Jump to content

Τιμη Pseudotropheus Demasoni??

magnet1

Recommended Posts

εδω στο φορουμ απο αγγελιες μπορεις να βρεις και με 5 ευρο το ψαρι .

στα πετ σοπ κοστιζουν απο 10-12 ακομα και 18ευρο το ψαρι !!!

επειδη εχω ψάξει σχεδον όλα τα μαγαζια της αττικης ψαχνωντας αυτη την εποχη δεν εχω βρει. οι τιμες που ακούω φτανουν και τα 19-20 ευρο για μικρα ψαρακια..πιστευω πως ειναι παρα πολλα για την εποχη που ζουμε.

επειδη εχω ψάξει σχεδον όλα τα μαγαζια της αττικης ψαχνωντας αυτη την εποχη δεν εχω βρει. οι τιμες που ακούω φτανουν και τα 19-20 ευρο για μικρα ψαρακια..πιστευω πως ειναι παρα πολλα για την εποχη που ζουμε.

το καθε ψαρι εχει την τιμη του ... οπως δεν θα βρεις φροντοζα με 3-5 ευρο ετσι δεν θα βρεις demasoni απο καταστημα κατω απο 10 ευρο ...

το γνωριζω φιλε μου, αλλα πως περυσι εβρισκα demasoni με 12-15 ευρω και τωρα με18-20?

οπωε και να εχει επειδη ενδιαφερομαι και εγω οπως ο φιλος που ανοιξε το θεμα αν εχει κανεις δει σε καταστημα παρακαλω να ενημερωσει γιατι δεν υπαρχουν αγγελιες..

Οντως έφερε και σε πολυ καλη τιμη. Αρχες εβδομαδας που ειχα παρει τηλ δεν ειχε..

Ευχαριστω..

Πολλα παιζουν ρολο στην τιμη.Χωρα προελευσης,εξαγωγεας-εισαγωγεας,παρτιδα και ποιοτητα ψαριου.

Παντως πριν τα δωσεις σε μαγαζι,βαλε μια αγγελια,μηπως και τα περισσοτερα τα δωσεις σε φιλους χομπιστες.

:)

μενω Σαντορινη και η αποσταση ειναι ενα θεμα...

Σαντορινη?Πως μας ξεγυγες εσυ ,και δεν σε γνωρισαμε,Ειμαστε τεσσερα ατομα και τωρα γιναμε πεντε.Στειλε μου πμ αν θελεις,γιατι κατεβαινω την αλλη εβδομαδα,και να στα φερω.

Σαντορινη?Πως μας ξεγυγες εσυ ,και δεν σε γνωρισαμε,Ειμαστε τεσσερα ατομα και τωρα γιναμε πεντε.Στειλε μου πμ αν θελεις,γιατι κατεβαινω την αλλη εβδομαδα,και να στα φερω.

μας μπερδεψε ο φιλος που τα ηθελε :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...