Giovanni 2 Ιανουαρίου 2013 #151 Share 2 Ιανουαρίου 2013 χαχχααχαχααχααα Τεοοοοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 2 Ιανουαρίου 2013 #152 Share 2 Ιανουαρίου 2013 χαχχααχαχααχααα Τεοοοοοοο Μιλαμε για γκαστρωμα κανονικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #153 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Φωτο ακουω και φωτο δε βλεπωωωωωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 2 Ιανουαρίου 2013 #154 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Επεσε για υπνο ο bababrilios... :bigemo_harabe_net-101: Εγω καληνυχτω! Θα τις δω αυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 2 Ιανουαρίου 2013 #155 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Τελικα ο Μορφεας αυτον πηρε :ballistic: Ε δεν το πιστευω, τετοιο ζαρτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 2 Ιανουαρίου 2013 #156 Share 2 Ιανουαρίου 2013 πω πω βλεπω νυχτοπουλια ειστε εεεεε???αιντε για υπνο και ο giovani θα κανονισει εως το περας της νυχτας να τις ανεβασει!!!!ζητα απο τον Θοδωρη βαρεα ενσυμα.................για την δουλεια! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #157 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Ρε κοιτα που μειναμε με.......το ποντικι στο χερι Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 2 Ιανουαρίου 2013 #158 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Ρε κοιτα που μειναμε με.......το ποντικι στο χερι :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 2 Ιανουαρίου 2013 Author #159 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Έτοιμες!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχίζουμε. Απολαύστε υπεύθυνα πολλή κακός συνδυασμός τον οποίο δεν τον γνώριζα cloun gopy & akro sorry clooun (σταθη) νέο εισηχθεί στο ενυδρείο 21 δεκ 12 έχει ήδη 1 χρόνο μέσα περάσαμε τις παιδικές ασθένειες με πολλή συνοπτικές διαδικασίες και η ιεραρχία καθορίστηκε την πρώτη κιόλας μέρα. 8 μέρες βοσκούσε μόνο άλγη από βράχο και τις τελευταίες μέρες τρώει τα πάντα κάποιος μια εξήγηση γιαυτό...... μέσα σε τρεις μέρες έγινε έτσι από έτσι ο αρχαιότερος!!!!! τον έχω από το μικρο μου reef απο τον Μάρτιο του "10 ο veliferum είναι δανικός και μάλλον αγύριστος (sorry Κωστη μου) η Σαλλη μου μέχρι στιγμής κάλο κοριτσάκι.. Sally Lightfoot Crab η Βαλεντινα ποζάρει η περμανάντ μάλλον οφείλετε στις ανεμώνες. Τι άλλο να πω? πέρασε από το ενυδρείο του salamander to andrea kika to aiolos και κατέληξε κάπου με αρκετό χώρο Αυτααααααααα........... Ελπίζω να σας άρεσαν αν και θα μας χρωστάει ο φίλος μια FTS Giovanni σε ευχαριστώ πολληηηηηηηηηηηηηηη Έχω και μερικές από iphoni άλλα θα χαρακτηριστεί ιεροσυλία, ελπίζω να φτάνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 2 Ιανουαρίου 2013 #160 Share 2 Ιανουαρίου 2013 bababril... το ενυδρειο ειναι τουμπανο ρε φιλε μου... τι να την κανεις την FTS... εκτος αν επιμενει ο Διας τοτε θα το κανονισουμε!! Ελπιζω να σας αρεσαν ... εκανα οτι καλυτερο μπορουσα! Καληνυχτα σε ολους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #161 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Παρα πολυ ωραιες φωτογραφιες,παρα πολυ ωραια ζωντανα.Να το χαιρεσαι φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 2 Ιανουαρίου 2013 #162 Share 2 Ιανουαρίου 2013 αυτος ηταν γκαιφες!!! θυμαμαι π ηρθα το καλοκαιρι,...τι καταστροφη! κ τωρα τουμπανο! φιλαρακι αγαπας αυτο που κανεις κ φαινεται! περνα να παρεις το ξαδερφακι απο παχυκλαβουλαρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 3 Ιανουαρίου 2013 #163 Share 3 Ιανουαρίου 2013 καταπληκτικές φωτογραφιες και το ενυδρειο κόσμημα!!!!! να το χαιρεσαι θοδωρε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 3 Ιανουαρίου 2013 #164 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Μπραβο θοδωρε τελειο το ενυδρειο σου με ολα τα ζωντανα!!!να το χαιρεσαι!!Giovani RespecT οι φωτο.....!!τωρα μπορουμε να κοιμηθουμε....................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 3 Ιανουαρίου 2013 #165 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Κοιματε η γαριδα? Πολυ ωραιες οι φωτο.Εγω γενικη ζητησα Giova,που ειναι η γενικη?.....Μενεις ανεξεταστεος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 3 Ιανουαρίου 2013 Author #166 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Πήρε καινούργιο φακό και τον περιμένει. Οπότε θα ξανακάνουμε γυρα τα reef της Θεσσαλονίκης για φωτό και καλα αλλα στην ουσία ψηρισμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 3 Ιανουαρίου 2013 #167 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Καλα αυτος ο φακος του Giova πρωταθλητισμο κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 3 Ιανουαρίου 2013 #168 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Πήρε καινούργιο φακό και τον περιμένει. Οπότε θα ξανακάνουμε γυρα τα reef της Θεσσαλονίκης για φωτό και καλα αλλα στην ουσία ψηρισμα!!! Ναι καλά... εσείς πάντα φεύγετε με γεμάτες σακουλες,και εγώ μένω με... τον φακό στο χέρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 3 Ιανουαρίου 2013 #169 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Καλα αυτος ο φακος του Giova πρωταθλητισμο κανει Κατ σαμθινγκ. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 3 Ιανουαρίου 2013 #170 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο! Τρομερό το ενυδρείο σου! Την επόμενη φορά τραβα και μια γενική το ενυδρείο να το δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 3 Ιανουαρίου 2013 #171 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Θοδωρή μέτρα λίγο τις παραμέτρους σου να δούμε τι έγινε με την Trachyphillia. Αν και υπάρχουν διαστήματα που μαζεύει το κοράλλι ο αποχρωματισμός μου θυμίζει κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 3 Ιανουαρίου 2013 #172 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Mπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 3 Ιανουαρίου 2013 Author #173 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Αλεξ σε τιμές ειμαι σταθερός απο τέλη Νοεμβρίου. Mg 1350 50ml/d πέφτει προς το βραδάκι Ca 440 10ml/d πέφτει πολλη νωρίς το πρωι Kh 7,7 10ml/6h αυτο μοιράζεται μέσα στην μέρα. Απο τότε που κάναμε μαζι τα διαλυματα σε 2 εβδομάδες βρήκα ισορροπία χωρίς καν να ξεφυγω. Μια άλλη εξήγηση που μπορεί να συμβαίνει, μου παει στο μυαλό μήπως την πλήρωσε αυτο που ήταν κοντά στην ανεμωνη που έκανε split. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ακομα και όταν μόνο με αλλαγές απο θάλασσα είχα kh 6 τέτοιο χρωμα δεν είχε, ήταν καλύτερα. Το εντυπωσιακό είναι ότι κρατά ακομα την σάρκα του φουσκωμενει και την νύχτα ανοίγει τελείως λέμε. Εδώ και λίγο καιρό πήρα απο τον Giovanni μια fungia υποσυτησμενει και την ταειζω συχνά με ταργκετ και μιας και μπαίνει ο σωλήνας ταΐζω και τα αλλα lps μου. Αρα ούτε απο φαγητό δεν έμεινε και ότι σώμα αλλάζουν γαρίδες καβουρια αυτο τα τρώει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 3 Ιανουαρίου 2013 #174 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Αυτό δεν είναι ενυδρείο...το great barrier reef είναι!!! Εγώ νομίζω πως περνάει κρίση το κοράλι κ ότι θα στρώσει σύντομα εφόσον το νερό σου είναι μια χαρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 3 Ιανουαρίου 2013 #175 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Αλεξ σε τιμές ειμαι σταθερός απο τέλη Νοεμβρίου. Mg 1350 50ml/d πέφτει προς το βραδάκι Ca 440 10ml/d πέφτει πολλη νωρίς το πρωι Kh 7,7 10ml/6h αυτο μοιράζεται μέσα στην μέρα. Απο τότε που κάναμε μαζι τα διαλυματα σε 2 εβδομάδες βρήκα ισορροπία χωρίς καν να ξεφυγω. Μια άλλη εξήγηση που μπορεί να συμβαίνει, μου παει στο μυαλό μήπως την πλήρωσε αυτο που ήταν κοντά στην ανεμωνη που έκανε split. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ακομα και όταν μόνο με αλλαγές απο θάλασσα είχα kh 6 τέτοιο χρωμα δεν είχε, ήταν καλύτερα. Το εντυπωσιακό είναι ότι κρατά ακομα την σάρκα του φουσκωμενει και την νύχτα ανοίγει τελείως λέμε. Εδώ και λίγο καιρό πήρα απο τον Giovanni μια fungia υποσυτησμενει και την ταειζω συχνά με ταργκετ και μιας και μπαίνει ο σωλήνας ταΐζω και τα αλλα lps μου. Αρα ούτε απο φαγητό δεν έμεινε και ότι σώμα αλλάζουν γαρίδες καβουρια αυτο τα τρώει. Αλλαγες απο την θαλασσα σταματησες να κανεις?Ποτε παρουσιαστικε αυτος ο χρωματισμος στο καραλι?Ηρθε σιγα σιγα η αποτομα το νεο χρωμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος