boner 1 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 1 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους τους συνχομπιστες.Εχω μια απορια σχετικα με την αλγη που δημιουργητε πανω στις πετρες του ενυδρειου.Οι πετρες που εχω ειναι ποταμισιες.Οταν τις πηρα απο το ποταμι ειχαν λιγη πρασιναδα πανω η οποια μετα το πλυσιμο χαθηκε.Τωρα,πως μπορω να αυξησω την αλγη πανω στις πετρες για να γινει πιο ρεαλιστικο το τοπιο και να μπορουν να "βοσκουν" τα pseudotropheus μου?Αυτο γινεται μονο με το φως παραπανω ωρες?Μυπως καποιος φιλος ξερει καποιον ποιο γρηγορο τροπο?(αν υπαρχει).Ευχαριστω!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 1 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 1 Φεβρουαρίου 2012 Ασε να παρει τον χρονο της,μην πιεζεις τα πραγματα.Γιατι μπορει η εξαρση της αλγης να γινει προβλημα μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boner 1 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 1 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα φιλε κιχλιδατος.Αναγκαστικα αυτο θα κανω!!!!Αυτο με το φως που ειπα στεκη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 1 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 1 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα φιλε κιχλιδατος.Αναγκαστικα αυτο θα κανω!!!!Αυτο με το φως που ειπα στεκη? Ναι το φως αυξανει την αλγη,αλλα αν σου ξεφυγει θα γεμισει παντου,οποτε αστο σιγα σιγα να αναπτυχθει φυσιολογικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boner 1 Φεβρουαρίου 2012 Author #5 Share 1 Φεβρουαρίου 2012 Ο.Κ φιλε μου!Εισαι ο ανθρωπος μου!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 1 Φεβρουαρίου 2012 #6 Share 1 Φεβρουαρίου 2012 Ο.Κ φιλε μου!Εισαι ο ανθρωπος μου!!!!!!!! :hysterical: Να εισαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος