Jump to content

Καλησπερα!!!!

Ilias oscar

Recommended Posts

γεια σας και παλι!!! χαθηκα αλλα ειμαι παλι εδω ανανεωμενος!!!! οπως ειχα πει οταν γραφτηκα ειχα ενα 200λιτρο με 2 oscar 1 synodontis kai 2 pleco!!! τωρα αλλαξαν τα δεδομενα!!! εφυγα απο αμερικη και ταξιδεψα στην αφρικη και συγκεκριμενα στην λιμνη malawi!!!! εχω λοιπον 15 αφρικανουλες μικρες (3cm) και ολα πανε μια χαρα!!!! αααα!!! ξεχασα ειμαι επισης στο στρωσιμο ενος nano reef 25litre!!

Καλως ηρθες!

Καλώς ήρθες ξανά. Ενδιαφέροντα projects. Περιμένουμε παρουσιάσεις.

Κ

γεια σου φίλε!

γεια σας και παλι!!! χαθηκα αλλα ειμαι παλι εδω ανανεωμενος!!!! οπως ειχα πει οταν γραφτηκα ειχα ενα 200λιτρο με 2 oscar 1 synodontis kai 2 pleco!!! τωρα αλλαξαν τα δεδομενα!!! εφυγα απο αμερικη και ταξιδεψα στην αφρικη και συγκεκριμενα στην λιμνη malawi!!!! εχω λοιπον 15 αφρικανουλες μικρες (3cm) και ολα πανε μια χαρα!!!! αααα!!! ξεχασα ειμαι επισης στο στρωσιμο ενος nano reef 25litre!!

καλως ηρθες και παλι Λιακο....περιμενουμε μια παρουσιαση της "λιμνης" σου λοιπον...α και να θυμασαι πως οι κυνηγοι και οι ψαραδες παντα μεγαλωνουν τα μεγεθη....κοψε κατι απο το nano reef :bigemo_harabe_net-74:

Έγινε επεξεργασία - Mr_Zoo

και οριστε καποιες φωτο απο την Αφρικη μου

310120121217.jpg

και εδω μια ποιο γενικη

310120121214.jpg

ενω εδω μπορειτε να δειτε περισσοτερες φωτο (και απο την αρχη του νανο μου)

Έγινε επεξεργασία - Mr_Zoo

Ηλια ξερω πως λογο της αγαπης που αποκτησες για τα ενυδρεια καθε μερα θα το βλεπουμε και καλυτερο....Γι αυτο θα σου προτεινα να μας κανεις μια παρουσιαση του στην κατηγορια του...βεβαια εγω μεσα παρατηρισα κατι αλλο το οποιο μου αρεσει ποιο πολυ και θα ηθελα να παρακολουθησω την εξελιξη του βημα βημα στην κατηγορια του :thumbup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...