Jump to content

Γινεται Να Μπουν Ντεμασονι????

thanashs

Recommended Posts

μαγκες καλησπερα....

μια ερωτηση να κανω....

εχω ενα ενυδρειο 200 λιτρα με μηκος 80 πλατος 40 και 60 υψος.....μπορω λοιπον σε αυτο να βαλλω ντεμσονι????

σκεφτομουν για 10 ψαρια μεχρι να εμφανιστη ενα χαρεμακι....τι λετε μπορω???

Με μία μικρή επιφύλαξη πάντα,μπορείς...

Αν έχεις την δυνατότητα βάλε μεγαλύτερο αριθμό ατόμων στην αρχή και μην κοιτάς για χαρέμι..τα demasoni τα βάζουμε ως ''ομάδα-φυλή'' για να μετριάζετε η επιθετικότητα τους..

δεν ξερω εαν το εκανα ( παλι )

το ενυδρειο θα πρεπει να εχει παρα πολλες κρυψωνες αλλα και παλι τους καυγαδες δεν θα τους γλιτωσεις .

ειχα παλαιοτερα ενυδρειο με 75 μηκος χ 55 χ 55 και ειχα βαλει ενα κοπαδι απο Ντεμασονι , γεννες ειδα αρκετες αλλα πιστευω πως τα ψαρια ηταν πολυ περιορισμενα εκει μεσα ,...

μαγκες καλησπερα....

μια ερωτηση να κανω....

εχω ενα ενυδρειο 200 λιτρα με μηκος 80 πλατος 40 και 60 υψος.....μπορω λοιπον σε αυτο να βαλλω ντεμσονι????

Εγω παντως Θαναση οταν ειχα παλιοτερα demasoni, οταν τα κοιτουσα ...νευριαζα απο την διαρκη κινηση και τους τσακωμους...ειναι ομως ομορφα ψαρια και με προσωπικοτητα.

Φίλε βετερανε σε καταλαβαίνω απλά τα ψάρια αυτα τα εχω ερωτευτει....και με το καλό το καλοκαίρι που απολυομαι θα εχω ψάρια που ελπίζω και πιστεύω πως θα με χαλαρώνουν αρκετά εκτός το malawi....ναι όντως είν υπέροχα με απίστευτη προσωπικότητα και ταμπεραμέντο....

Φίλε βετερανε σε καταλαβαίνω απλά τα ψάρια αυτα τα εχω ερωτευτει....και με το καλό το καλοκαίρι που απολυομαι θα εχω ψάρια που ελπίζω και πιστεύω πως θα με χαλαρώνουν αρκετά εκτός το malawi....ναι όντως είν υπέροχα με απίστευτη προσωπικότητα και ταμπεραμέντο....

Εγω οταν ημουν φανταρος, στην σκοπια διαβαζα βιβλια για ενυδρεια και ολο αυτα σκεφτομουν...σε καταλαβαινω απολυτα....

Καλη απολυση............ψ α ρ α κ α :ballistic::rasp: :rasp: :rasp: και με το καλο τα ενυδρεια σου.

μαγκες καλησπερα....

μια ερωτηση να κανω....

Εμένα αυτο με χαλάει........και με απωθεί απο την ιδέα!

• 2 weeks later...

Δηλαδή θεωρείς λίγο 40 εκ πλάτος φίλε prince????αποφάσισα να μπει μια 10άδα από τους μπλε δαιμονεσ....με την πρώτη άδεια παω σπίτι αλλάζω σετ απ και μπενουν....τα ψαρακια θα εχουν 4-5 εκ.μέγεθος....

Τα νυεμασονι από όσα ξέρω πάνε σε αριθμο 10-12 ατόμων....είν πιστεύω οριακά....με πολλές κρυψώνες και σωστό στήσιμο δεν νομίζω ν υπάρχει πρόβλημα....το κάθε ψάρι θα έχει 20 λίτρα ρίκα του...

Θα απολυθείς και ακόμα τόσα θα είναι.. :ph34r:

Όπως σου είπα έχουν πολύ μικρό ρυθμό ανάπτυξης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...