j0rdan 11 Δεκεμβρίου 2006 #1 Share 11 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια γεια σας, ειμαι πολυ χαρουμενος που θα μπορουμε να ανταλαξουμε της αποψεις μας για κατι που μας αρεσει και το αγαπαμε πολυ. Λιγα λογια για το ενυδρειο μου που αυτη την στιγμη ειναι αδειο και περιμενει να φιλοξενησει μια παρεα απο πιρανχα, ειναι στα 220λιτρα με εσωτερικο φιλτρο, συντομα θα σας στειλω και φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος Καζινιερακης 11 Δεκεμβρίου 2006 #2 Share 11 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια γεια σας, ειμαι πολυ χαρουμενος που θα μπορουμε να ανταλαξουμε της αποψεις μας για κατι που μας αρεσει και το αγαπαμε πολυ. Λιγα λογια για το ενυδρειο μου που αυτη την στιγμη ειναι αδειο και περιμενει να φιλοξενησει μια παρεα απο πιρανχα, ειναι στα 220λιτρα με εσωτερικο φιλτρο, συντομα θα σας στειλω και φωτογραφια καλος ηρθες και περιμενουμε φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 11 Δεκεμβρίου 2006 #3 Share 11 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα Ιορδάνη!Μόλις επέστρεψα και εγώ από Αγγλία οπότε θα μπορούμε να τα λέμε συχνά! Περιμένουμε φωτό για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε το νέο σου πιρα-ενυδρείο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 11 Δεκεμβρίου 2006 #4 Share 11 Δεκεμβρίου 2006 Καλωςηρθες στο AquaZone!! Καλη συνεχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 11 Δεκεμβρίου 2006 #5 Share 11 Δεκεμβρίου 2006 καλως ηλθες στο ΑΖ.. ..και καλη συνεχεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 11 Δεκεμβρίου 2006 #6 Share 11 Δεκεμβρίου 2006 Καλώς ήρθες και ότι θέλεις εδώ ήμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 11 Δεκεμβρίου 2006 #7 Share 11 Δεκεμβρίου 2006 Καλωσόρισες στο Aquazone! Περιμένουμε την παρουσίαση σου! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 11 Δεκεμβρίου 2006 #8 Share 11 Δεκεμβρίου 2006 Καλώς τον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chmatz 11 Δεκεμβρίου 2006 #9 Share 11 Δεκεμβρίου 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0rdan 11 Δεκεμβρίου 2006 Author #10 Share 11 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια σας ευχαριστω για το θερμο καλωσορισμα, θα ηθελα μια χαρη αν καποιος εχει τον χρονο να φτιαξει μια λιστα με πιρανχα οπως υπαρχουν και εχω μαθει και πολλα, απλα να λεει και τα τελικα μεγεθοι τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas2000gr 12 Δεκεμβρίου 2006 #11 Share 12 Δεκεμβρίου 2006 Ελπίζω να μη μας φάνε τα ψαράκια μας τα πιράνχα σου. Αν μου δηλώσει κανα ψαράκι μου τάση για αυτοκτονία θα στο χαρίσω και κάνε ότι καταλαβαίνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 12 Δεκεμβρίου 2006 #12 Share 12 Δεκεμβρίου 2006 Καλοριζικος στο ΑΖ και καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellerefond 12 Δεκεμβρίου 2006 #13 Share 12 Δεκεμβρίου 2006 Καλως ηρθες στο ΑΖ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 15 Δεκεμβρίου 2006 #14 Share 15 Δεκεμβρίου 2006 WELCOME to AQUAZONE φιλε j0rdan ... Καλη διαμονη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος