Jump to content

Νερο Αλλαγης Εμφιαλωμενο Απο Εξωτερικο

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια! Ειχα στο μυαλο μου αρκετο καιρο να γραψω αυτο το θεμα, αλλα παντα το ξεχνουσα... Πριν 2-3 μηνες επισκεφτηκα ενα μαγαζι στη Θεσσαλονικη κι αφου εκανα τη βολτα μου μεσα σε αυτο...ειδα κατι μπιτονακια 10κιλα-20κιλα με ενα αυτοκολλητο πανω... Και καθως τα κοιτουσα ηρθε ενα παλικαρακι, παιρνει ενα και παει στο ταμειο...

Παω κι εγω στο ταμειο και ρωταω τον υπευθυνο τι ειναι αυτο ακριβως? Νομιζα οτι ειναι απιονισμενο νερο... Η απαντηση που πηρα ηταν η εξης...

Ηταν νερο θαλασσινο για αλλαγες και για στησιμο ενυδρειου απευθειας εμφιαλωμενο απο θαλασσα (και μου ειπε ενα μερος πχ Μπαλι, Καραϊβικη δεν θυμαμαι καλα) και περιεχει μεσα δισεκατομμυρια(!!!!!!) ζωντανους οργανισμους. Ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει, γιαυτο και η τσιμπημενη του τιμη... αν θυμαμαι καλα 20λιτρα ειχαν 45ευρω?

Και αναρρωτιεμαι αν κατι τετοιο ισχυει κι αν το εχετε συναντησει κι εσεις... Αποσο ξερω αν δεν υπαρχει κυκλοφορια πανω απο 4-5-6 ωρες αρχιζουν και πεθαινουν διαφοροι μικροοργανισμοι με αποτελεσμα να ανεβαινει η αμμωνια...Γιαυτο εξαλλου στις αλλαγες που εκανα το καλοκαιρι απο θαλασσινο νερο, φροντιζα να μην μεινει στεκουμενο πανω απο 4-5 ωρες...

Περιμενω τις αποψεις σας!

Nαι το εχω δει και εγω, σκεφτομουνα να παρω ενα γιανα το εχω οταν παω στην θαλασσα να το γεμιζω..

Ουτε εγω ομως το ειχα ψαξει παραπανω.

Ναι Βαλεντινε,το εχω δει κι εγω,οχι ομως στην στην τιμη που ειπες....καπωτε μου ειχε τυχει να στεισω ενυδρειο σε γνωστο μου (60Λιτρα) μονο με τετοιο νερο (το οποιο απ οτι θυμαμαι θελει και κανα λιτρο γλυκο μεσα στο 25λιτρο για να ερθει στα σωστα του η αλλατοτητα)....

για το συγκεκριμενο ..... μακρια και αγαπημενοι.... τα εχουμε πει εμεις!!!

για το συγκεκριμενο ..... μακρια και αγαπημενοι.... τα εχουμε πει εμεις!!!

Δηλαδης; :D

Για αναλυσε το Σταυρο

Ειχα παρει πριν πολυ καιρο και το μονο αποτελεσμα που ειχα στο ενυδρειο .... ηταν να ανεβασω αμμωνια !!!

(δεν υπηρχε τιποτα το ζωντανο μεσα στο νερο)

αν θελω να εμπλουτισω το ενυδρειο μου, υπαρχουν στα καταστηματα ΤΑ ΠΑΝΤΑ τωρα πια.... απο ζωοπλαγκτον και φυτοπλαγκτον ολοζωντανα μεχρι κοπιποδα , mysis,αrtemia,κπλ

δεν φτανουν τα παραπανω ???

Ειχα παρει πριν πολυ καιρο και το μονο αποτελεσμα που ειχα στο ενυδρειο .... ηταν να ανεβασω αμμωνια !!!

(δεν υπηρχε τιποτα το ζωντανο μεσα στο νερο)

αν θελω να εμπλουτισω το ενυδρειο μου, υπαρχουν στα καταστηματα ΤΑ ΠΑΝΤΑ τωρα πια.... απο ζωοπλαγκτον και φυτοπλαγκτον ολοζωντανα μεχρι κοπιποδα , mysis,αrtemia,κπλ

δεν φτανουν τα παραπανω ???

+1000

Το θεωρω ανουσιο να το χρησιμοποιησεις...

Και λεω το εξης,ας υποθεσουμε πως εχει ολα τα παραπανω (που πολυ αμφιβαλω!!).

Λοιπον ποσο καιρο ειναι αποθηκευμενο το συγκεκριμενο δοχειο και σε ποιες συνθηκες???

Υγρασια?Ηλιος?δεν αλλοιωνουν τα θαυματουργα χαρακτηριστικα του??η μηπως θα σου πει το εν λογο καταστημα οτι ειναι αλλοιωμενο και το εχει σρην αποθηκη πριν απο3μηνες!!!!

με αυτα τα λεφτα παιρνεις ενα πολυ ωραιο αλατακι φρεσκο(!!!!και αυτο παιζει) βαλε το νερακι σου και vualaaaa!

και 45ε????Τι λετε ρε παιδια.........

:bigemo_harabe_net-64:

Δεν υπηρχε καμια περιπτωση στο εκατομμυριο να δωσω λεφτα γιαυτο το πραμα...μονο για το μπιτονακι κανα 5ευρω για το καλοκαιρι να φερνω νερακι απο Χαλλλλλκιδικη...

Αλλα τα λενε με τετοιο τροπο οι ατιμοι οι μαγαζατορες... Και που να προλαβεις να ενημερωσεις το παλικαρι που μολις τα εσκασε χοντρα για να παρει 25λιτρα στεκουμενο νερο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...