Jump to content

Ερωτιση Για Κερατοφυλο

lkastritis

Recommended Posts

Καλημερα.Ηθελα να κανω μια ερωτηση.. εχω ενα 60αρι φυτεμενο και εχω βαλεικαι κερατοφυλο μεσα... προς το παρων τον εχω στον αερα αλλα κοβει πολυ φως , γινεται να τον φυτεψω στο χαλικι κατω? θα ειναι και πιο ωριαος πιστευω..

μπορεις να το φυτεψεις , δεν εχεις καποιο προβλημα

αα ωραια... επιδη δεν εχω υποσρωμα να του βαλω και κατι μπιλακια της JBL που εχω εκει που θα το φυτεψω?

το κερατοφυλλο ανοικει στην κατηγορια των ''ευκολων'' φυτων , δεν εχει απαιτησεις σε υποστρωμα , φωτισμο , λιπασματα .

Οποτε μπορεις απλα να το φυτεψεις και αυτο θα παρει το ''δρομο'' του .

καλυτερα να το δεσεις σε μια πετρα γιατι καμια φορα σαπιζει εγω την πρωτη φορα την πατισα που το εβαλα στο χαλικι γιατι το φυτεμενο μερος σαπιζε και το υπολοιπο ελευθερονοταν στην επιφανεια ενω οταν το δεσεις με μια μικρη πετρα και το αφισεις στο βυθο δεν εχει προβλημα

καλυτερα να το δεσεις σε μια πετρα γιατι καμια φορα σαπιζει εγω την πρωτη φορα την πατισα που το εβαλα στο χαλικι γιατι το φυτεμενο μερος σαπιζε και το υπολοιπο ελευθερονοταν στην επιφανεια ενω οταν το δεσεις με μια μικρη πετρα και το αφισεις στο βυθο δεν εχει προβλημα

Και πιο καλά είναι να δέσεις τέσσερα πέντε κόματάκια μαζί οχι πολύ σφιχτά, ώστε να παίρνει τη μορφή συστάδας. Δείχνει πιο όμορφο έτσι. :)

Το φυτό αυτό δεν βγάζει ρίζες, δεσμεύει τα ιχνοστοιχεία που χρειάζεται απ ευθείας από το νερό, οπότε και να το "φυτέψεις" δε χρειάζεται να βάλεις κάποιου είδος υπόστρωμα, αφού το σημείο που θα φυτέψεις θα σαπίσει. Μπορείς να το δέσεις όμως σε κάποιο σημείο για να δείχνει σα συστάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...