VassoulaD 30 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 30 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα κι από μένα. Ονομάζομαι Vassoula και είμαι σχετικά αρχάρια σχετικά με τα ψαράκια. Βρήκα το φορουμ σας καθώς έψαχνα πληροφορίες για την θολότητα του νερού στο ενυδρείο μου. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το φορουμ σας και πραγματικά θέλω να σας πω πολλά συγχαρητήρια στους διαχειριστές που το κρατούν τόσο ενημερωμένο και γενικά για όλη τη δουλειά που έχουν κάνει! Το ενυδρείο μου ειναι 18 λίτρα , έχει φίλτρο και θερμοστάτη, και μέσα ζουν ένας κογκολέζος και ένα τιγράκι. Οταν τα αγορασα τα ψαρακια ηταν σε ενυδρειο 3 λιτρων και μεσα απο το φορυμ σας εμαθα ποσο εγκλημα ειναι και αγορασα λιγο μεγαλυτερο και οχι το καταλληλο πχ 60 λιτρα οπως διαβασα σε σας, λογω οικονομικων.. Χρησιμοποιω αντιχλωριο και αντιβακτηριδιακο -2 σε 1 Το κογκολεζακι μου αυτη τη στιγμη ειναι αρρωστο εχει λοιμωξη στο ενα του βροχο - ειναι πρησμενο και του κανω θεραπεια. Ειμαστε στην 5 μερα. Από ότι έμαθα τα ψαράκια μου ήταν ήδη άρρωστα όταν τα αγόρασα απλά άργησε να φανεί το πρόβλημα. Μέσα σε 15 μερες απο τη μερα που τα πηρα τους αλλαξα ενυδρειο. Σημερα βρηκα το νερο θολο. Διαβασα εδω οτι ειναι απο βακτηρια. Αυτα απο μενα, θελω να πω ενα ευχαριστω στο φορυμ που υπαρχει και μας ξεστραβωνει! Φιλικα, Vassoula Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 30 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 30 Ιανουαρίου 2012 Καλως ηρθες στην ομορφη παρεαμας Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1gr 30 Ιανουαρίου 2012 #3 Share 30 Ιανουαρίου 2012 Καλως ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
VassoulaD 30 Ιανουαρίου 2012 Author #4 Share 30 Ιανουαρίου 2012 Σας ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 30 Ιανουαρίου 2012 #5 Share 30 Ιανουαρίου 2012 γεια σου και χαρά σου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
johngreek 30 Ιανουαρίου 2012 #6 Share 30 Ιανουαρίου 2012 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
VassoulaD 30 Ιανουαρίου 2012 Author #7 Share 30 Ιανουαρίου 2012 σας ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 30 Ιανουαρίου 2012 #8 Share 30 Ιανουαρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 30 Ιανουαρίου 2012 #9 Share 30 Ιανουαρίου 2012 Καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 30 Ιανουαρίου 2012 #10 Share 30 Ιανουαρίου 2012 :welcome: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 30 Ιανουαρίου 2012 #11 Share 30 Ιανουαρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 30 Ιανουαρίου 2012 #12 Share 30 Ιανουαρίου 2012 Κατ'αρχην να σε καλωσορισω στην παρεα μας. Για αρχη θα σου πω οτι καλο θα ηταν να κανεις ενα τεστ αμμωνιας στο νερο σου καθως η θολουρα θα μπορουσε να οφειλεται σε σχετικα υψηλα επιπεδα της. Απο εκει και περα καταλαβαινοντας την ελλειψη χωρου, θα σου ελεγα απλα να βγαλεις το τιγρακι καθως ειναι εντελως ασυμβατο με τον "κογκολεζο" σου σε ολα τα επιπεδα. Καλο διαβασμα............................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts