Jump to content

Φιλτρο

bill1997crack

Recommended Posts

καλησπερα αγορασα το fluval 405 και ακουγετε ενασ παραξενοσ θοριβος !!! ετσι πρεπει να ακουγετε!! μου ηπαν οτι ειναι αθοριβο!

Καλησπέρα , μήπως έχει πάρει αέρα ; Έκανες κάποιο καθαρισμό πρόσφατα ; Δοκίμασες να το κουνήσεις λίγο και να δεις πως παει ;

Καινούριο το πήρες;

Σίγουρα έχεις κάνει σωστά την αρμολόγηση σε υλικά και εξαρτήματα;

Τρόμπαρε το λίγο ή κούνα το μήπως έχει πάρει αέρα και γιαυτό κάνει θόρυβο..

λοιπον το φιλτρο το πηρα καινουργιο ( οποσ και το ενυδριο 270 λιτρα ) ναι το συναρμολογισα σωστα και ναι βγαζι αερα οταν το κουναο να το κουναο μεχρι να φυγη η θσ φυγη μονος του . επισης πηρα βακτιριδια τησ απι για να στρωσο το ενυδρειο μου . ωμοσ δεν μπορω να βρω αμονια !!! μηποσ ξερετε που μπορο να βρω . και κατι τελευτεο αν ριξω τα βακτηριδια σημερα θα εχουν προβλιμα μεχρη την δευτερα που θα βρω αμμωνια . ο θοριβοσ ακουγετε σαν βουητο και ακουγετε απο το ενα δωματιο στο αλλο :bigemo_harabe_net-86:

λοιπον το φιλτρο το πηρα καινουργιο ( οποσ και το ενυδριο 270 λιτρα ) ναι το συναρμολογισα σωστα και ναι βγαζι αερα οταν το κουναο να το κουναο μεχρι να φυγη η θσ φυγη μονος του . επισης πηρα βακτιριδια τησ απι για να στρωσο το ενυδρειο μου . ωμοσ δεν μπορω να βρω αμονια !!! μηποσ ξερετε που μπορο να βρω . και κατι τελευτεο αν ριξω τα βακτηριδια σημερα θα εχουν προβλιμα μεχρη την δευτερα που θα βρω αμμωνια . ο θοριβοσ ακουγετε σαν βουητο και ακουγετε απο το ενα δωματιο στο αλλο :bigemo_harabe_net-86:

1) μην στρωσεις με αμμωνια καλυτερα βρες απο καποιον χομπιστα και αν γινεται απο ενυδρειο οπου δεν εχει περασει καποια ασθενεια μπολι ....

2) τωρα που δουλευει το φιλτρο νερο απο την εξαγωγη πεταει με πιεση Η οχι ? εαν πεταει με διακοπες Η πεταει λιγο τοτε συνεχισε να κανεις εξαερωση με το μοχλο που εχει πανω της η κεφαλη μεχρι να δεις οτι η πιεση εχει αυξηθει

3)υπαρχει περιπτωση να εχεις πολυ μακριους τους σωληνες του φιλτρου σου και να μην τους εχεις κοψει στο ιδιο μεγεθος απο οτι ειναι η αποσταση που χρειαζεσαι ?

οχι η σοληνες ειναι στο μεγεθοσ που χρηαζομε και ναι πεταει νερο με πιεση και οσο για την ερωτηση με τα βακτιριδια΄;;

οχι η σοληνες ειναι στο μεγεθοσ που χρηαζομε και ναι πεταει νερο με πιεση και οσο για την ερωτηση με τα βακτιριδια΄;;

το ενυδρειο τωρα που μιλαμε εχει ψαρια μεσα ?

αερα πρεπει να εχει μεσα , δεν παει το μυαλο μου ( οσο εχω ) :P καπου αλλου .

δοκιμασες να το βγαλεις κανα 2 φορες απο τη πριζα ?

να το γυρισεις οπως δουλευει με προσοχη αναποδα μπορεις ?

αερα πρεπει να εχει μεσα , δεν παει το μυαλο μου ( οσο εχω ) :P καπου αλλου .

δοκιμασες να το βγαλεις κανα 2 φορες απο τη πριζα ?

να το γυρισεις οπως δουλευει με προσοχη αναποδα μπορεις ?

Εγώ έχω το 305 και ζορίζομαι να το σηκώσω από τη θέση του εάν θέλω να κάνω καμιά δουλειά. (μπορεί να είμαι και φλώρος) :P

οκ θα το δοκιμασω οσο για τα βακτιριδια ;;; θα παθουν τιποτα αν δεν εχουν αμωνια μεχρι την δευτερα

Όπως σου είπε και ο φίλος πιο πάνω καλύτερα να μην στρώσεις με αμμωνία. Προσπάθησε να βρεις μπόλι ή μπορείς να στρώσεις με βακτηρίδια-προσθήκη τροφής.

Μπορείς να βάζεις ελάχιστη τροφή ανά δύο ημέρες. Με την αποσύνθεση της τροφής παράγεται αμμωνία. Από εκεί θα τραφούν. :) Έχει πολλά άρθρα εδώ. Φρόντισε το φίλτρο σου πρώτα όμως ;)

Έγινε επεξεργασία - dpap

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...