Greg_Reef 5 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια! Σημερα παρατηρησα οτι ειχα αποκολληση της κορωνας απο το feather duster και εχει κολλησει πανω στη ricordea αναποδα. Τι λετε να κανω? Να τη μετακινησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 H κορώνα είναι μέρος του σκουληκιού και από την στιγμή που αποκόπηκε είναι ...νεκρή, το σκουλήκι όμως παραμένει ζωντανό (το πιθανότερο) μέσα στον σωλήνα. Σύντομα θα βγάλει νέα κορώνα, αλλά ίσως θα πρέπει να ψάξεις τους λόγους που την απέκοψε. Μήπως στη θέση που είναι έχει πολύ δυνατή ροή?, μήπως το ενοχλούν άλλοι οργανισμοί? μήπως δεν καλύπτονται οι διατροφικές του ανάγκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 5 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 βασικα ειναι διπλα διπλα 2 feather και το ενα ανοιγει κανονικα. το αλλο που αποκοπηκε δεν ανοιγε εδω και 2-3 μερες. ισως επειδη ειχε στραφει προς το βραχο και δε μπορουσε να ανοιξει σωστα? Οι μετρησεις μου ειναι μια χαρα. Εκτος το οτι εχω προβλημα θερμοκρασιας αυτες τις μερες και φτανει μεχρι 30C. Οποτε τη πεταω τη κορονα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 7 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 7 Φεβρουαρίου 2012 30?? Πως ανέβηκε μέχρι εκεί? Κόλλησε ο θερμαντήρας?Λογικά θα έχεις γενικό πρόβλημα όχι μόνο εκεί! Φρόντισε να την κατεβάσεις σταδιακά και οχι απότομα ! Όσο για την κορώνα ...ναι πέτα την! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 8 Φεβρουαρίου 2012 Author #5 Share 8 Φεβρουαρίου 2012 30?? Πως ανέβηκε μέχρι εκεί? Κόλλησε ο θερμαντήρας?Λογικά θα έχεις γενικό πρόβλημα όχι μόνο εκεί! Φρόντισε να την κατεβάσεις σταδιακά και οχι απότομα ! Όσο για την κορώνα ...ναι πέτα την! Βασικα δεν υπαρχει θερμαντηρας! Το ενυδρειο εχει θερμοκρασια 26C συνεχεια.εκτος απο μερικες φορες που ανεβαινει 30C. Σκεφτομαι για ψυκτικο αλλα δε με παιρνει για τωρα λογω κοστους. Κοιταω μηπως μπορω με κανεναν αλλον τροπο να το ρυθμισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 8 Φεβρουαρίου 2012 #6 Share 8 Φεβρουαρίου 2012 Τι σου ανεβάζει τόσο πολύ τη θερμοκρασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 8 Φεβρουαρίου 2012 #7 Share 8 Φεβρουαρίου 2012 Αν έχεις τον Φεβρουάριο 30 βαθμούς , τι θα έχεις άραγε τον Αύγουστο ? Εχεις το ενυδρείο κοντα σε καλοριφέρ ? Μια φτηνή λύση είναι ανεμιστήρες των pc πάνω στα καπάκια του ριο και συμπλήρωμα με Α/Ο μάλλον καθημερινά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 8 Φεβρουαρίου 2012 Author #8 Share 8 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Δε ξερω ισως οι κυκλοφορητες και οι λαμπες μαζι επειδη εχω κλειστο καπακι και εχει μονο ενα ανοιγμα για το skimmer. Ειναι και το δωματιο ζεστο. Οχι δεν ειναι διπλα σε καλοριφερ. Το καλοκαιρι πιστευω με το κλιματιστικο θα ειμαι καλα.Δε ξερω ακομα. Αλλα τωρα εχω θεμα. Μεσα στο σπιτι εχω 21-22 βαθμους συνεχεια. Με τα ανεμιστηρακια δε θα εχω παρα πολυ εξατμιση? Αυτα μπαινουν κατω απο το καπακι? Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2012 - Greg_Reef Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος