Panos2011 1 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 1 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Καλησπερα φιλτραδες, Σκεφτομαι να αλλαξω την φιλτρανση μου στο ενυδρειο. Τωρα εχω ενα φιλτρο της Juwel στα 240λ/ω απ τη μανα του το οποιο ειναι μεν ικανοποιητικο και εν μερει αθορυβο αλλα πιανει αρκετο χωρο και επειδη το ενυδρειο θα γινει φουλ φυτεμενο γαριδαδικο σκεφτομαι να δοκιμασω τα κρεμαστα. Ειδα ενα φιλτρο της Aquael 800 λ/ω κρεμαστο. Μηπως ειναι πολυ δυνατο για τα λιτρα μου? Ουσιαστικα φιλτραρει σε μια ωρα 40 φορες! το φιλτρο ειναι αυτοhttp://www.aquael.pl...mid=320〈=en Απλα θελω ενα φιλτρο ουσιαστικα τουρμπο να κανει το νερο κρυσταλλο. Αν καποιος χρησιμοποιει κρεμαστο φιλτρο παρακαλω ας μου πει λιγο τις αποψεις περι κρεμαστων. Ευχαριστω προκαταβολικα Έγινε επεξεργασία 1 Φεβρουαρίου 2012 - Panos2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 1 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 1 Φεβρουαρίου 2012 Είχα το 2042 της Eheim σε 50-60 λίτρα και ήταν σούπερ. Εύκολο στην συντήρηση, αθόρυβο και με χαμηλή κατανάλωση. Τώρα το έχω τέρμα στραγγαλισμένο σε 30 λίτρο με τα ίδια αποτελέσματα. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα αν δεν έχεις σκοπό να το τιγκάρεις στα ζωντανά, καθώς το βιολογικό υλικό που μπορεί να χωρέσει είναι λίγο. Μια χούφτα substrat pro και ένα πάνελ μπλε σφουγγάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos2011 1 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 1 Φεβρουαρίου 2012 Είχα το 2042 της Eheim σε 50-60 λίτρα και ήταν σούπερ. Εύκολο στην συντήρηση, αθόρυβο και με χαμηλή κατανάλωση. Τώρα το έχω τέρμα στραγγαλισμένο σε 30 λίτρο με τα ίδια αποτελέσματα. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα αν δεν έχεις σκοπό να το τιγκάρεις στα ζωντανά, καθώς το βιολογικό υλικό που μπορεί να χωρέσει είναι λίγο. Μια χούφτα substrat pro και ένα πάνελ μπλε σφουγγάρι. και να ηθελα να το τιγκαρω θα εβαζα 6-7 tetras η κανα δυο νανοκιχλιδες οχι πολλα πραγματα. μεχρι στιγμης το παω για γαριδαδικο. εξαλλου το κρεμαστο μ αρεσει περισσοτερο μιας και δεν πιανει χωρο και η εικονα του "καταρρακτη" δινει αλλη οψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος