Jump to content

Recommended Posts

Έχω μερικές ερωτήσεις για τις παραπάνω γαρίδες...

1. Πόσες είναι καλό να υπάρχουν σε ένα ενυδρείο 50l μαζί με 5 guppys και 5 cory 1 assasin snail και 2 nerite snails?
  2. Ποιά είναι η αναλογία αρσενικών - θηλυκών και πως τις ξεχωρίζω?
  3. Με τι τις ταίζω και πόσο συχνά?
  4. Τι χρειάζεται να κάνω για να αρχίσουν την αναπαραγωγή και αν έχουν πρόβλημα από τα άλλα είδη που υπάρχουν στο ενυδρείο(οι μικρές γαρίδες ή τα αυγά) ?

Αυτά προς το παρών.

Πόσες είναι καλό να υπάρχουν σε ένα ενυδρείο 50l μαζί με 5 guppys και 5 cory 1 assasin snail και 2 nerite snails?

Κάπου 12.

Ποιά είναι η αναλογία αρσενικών - θηλυκών και πως τις ξεχωρίζω?

Θα τα βρούνε αυτές... αρκεί να υπάρχουν και από τα δύο...

Με τι τις ταίζω και πόσο συχνά?

Ταϊζεις τα ψάρια σου με τις τροφές σαν να μην υπάρχουν γαρίδες... οι γαρόδες θα φάνε ότι τροφή ρίξεις. Που και που λίγο καρότο ή DIY γαριδοτροφή αργά το βράδυ

Τι χρειάζεται να κάνω για να αρχίσουν την αναπαραγωγή και αν έχουν πρόβλημα από τα άλλα είδη που υπάρχουν στο ενυδρείο(οι μικρές γαρίδες ή τα αυγά) ?

Τίποτα... θα αρχίσουν να γεννάνε αργά η γρήγορα. Προσοχή στα guppys

Όταν λες προσοχή στα guppys τι εννοείς ??? Οτι τρώνε τις γαρίδες ή οτι θα επιτεθούν στις μικρές...

εγω φιλε μου εχω 4 γκαπυ ενηλικα και καμποσα μικρα. ειχα βαλει καμια 10αρια γαριδες πριν μερικους μηνες.

εχουν αυγωθει πολλες φορες αλλα γονο δεν εχω δει. ακομα μετραω γυρω στις 10.

τωρα αν κρυβωνται τοσο καλα....

πιστευω οτι τα γκαπυ τρωνε τον γονο της γαριδας...

Nομιζω οτι ολα τα ψαρια τρωνε τον γονο.Μιλαμε αν δεις νεογεννητες θα καταλαβεις γιατι.Ισα που φαινονται.

Τα σαλιγκαρια σου δε ξερω τι ειναι και αν χτυπανε και αυτα γαριδες.Παντως οι red γεννανε ευκολα.

Τροφες υπαρχουν και για γαριδες.Εγω εχω μια της sera αν και οι κοκκοι ειναι λιγο μεγαλοι για red.Οι αμανο τη τσακιζουν αυτη τη τροφη αλλα ριχνω πολυ σπανια.Ασε να φανε και υπολειματα τροφης,να καθαρισουν λιγο το βυθο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...