Chessmate 2 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 2 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα Φίλοι του aquazone 'Έχω αυτό εδώ το Ψαράκι Ξέρει κάποιος να μου πει τι είναι και αν μπορεί να μου δώσει κάποιες έχτρα πληροφορίες σχετικά με τον χαρακτήρα του Διότι σκέφτομαι να αλλάξω τα ψάρια του ενυδρείου μου.... Αλλά αυτόν τον εχω γύρο στα 4 χρόνια και δεν θέλω να τον Διώξω από το σπίτι του.Tου έχω ιδιαίτερη αδυναμία..... Ευχαριστώ εκ των προτέρων :bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekoman 2 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 2 Φεβρουαρίου 2012 Το ψαρακι πρέπει να είναι platidoras contactus. Αν ειναι αυτο, ειναι ενα ψαρι λαιμαργο σε σημειο σκασμού και αρκετα ντροπαλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessmate 2 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 2 Φεβρουαρίου 2012 Eίναι όντως αρκετά ντροπαλό αλλά επειδή σκέφτομαι να βάλω άλλα ψάρια δεν είναι ψάρι που ενοχλεί τα αλλά η τους κάνει τη ζωη δύσκολη έτσι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekoman 2 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 2 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Δυστηχως δεν το είχα ποτε εγω για να ξέρω τις συνηθειες του..Αν εχεις χρονο googlare το και κατι θα βρεις..πιστευω παντως πως αν ειχες γονο ισως τον ετρωγε κατα τα αλλα δεν νομιζω να πειραζε αλλα ψαρια..Αυτα που σου λεω ομως ψαξε τα λιγο να εισαι σιγουρος. Έγινε επεξεργασία 2 Φεβρουαρίου 2012 - ekoman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessmate 2 Φεβρουαρίου 2012 Author #5 Share 2 Φεβρουαρίου 2012 Oκ θα το ψάξω σε ευχαριστώ παρα πολλή για τη βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekoman 2 Φεβρουαρίου 2012 #6 Share 2 Φεβρουαρίου 2012 τιποτα φιλε μου..Καλη σου μερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessmate 4 Φεβρουαρίου 2012 Author #7 Share 4 Φεβρουαρίου 2012 Ας Κλειδώσει το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Φεβρουαρίου 2012 #8 Share 4 Φεβρουαρίου 2012 Ας Κλειδώσει το θέμα Δεν υπαρχει λογος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessmate 4 Φεβρουαρίου 2012 Author #9 Share 4 Φεβρουαρίου 2012 α οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος