Jump to content

Τι Γνωμη Εχετε Και Γιατι.

pantherdim

Recommended Posts

Τι γνωμη εχετε για την χρηση uv και γιατι. οι γνώμες δυίσταντε..

Όπως λες οι γνώμες διίστανται, πάντως εγώ την χρησιμοποιώ εδώ και 4-5 χρόνια και όλα πάνε καλά, χωρίς να γνωρίζω πως θα πήγαιναν εάν δεν την χρησιμοποιούσα !!!

εχουν ακουστει πολλα ως προς την χρηση της , σιγουρα βελτιωνεται η ποιοτητα του νερου το θεμα ειναι με τα ζωντανα ?

Μηπως γίνονται πιο ευπαθή σε ασθένειες και τι θα γηνει αν καποιος εχει κανει χρήση UV και την σταματησει τελείως? Μηπως τοτε ειναι χειρότερα ?

Εγω δεν εχω UV και σκεφτομε σοβαρα την αγορα .

Έγινε επεξεργασία - jimmis1974

Κοιτα να δεις. Με την χρηση uv καθαριζονται τα παντα απο παρασιτα μεσα στο ενυδρειο ειτε ειναι αυτο ψαρι ειτε ειναι αυτο κοραλι. το θεμα ειναι πως ο καινουργιος οργανισμος που θα μπει και δεν ειναι περασμενος απο uv και δεν ειναι ας πουμε αποστιρωμενος δεν ξερω τι επιδραση εχει και που μπορει να καταληξει. Εγω την εχω συνεχεια ανοιχτη ναι μεν πιστευω πως ειναι λαθος αλλα εχω προβλημα και με την αλγη.(πρασινη) και εχω και αντιφωσφορο. αλλα σκαει αντιλια απο την θεση που που ειναι το ενυδρειο. Τι να πω τα πιστευω μου αυτα ειναι και για αυτο ανοιξα και αυτο το θεμα για να μας πουνε και οι αλλοι συγχομπιστες . (εως τωρα δεν εχω αντιμετοπισει προβλημα παντως.) το μονο προβλημα ειναι πως θελω να εξαφανισω το καθε τι απο αλγη,και με το που γινει αυτο θα ανοιγει μονο καποιες ωρες την ημερα.

μην παρεξηγηθω. :P :P

H UV ακτινοβολία σκοτώνει παρασιτικούς οργανισμούς και βακτήρια (μαζί και τα καλά), στην άλγη κάνει δουλεία μόνο στην αιωρούμενη που βρίσκεται στη στήλη του νερού και όχι σ αυτήν που είναι στα τζάμια ή στους βράχους.

H UV ακτινοβολία σκοτώνει παρασιτικούς οργανισμούς και βακτήρια (μαζί και τα καλά), στην άλγη κάνει δουλεία μόνο στην αιωρούμενη που βρίσκεται στη στήλη του νερού και όχι σ αυτήν που είναι στα τζάμια ή στους βράχους.

+1

• 2 weeks later...

εγώ λέω να υπάρχει μια uv στην καβαντζα,εγώ παντός την δουλεύω το πολλή 5 μέρες το μίνα και μετά τέλος.έχω αρκετά ψάρια και tangs τα όπια θέλουν αρία και που μια αποστειρώσει.κάλο θα κάνεις κακό δεν κάνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...