Jump to content

Ερωτηση Για Λιπανση

kalmichalis

Recommended Posts

την αναταραξη την αυξησα πολυ, ακολουθησα τη συμβουλη σου ομως εχω την εξης απορια....

απο τη στιγμη που η περιεκτικοτητα σε co2 ειναι σταθερη μιας και εχω phcontrol η αναταραξη αυτο που θα κανει θα ειναι να το διωξει απο το ενυδρειο πιο συντομα λλα στη συνεχεια θα ανοιξει παλι η ηλεκτρομαγνητικη και θα ριξει κι αλλο co2 στο ενυδρειο και ου το καθε εξης... επομενως πιο ο λογος να αυξησω την αναταραξη της επιφανειας?

O λογος ειναι η αυξηση του οξυγονου για να μην κανει την εμφανιση της παλι καμια BGA.

Δηλαδή να μείωσω το co2?????

πως μπορω να εξαφανισω τα αλατα αυτα? οταν αυξανω τα φωσφορικα αυξανονατι και τα αλατα... αρα ή δεν θα εχω υψηλα φωσφορικα ή θα εχω bga....

Αν εχεις αλατα εσυ με χρηση ΑΟ τοτε εγω εχω κοτρωνες!

Άρα παίζει κάτι άλλο...

Τη χρησημοποιεις για να αυξησης τα φωσφορικα;

DIY λίπασμα για αύξηση φωσφορικων

Αυτη την στιγμη τη φωτοπεριοδο εχεις; 8 ωρες

Έβαλα φωτο

την αναταραξη την αυξησα πολυ, ακολουθησα τη συμβουλη σου ομως εχω την εξης απορια....

απο τη στιγμη που η περιεκτικοτητα σε co2 ειναι σταθερη μιας και εχω phcontrol η αναταραξη αυτο που θα κανει θα ειναι να το διωξει απο το ενυδρειο πιο συντομα λλα στη συνεχεια θα ανοιξει παλι η ηλεκτρομαγνητικη και θα ριξει κι αλλο co2 στο ενυδρειο και ου το καθε εξης... επομενως πιο ο λογος να αυξησω την αναταραξη της επιφανειας?

O λογος ειναι η αυξηση του οξυγονου για να μην κανει την εμφανιση της παλι καμια BGA.

Δηλαδή να μείωσω το co2?????

Απο τη στιγμη που εχεις κοντρολερ δεν παιζει ρολο μια που θα σου ανοιγει παντα αναλογα το ΡΗ.

πως μπορω να εξαφανισω τα αλατα αυτα? οταν αυξανω τα φωσφορικα αυξανονατι και τα αλατα... αρα ή δεν θα εχω υψηλα φωσφορικα ή θα εχω bga....

Αν εχεις αλατα εσυ με χρηση ΑΟ τοτε εγω εχω κοτρωνες!

Άρα παίζει κάτι άλλο...

Το οξυγονο βοηθα στο να δεσμευονται τα φωσφορικα σαν ιζημα.

Τη χρησημοποιεις για να αυξησης τα φωσφορικα;

DIY λίπασμα για αύξηση φωσφορικων

Αυτη την στιγμη τη φωτοπεριοδο εχεις; 8 ωρες

Κοψε τα πολλα γεωργικα λιπασματα γιατι ειναι μιξ χημικων για να μπορεσεις να βγαλεις ακρη, εγω να σκεφτεις μετρησα σε ΚΝΟ3 σιδηρο και φοσφωρικα φουλ, οποτε καταλαβαινεις πως δεν ειναι καθαρα μια που μονο σε καταστηματα με χημικα μπορεις να τα βρεις και θα τα πληρωσεις ακριβα αναλογα την καθαροτητα τους.

Έβαλα φωτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...