Giovanni 23 Οκτωβρίου 2013 #551 Share 23 Οκτωβρίου 2013 Εισαι τρελλος? Για πανε στο θεμα μου στο πρωτο ποστ και πες μου τι βλεπεις? Οτι θελει το φιλαρακι μου λεμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Οκτωβρίου 2013 #552 Share 23 Οκτωβρίου 2013 καλά καλά.... κόψτου μια επιταγή για αρχή χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 23 Οκτωβρίου 2013 #553 Share 23 Οκτωβρίου 2013 Χμμμμ εεεε χμμμμμ εεεε να.. τελειωσε το μπλοκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Οκτωβρίου 2013 #554 Share 23 Οκτωβρίου 2013 α δεν πειράζει... βολεύεται και με πιστωτική ή και μετρητά χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 23 Οκτωβρίου 2013 #555 Share 23 Οκτωβρίου 2013 Βοηθεια ειπαμε να του δωσουμε βρε... οχι ελεημοσυνη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 23 Οκτωβρίου 2013 #556 Share 23 Οκτωβρίου 2013 Ξήλωμα ολα!!!!!! Τι θα γεινει ; ............ Βλέπουμε . Πέφτεις λίτρα Θόδωρε? Ας είναι, αν είναι να συνεχίσεις στα αλάτια! Έχεις κάτι στο μυαλό σου ή θα σου βγει στην πορεία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 23 Οκτωβρίου 2013 Author #557 Share 23 Οκτωβρίου 2013 (edited) Πέφτεις λίτρα Θόδωρε? Για να πεσω όχι, αλλα αν ποτε αλλάξω γυάλα θα πάω σε πιο μεγάλη για fish only. Xexe. Ας είναι, αν είναι να συνεχίσεις στα αλάτια! ε ναι παλι σε reef πιο οικονομικό πιο λιτό πιο λίγα είδη πιο μεγάλες αποικίες και ακομα πιο λειτουργικό. Έχεις κάτι στο μυαλό σου ή θα σου βγει στην πορεία? κάτι εχω στο μυαλό μου αλλα θέλει πολυ σκέψη ακομα και ακομα πιο πολυ δουλεια. Προς το παρών προέχει το άδειασμα Έγινε επεξεργασία 23 Οκτωβρίου 2013 - bababrilios Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 24 Οκτωβρίου 2013 #558 Share 24 Οκτωβρίου 2013 Γιατί Θόδωρε μου γιατί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 24 Οκτωβρίου 2013 #559 Share 24 Οκτωβρίου 2013 Προς το παρών προέχει το άδειασμα ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ; Πάρε πιο οικονομικές αντλίες,αυτές σου κάνουν την ζημιά....νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Οκτωβρίου 2013 #560 Share 24 Οκτωβρίου 2013 F..K ΔΕΗ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 24 Οκτωβρίου 2013 Author #561 Share 24 Οκτωβρίου 2013 F..K ΔΕΗ!!!!! Κάπως έτσι Στρατό , αλλα πιο σωστά FC ΔΕΗ Ναι θα γίνει ριζική αλλαγη!! Μέχρι που σκέφτομαι να βάλω χαμστερ να γυρνάνε τις αντλίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 24 Οκτωβρίου 2013 #562 Share 24 Οκτωβρίου 2013 Σκέψου την λύση του ΑΤΣ και του φυσικού refugium baba!Πολύ πιο μικρό το κόστος της ΔΕΗ και πιο φυσική λειτουργία!Ελπίζω να βρεις τον τρόπο και να κρατήσεις τα λίτρα σου ψηλά και τα κοράλλια φουντωμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 25 Οκτωβρίου 2013 #563 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Έλα άστα αυτά και πες μας τι ετοιμάζεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 3 Νοεμβρίου 2013 #564 Share 3 Νοεμβρίου 2013 ενα time lapse απο το σημερινο.......πως να το πω τωρα??? δειτε..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 3 Νοεμβρίου 2013 #565 Share 3 Νοεμβρίου 2013 (edited) ενα time lapse απο το σημερινο.......πως να το πω τωρα??? δειτε..... Π-Λ-Ι-Α-Τ-Σ-Ι-Κ-Ο Έγινε επεξεργασία 3 Νοεμβρίου 2013 - Giovanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 3 Νοεμβρίου 2013 #566 Share 3 Νοεμβρίου 2013 ενα time lapse απο το σημερινο.......πως να το πω τωρα??? δειτε..... Μπράβο ρε παιδιά! Αυτές είναι συγκεντρώσεις! Π-Λ-Ι-Α-Τ-Σ-Ι-Κ-Ο :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 3 Νοεμβρίου 2013 #567 Share 3 Νοεμβρίου 2013 (edited) Σε 25 ωρες (ετσι λεει το yoytube) θα ανεβει και το καλο βιντεο... Αν ανεβει θα το δειτε... Έγινε επεξεργασία 3 Νοεμβρίου 2013 - satkingr Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 4 Νοεμβρίου 2013 Author #568 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Καλά μιλάμε πέθανα στο γέλιο ........... Σαν τα καραγκιοζακια μπροστά σε ένα ενυδρείο κοντά 4 ώρες!!!! Αλλά στο τέλος που έκατσα με τον Gio δίπλα δίπλα και τρώγαμε τυροπιτά ....... εκεί σκοτώθηκα λέμε Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά αυτής της όμορφης παρέας, που αμέσως ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μου. Και πού στε.... την άλλη εβδομάδα έχω μετακόμιση ...... μην τυχόν και δεν έρθετε Όσο για σένα Βασίλη που σε λέω και Θανάση ...... είμαι σίγουρος ότι το βιντεακι θα τα σπάσει. Σε ευχαριστώ πολλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 4 Νοεμβρίου 2013 #569 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Φιλαράκι τελικά το χαλάς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 4 Νοεμβρίου 2013 Author #570 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Φιλαράκι τελικά το χαλάς ? OXI βρε παιδιά................. Απλά πάω για Reload!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Νοεμβρίου 2013 #571 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Όσο και να προσπάθησα να τους συντονίσω, ήταν ασυντόνιστοι... ....είναι σαν να πέρασε τσουνάμι από το ενυδρείο, που πέρασε δηλαδή, αφού έβαλε μέσα τις χερούκλες του ο Giovani ήταν αναμενόμενο. Κατάντησε νεκρό τοπίο, και μόνο τον καφέ της παρηγοριάς δεν ήπιαμε στο τέλος. Ήπιαμε όμως μπύρες!!! Άντε, ας είμαστε καλά να το θυμόμαστε. Αφιερωμένο http://youtu.be/yl0cBSCpwms?t=15s Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 4 Νοεμβρίου 2013 #572 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Λίγες μέρες έλειψα ρε και σε κλέψαν τα κοράλλια??? χααχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 4 Νοεμβρίου 2013 #573 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Αυτό που έγινε χθες στου Θοδωρή δεν είχε προηγούμενο.....30 λίτρα νερό μόνο φύγανε σε κουβαδάκια και ουροσυλλέκτες κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 4 Νοεμβρίου 2013 #574 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Αν και φτάσαμε αργοπορημένα και είχαν βγει αρκετά κοράλλια από το ενυδρείο, βγάλαμε και ότι άλλο μπορούσαμε και πάλι το ενυδρείο γεμάτο ήταν! Ένα πολύ όμορφο ενυδρείο που πρόλαβα να το δω από κοντά έστω και στο τέλος του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Νοεμβρίου 2013 #575 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Αυτό που έγινε χθες στου Θοδωρή δεν είχε προηγούμενο.....30 λίτρα νερό μόνο φύγανε σε κουβαδάκια και ουροσυλλέκτες κλπ Τα 30 λίτρα έγιναν αντιληπτά μόλις ο Giovanni έβγαλε την χερούκλα του από το ενυδρείο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος