daskalos13 1 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 1 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξερω αν ειναι σωστη η κατηγορια...αν δεν ειναι ζηταω συγγνωμη και αν ειναι ευκολο απο τους φιλους moderators να μεταφερθει καπου σωστοτερα... Το Σαββατο, δεν εχω κανονισει ακομα ωρα(πρωι ή μεσημέρι) θα χρειαστω βοηθεια απο φιλους να με βοηθησουν να μεταφερουμε ενα ενυδρειο και να το στησουμε. το μεγεθος του ειναι 2μετρα μηκος 50 πλατος 70 υψος και εχει τζαμια 12αρια. θα μεταφερθει απο περιστερι με φορτηγακι και θα το φερουμε ελευσινα. Εννοειται πως οσοι ερθουν θα μεταφερθουν ξανα πισω στο περιστερι και θα τους δωσω φυτα και γκαμπακια αν θελουν γιατι εχω απειρα. στειλτε μου αν θελετε με πμ γιατι θα χρειαστω καθε δυνατη και εμπειρη βοηθεια-παρατηρηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daskalos13 1 Φεβρουαρίου 2012 Author #2 Share 1 Φεβρουαρίου 2012 Σάββατο κατα τις 10-11 τελικά... χρειάζονται άλλα 2 άτομα να βοηθήσουν να κατεβάσουμε το ενυδρείο από τον πρώτο όροφο ενός σπιτιού στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. Το κατεβάζουμε και φεύγουνε αν δε μπορούν να ακολουθήσουν.Όποιοςμένει εκεί κοντά και έχει μισή ωρίτσα ελεύθερο χρόνο ας ενημερώσει!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daskalos13 4 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 4 Φεβρουαρίου 2012 μπορει να κλειδωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος