thanashs 5 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 μαγκες καλησπερα.... μια ερωτηση να κανω.... εχω ενα ενυδρειο 200 λιτρα με μηκος 80 πλατος 40 και 60 υψος.....μπορω λοιπον σε αυτο να βαλλω ντεμσονι???? σκεφτομουν για 10 ψαρια μεχρι να εμφανιστη ενα χαρεμακι....τι λετε μπορω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 5 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 Με μία μικρή επιφύλαξη πάντα,μπορείς... Αν έχεις την δυνατότητα βάλε μεγαλύτερο αριθμό ατόμων στην αρχή και μην κοιτάς για χαρέμι..τα demasoni τα βάζουμε ως ''ομάδα-φυλή'' για να μετριάζετε η επιθετικότητα τους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 5 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 για 10 ψαρια ελεγα....να βαλλω περισοτερα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 δεν ξερω εαν το εκανα ( παλι ) το ενυδρειο θα πρεπει να εχει παρα πολλες κρυψωνες αλλα και παλι τους καυγαδες δεν θα τους γλιτωσεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 5 Φεβρουαρίου 2012 Author #5 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 Τι εννοείς εάν το εκανες πάλι??? Κρυψωνες θα φροντίσω να φτιάξω οσο το δυνατόν περισοτερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Φεβρουαρίου 2012 #6 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 ειχα παλαιοτερα ενυδρειο με 75 μηκος χ 55 χ 55 και ειχα βαλει ενα κοπαδι απο Ντεμασονι , γεννες ειδα αρκετες αλλα πιστευω πως τα ψαρια ηταν πολυ περιορισμενα εκει μεσα ,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 5 Φεβρουαρίου 2012 Author #7 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδή θα έχουν προβλημα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 5 Φεβρουαρίου 2012 #8 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 μαγκες καλησπερα.... μια ερωτηση να κανω.... εχω ενα ενυδρειο 200 λιτρα με μηκος 80 πλατος 40 και 60 υψος.....μπορω λοιπον σε αυτο να βαλλω ντεμσονι???? σκεφτομουν για 10 ψαρια μεχρι να εμφανιστη ενα χαρεμακι....τι λετε μπορω??? Εγω παντως Θαναση οταν ειχα παλιοτερα demasoni, οταν τα κοιτουσα ...νευριαζα απο την διαρκη κινηση και τους τσακωμους...ειναι ομως ομορφα ψαρια και με προσωπικοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 5 Φεβρουαρίου 2012 Author #9 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε βετερανε σε καταλαβαίνω απλά τα ψάρια αυτα τα εχω ερωτευτει....και με το καλό το καλοκαίρι που απολυομαι θα εχω ψάρια που ελπίζω και πιστεύω πως θα με χαλαρώνουν αρκετά εκτός το malawi....ναι όντως είν υπέροχα με απίστευτη προσωπικότητα και ταμπεραμέντο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 5 Φεβρουαρίου 2012 #10 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε βετερανε σε καταλαβαίνω απλά τα ψάρια αυτα τα εχω ερωτευτει....και με το καλό το καλοκαίρι που απολυομαι θα εχω ψάρια που ελπίζω και πιστεύω πως θα με χαλαρώνουν αρκετά εκτός το malawi....ναι όντως είν υπέροχα με απίστευτη προσωπικότητα και ταμπεραμέντο.... Εγω οταν ημουν φανταρος, στην σκοπια διαβαζα βιβλια για ενυδρεια και ολο αυτα σκεφτομουν...σε καταλαβαινω απολυτα.... Καλη απολυση............ψ α ρ α κ α :rasp: και με το καλο τα ενυδρεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 5 Φεβρουαρίου 2012 Author #11 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 Χαχαχαχα να σ καλά φιλαρακι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 5 Φεβρουαρίου 2012 #12 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 μαγκες καλησπερα.... μια ερωτηση να κανω.... εχω ενα ενυδρειο 200 λιτρα με μηκος 80 πλατος 40 και 60 υψος.....μπορω λοιπον σε αυτο να βαλλω ντεμσονι???? σκεφτομουν για 10 ψαρια μεχρι να εμφανιστη ενα χαρεμακι....τι λετε μπορω??? Εμένα αυτο με χαλάει........και με απωθεί απο την ιδέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 19 Φεβρουαρίου 2012 Author #13 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδή θεωρείς λίγο 40 εκ πλάτος φίλε prince????αποφάσισα να μπει μια 10άδα από τους μπλε δαιμονεσ....με την πρώτη άδεια παω σπίτι αλλάζω σετ απ και μπενουν....τα ψαρακια θα εχουν 4-5 εκ.μέγεθος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 19 Φεβρουαρίου 2012 #14 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 και γιατι να βαλεις 10? βαλε 4-5.τα 10 ειναι ποολλα για αυτα τα λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 19 Φεβρουαρίου 2012 Author #15 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 Τα νυεμασονι από όσα ξέρω πάνε σε αριθμο 10-12 ατόμων....είν πιστεύω οριακά....με πολλές κρυψώνες και σωστό στήσιμο δεν νομίζω ν υπάρχει πρόβλημα....το κάθε ψάρι θα έχει 20 λίτρα ρίκα του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 21 Φεβρουαρίου 2012 Author #16 Share 21 Φεβρουαρίου 2012 Δικα του*** Παρατηρήσεις δεκτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 22 Φεβρουαρίου 2012 #17 Share 22 Φεβρουαρίου 2012 Ψάρια έχεις βρει;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 22 Φεβρουαρίου 2012 Author #18 Share 22 Φεβρουαρίου 2012 Ναι φίλε μ εχω βρει και είν σε μέγεθος 3-5 εκ. Το κάθε ένα....καλά δεν είν??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 22 Φεβρουαρίου 2012 #19 Share 22 Φεβρουαρίου 2012 Θα απολυθείς και ακόμα τόσα θα είναι.. Όπως σου είπα έχουν πολύ μικρό ρυθμό ανάπτυξης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 22 Φεβρουαρίου 2012 Author #20 Share 22 Φεβρουαρίου 2012 Ασ Απολυθω κ ας έχουν μινει τόσα....σαν αριθμός καλά είν??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 22 Φεβρουαρίου 2012 #21 Share 22 Φεβρουαρίου 2012 Ναι μια χαρά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος