Nadiaal 2 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 2 Φεβρουαρίου 2012 τριτη μερα σημερα ακινητο το σαλιγκαρι...κατω στον βυθο και ουτε κουνιεται. Το μυρισα και εχθες και προχθες μηπως μου εχει πεθανει...τιποτα!αοσμο...θα το ξαναδω σημερα αλλα με εχει τρελανει!τι μπορει να συμβαινει? Ζει με εναν μονομαχο σε 60λιτρο ενυδρειο και μεχρι τωρα ο ενας αγνοει την υπαρξη του αλλου. Τι μπορει να συμβαινει?Εχω κατι θεματακια με την αναταραξη του νερου και με λιγη αλγη αλλα δεν καταλαβαινω γιατι το σαλιγκαρι εχει αποσυρθει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 2 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 2 Φεβρουαρίου 2012 το σαλιγκαρι ειναι "κλεισμενο" μεσα στο κελυφος του???αν ειναι ζωντανο και πας να πειραξεις το "καλυμα" που το "σφραγιζει" στο κελυφος θα δεις οτι θα ψιλοκινηθει,ισως,και οτι δεν θα σε αφηνει να το "ανοιξεις"...σε αντιθετη περιπτωση αν ειναι νεκρο και πας να τραβηξεις αυτο το "καλυμα" θα το δεις να βγαιναι εξω το σωμα του χωρις αντισταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 2 Φεβρουαρίου 2012 #3 Share 2 Φεβρουαρίου 2012 Αμα σου πεθανει ελα μια βολτα απο Περιστερι να σου δωσω οσα θες.Εχω apple snail να γεμίσω αυτοκίνητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος