efi20 5 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα χομπιστες!!!ειχα χτες ενα ατυχημα και μου εσπασε η βαση του ενυδρειου...ευτυχως προλαβα και εσωσα τα ψαρακια και τα εβαλα προσωρινα σ ενα μικρο ενυδρειο μεχρι να φτιαξω το αλλο..η ερωτηση μου ειναι,εχω βαλει τα φυτα μου σ ενα μπολ με νερο κατω απο τη λαμπα στο γραφειο μου...θ αντεξουν για 3 4 μερες μεχρι να φτιαχτει το ενυδρειο?υπαρχει κατι καλυτερο που μπορω να κανω? (1 echinodorus bleheri,3 vallisneria και 1 anubias) ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 5 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 Αν κράτησες τα πλαστικά γλαστράκια όταν τα αγόρασες βάλτα μέσα με βαμβάκι σε όρθια θέση και νερό απο το ενυδρείο μόνο με φωτισμό και πιστεύω είσαι εντάξει για λίγες μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
efi20 5 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 ναι ναι νομιζω τα εχω!!εγινε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 5 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsilojohn 5 Φεβρουαρίου 2012 #5 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 Αστα οπως ειναι , για 3-4 μερες δεν θα παθουν τιποτα (ειδικα τα συγκεκριμενα φυτα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessmate 5 Φεβρουαρίου 2012 #6 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 Bασικα αυτά τα φυτά άστα έτσι δεν υπάρχει λόγος να τα βάλεις σε βαμβάκι και έτσι.... είναι σκληρά φυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος