολύ τον απλό reef που έχουν. Δίνει μια πιο φυσιολογική όψη μιας και οι βράχοι ακουμπάνε μεταξύ τους χωρίς να βλέπεις "ενώσεις". Έχω αρκετές γεφυρώσεις στο ενυδρείο και όλα είναι απο αυτά.

Άντε να μαζευτείτε μερικοί εκει Σαλόνικα να κάνετε μια ομαδική αγορά. Απο τεστ και λάμπες εως ριάκτορες και σκίμμερ. Απο όλα έχει το μαγαζί. Με 20Ε φέρνεται 31κ πράγμα.

τέτοια κομμάτια έχω διαθέσιμα αν σου κάνουν ..στείλε μου πμ

ααα !!!!η παντόφλα είναι 38 νούμερο :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

post-434-0-07421100-1328478992_thumb.jpg

post-434-0-82325800-1328479019_thumb.jpg

post-434-0-51959400-1328479039_thumb.jpg

post-434-0-93163100-1328479069_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - salTasos

τι γινεται αιολε?εχασα επεισοδια....?πλακες ,νησια,επιπεδα, διαβαζω.....

ερχεσαι στα σκληρα ρε θηριο..?

Όχι με τα σκληρά δεν έχουμε καλές σχέσεις... απλά λέω να παίξω λίγο με το τοπίο !!! 5 χρόνια το ίδιο, να μπει και μια άλλη πινελιά στο μεγάλο....

αααα υπάρχει και ένα 30 λίτρο και προορίζεται και αυτό για ένα μικρό υφαλάκι !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...