Jump to content

New Look 2012

chtsos

Recommended Posts

...μερικές τροποποιεί σεις και ιδού το δικό μου φυτεμένο με δίσκους...

DSC00328.jpg

620 lit...δίσκοι--cardinal--ροδόστομοι--angistrus

DSC00332.jpg

anubias --- criptocorrine

DSC00331.jpg

ph 6.3 --- gh 6 --- kh 2 --- temp 30 c

DSC00340.jpg

eheim 2075 pro III --- eheim 2028 pro II --- eheim 2227 pro --- eheim 2217 classic

αλλαγές...150 lit / 10 days ( 100 lit A/O + 50 lit νερό δικτύου).

:bigemo_harabe_net-145:

• Απαντήσεις 68
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ωραίο σαν στήσιμο αλλα οι 25 δίσκοι που έχεις μέσα μου φαίνονται κομμάτι υπερβολικοί .

το στησιμο καλο ειναι αλλα και οπτικα δειχνε ''μπουκωμενο''.οι 25 δισκοι θελουν τα διπλασια λιτρα απο αυτα που εχεις.το ιδανικο θα ηταν 10-12 δισκοι μαξιμουμ.

Ti υψος εχει το ενυδρειο πως φτανεις στο βυθο για να φυτεψεις.......μπαινεις μεσα??

Ω ρε δίσκος που έπεσε! Ο παράδεισος του Δίσκου!

MHN εισαι τοσο σιγουρος :)

Ομορφο αλλα φαινεται πολυ φορτωμενο!

μην τους ακους βαλε μερικους ακομα και πουλα τις φωτο στο φωτοπλαι

καινουριο παιχνιδι αν βρεις ολους τους δισκους κερδιζεις!

4 φορες τους μετρισα 4 αποτελεσματα εβγαλα :P

παντος πολυ καλη διακοσμιση

Πολυ ωραίο το ενυδρειο και όλα καλα αλλα με τόσους δίσκους μήπως θα έπρεπε να κανείς πιο συχνές αλλαγές και όχι ανα 10 μέρες ;

...+ τα κοπαδοψαρα.....+τα βυθοψαρα.....για μενα αφαιρεσε ψαρια κ προσθεσε φιλτρα κ πιο τακτικες αλλαγες? ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο σου?..κ με το ταισμα σε τοσα ψαρια τρωνε ολα το ιδιο? βλεπω κ μικρους εκει?

...+ τα κοπαδοψαρα.....+τα βυθοψαρα.....για μενα αφαιρεσε ψαρια κ προσθεσε φιλτρα κ πιο τακτικες αλλαγες? ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο σου?..κ με το ταισμα σε τοσα ψαρια τρωνε ολα το ιδιο? βλεπω κ μικρους εκει?

Εχετε όλοι δίκιο...είναι πολλά τα ψάρια (οι δίσκοι που μετράτε...είναι αυτοί που φαίνονται, υπάρχουν κι άλλοι πιο πίσω που δεν φαίνονται), αλλά η΄ταν μικρά τα περισσότερα δισκάκια όταν τα πήρα και μου είναι αδύνατον να αφαιρέσω ούτε ένα.

Για την φίλτρανση που λέει ο φίλος, εχω την τριπλάσια από αυτήν που πρέπει (βάσει των κατασκευαστών 2075 για 600 lit--2217 για 600 lit--2226 για 350 lit--2227 για 350 lit ), ενώ υπάρχουν και προφίλτρα στην κάθε είσοδο νερού.

Οσο για τις τροφές....είναι οι παρακάτω...

DSC00258.jpg

DSC00259.jpg

Μου αρεσεις γιατί δεν μασάς !!!

1) μην βγάλεις κανένα ψάρι έξω σε λίγο καιρο θα αρχίσουν να φεύγουν μόνα τους...

2) γουστάρω ποικιλία τροφών αλλα μερικές είναι για δίσκους και μερικές είναι για το υπόλοιπο ζωικο βασίλειο :P

3) δεν πιστεύω να διαβάσεις και εσύ το φυλλάδιο του στενκερ εκει που λέει για το ποσα λίτρα ένα δίσκο ;

4) φίλτρα ναι έχεις πολλα αλλα ψάρια έχεις ακόμα ποιο πολλα ....

5) απο βιολογικό υλικό τι έχεις μέσα στα φίλτρα σου;

6) εάν θες και δεν βαριέσαι βγάλει και μια φωτο τα φίλτρα σου για να γουστάρουμε :)

7) τα φίλτρα τα έχεις συνδεση σε σειρά η το κάθε ένα μόνο του;

8) απο ταισματα (πόσο ταιζεις την ημέρα );

9) καραντίνα παίζει στο σπίτι ;

Μου αρεσεις γιατί δεν μασάς !!!

1) μην βγάλεις κανένα ψάρι έξω σε λίγο καιρο θα αρχίσουν να φεύγουν μόνα τους...

2) γουστάρω ποικιλία τροφών αλλα μερικές είναι για δίσκους και μερικές είναι για το υπόλοιπο ζωικο βασίλειο :P

3) δεν πιστεύω να διαβάσεις και εσύ το φυλλάδιο του στενκερ εκει που λέει για το ποσα λίτρα ένα δίσκο ;

4) φίλτρα ναι έχεις πολλα αλλα ψάρια έχεις ακόμα ποιο πολλα ....

5) απο βιολογικό υλικό τι έχεις μέσα στα φίλτρα σου;

6) εάν θες και δεν βαριέσαι βγάλει και μια φωτο τα φίλτρα σου για να γουστάρουμε :)

7) τα φίλτρα τα έχεις συνδεση σε σειρά η το κάθε ένα μόνο του;

8) απο ταισματα (πόσο ταιζεις την ημέρα );

9) καραντίνα παίζει στο σπίτι ;

Θα σου λύσω μία μία όλες σου τις απορίες καλέ μου φίλε.

1)...έχω να χάσω ψάρι....δεν θυμάμαι από πότε..... :bigemo_harabe_net-146:

2...όλες οι τροφές είναι για τροπικά ψάρια, οτι είναι και οι δίσκοι και δεν κατάλαβα για να είμαι ειλικρινής, ποιες λές ότι είναι για το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο...

3...το διάβασα το φυλλάδιο πρόσφατα...αλλά ο αριθμός των ψαριών μου είναι ο ίδιος, πολύ πριν ο Stenger τυπώσει το φυλλάδιο...

4...συμφωνώ...αλλά δεν έχω (ακόμη) το παραμικρό πρόμπλεμ...

5...είναι το 2075 βιολογικό-γεμάτο με Eheim Ehfisubstrat pro και rena bio stars, το 2026 βιολογικό-γεμάτο με sera siporax και rena bio stars, to 2227 χημικό-γεμάτο με Eheim Ehfisubstrat pro και το 2217 σαν μηχανικό-γεμάτο με Eheim Ehfi Synth,Eheim Ehfi Fix και Εheim BIO Mech, ενώ υπάρχουν και προφίλτρα στις εισόδους.

6...φώτο αργότερα...

7...το καθένα μόνο του...

8...10 γεύματα καθημερινά με τουλάχιστον δύο από αυτά να είναι grintal...

9...καραντίνα...φτου-φτου...δεν μου χρειάστηκε ποτέ... :bigemo_harabe_net-145:

ΚΑΙ για το φίλο τον Στράτο...ποτέ δεν μετράω τα ψάρια μου εδώ και χρόνια...πάει γρουσουζιά...

αφου ποτε δεν μετρας τα ψαρια οπως λες αν χασεις κανενα πως το βρισκεις;αν το δεις εχει καλως η αλλιως το αφηνεις και σαπιζει μεχρι να το φανε τα αλλα;το οτι δεν εχεις χασει κανενα ψαρι δεν σημαινει οτι ειναι οι ιδανικες συνθηκες ειδικα για τους δισκους.

και κατι οσο αφορα τις τροφες πληροφορηθηκα οτι η τετρα ελλας εκλεισε και εχουν ελειψη τα μαγαζια.

ισχυει κατι τετοιο σε εσας;

Έγινε επεξεργασία - JIMHS

απο αλλαγες για πες μας τιποτα!εγω εχω τις μισες τροφες και κατι κατεψηγμενες στα 240 εχω 4δισκους και 3αγγελοψαρα τωρα πριν ειχα 5 και σκευτομαι να βαλω κιαλους δισκους.απο φιλτρα 2 ενα 2213 και ενα sun sun 1400lt/h τι λες με περνουν κιαλοι δισκοι?α!και κανω αλλαγες το μισο νερο καθε 3μερες.εσυ?

απο οτι ειπε ο φιλος στο πρωτο του ποστ

αλλαγές...150 lit / 10 days ( 100 lit A/O + 50 lit νερό δικτύου).

και ποιο μετα ειπε οτι κανει και 10 ταισματα την ημερα

τωρα εαν ρωτησεις νιτρικα , αμμωνια και φωσφορικα θα σου πει 0 :)

Δεν θα σχολιασω κατι καθως οι προλαλησαντες με καλυψανε........

Απλα τελικα υπαρχουν οι εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα.

Ή απλως τα παραδειγματα προς αποφυγη!!!!!!!

Δεν θα σχολιασω κατι καθως οι προλαλησαντες με καλυψανε........

Απλα τελικα υπαρχουν οι εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα.

Ή απλως τα παραδειγματα προς αποφυγη!!!!!!!

Συμφωνώ απόλυτα και με το ότι υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά και ότι υπάρχουν παραδείγματα προς αποφυγή.:)

Εκανα απλά μια παρουσίαση το ενυδρείο μου και φυσικά δεν προτρέπω κανέναν να κάνει κάτι παρόμοιο.;)

Το ότι δεν μετράω τους δίσκους μου δεν πάει να πει ότι δεν τους ξέρω απ' εξω έναν έναν. Άλλωστε τους έχω πολύ καιρό μαζί, και είναι λογικό να καταλάβω αμέσως αν μου λείπει κάποιος (για να μην τον αφήσω και να σαπίσει όπως είπε ένας φίλος).

Φυσικά και έχω πολλά νιτρικά και φωσφορικά, και για τον λόγο αυτόν πιστία και κερατόφυλο κάνουν συχνά την εμφάνιση τους στο ενυδρείο μου.

Οσο για την tetra νομίζω υπάρχει ακόμη στοκ στα ιντερνετικά μαγαζιά.:)

Φίλε, σου κάνω "Like" και άσε τους άλλους να λένε!

Αν και δεν μ'αρέσει το setup σου (γούστα είναι αυτά) βρίσκω κορυφαία τα εξής:

ποικιλία τροφών,

αριθμός ψαριών

και φίλτρων

έχεις επενδύσει λεφτά και χρόνο, γουστάρεις αυτά τα ψάρια και ίσος όταν τα χορτάσεις (που δεν στο εύχομαι) πιστεύω θα ηρεμήσει το ενυδρείο σου.

Keep going!!!

Το και Ασε τους άλλους να λένε .....

Ήταν κάτι που είχα καιρο να ακούσω !!! Δεν ξερω για τους ΄΄αλλους ΄΄ εγώ πάντως σε ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...