Greg_Reef 26 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 26 Ιανουαρίου 2012 (edited) Καλησπερα παιδια! Εχει κανεις τα κοραλια tubastrea και caulastrea? Εχω το εξης θεμα: Τα εχω 2 εβδομαδες και δεν εχουν ανοιξει ακομα. Τη tubastrea την εχω σε σκιερο μερος μεσα στο ενυδρειο και τιποτα. Ουτε οταν ταιζω δεν ανοιγουν. Τιμες: NH3/NH4 : 0mg/l NO2 : 0mg/l NO3 : 10mg/l PO4 : 0mg/l Ca : 420 Mg : 1780 Kh : 8DKh Ph : 8.0 Θερμοκρασια : Μεσος ορος 26C Τι λετε να φταιει? Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2012 - Greg_Reef Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 26 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Το Tubastrea θεωρείται απο τα δύσκολα κοράλια λόγου διατροφής. Αν κλείσεις skimmer και ρίξεις τροφή βγάζει καθόλου πολυποδες Για το Caulastrea το μόνο που έχω να δώσω σαν συμβουλή είναι ότι δεν αρέσκονται στις υπερβολές. Μακρυά απο δυνατό φως και ροή. Ερώτηση: Στο κατάστημα στο οποίο τα αγόρασες ήταν "ανοιχτά"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 26 Ιανουαρίου 2012 Author #3 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Κλεινω το skimmer και τη κυκλοφορια και ριχνω τροφη επανω του με συρριγγα αλλα τιποτα! Οποτε και τα 2 θελουν σκιερο μερος? Οχι δεν ηταν ανοιχτα. Ταιζω με mysis,Gamma nutra plus και ιχνοστοιχεια Boost reef Prodibio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 26 Ιανουαρίου 2012 φιλε μου γιατι το μαγνησιο σου ειναι στο υπερπεραν...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 26 Ιανουαρίου 2012 Author #5 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Δεν εχω ιδεα! δε προσθετω τιποτα. Το αλατι που βαζω ειναι το tmc pro reef. Εγω λεω οτι ειναι απο αλατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Ιανουαρίου 2012 #6 Share 26 Ιανουαρίου 2012 ειναι υπερβολικα μεγαλο νουμερο.μετρας σωστα και με τι τεστ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 27 Ιανουαρίου 2012 Author #7 Share 27 Ιανουαρίου 2012 Σωστα πρεπει να μετραω! με το mg της sera. υγρο τεστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Ιανουαρίου 2012 #8 Share 27 Ιανουαρίου 2012 προμηθευσου salifert υγρο τεστ για μαγνησιο και οχι μονο.ειδικα αυτο μαζι με ασβεστιο και κεχα πρεπει να εχουν ακριβεια. δεν ηξερα πως υπαρχει τεστ που μετραει πανω απο 1500 μαγνησιο.... σιγουρα κατι δεν παει καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 27 Ιανουαρίου 2012 #9 Share 27 Ιανουαρίου 2012 Της RedSea μετράει μέχρι και 2000 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Ιανουαρίου 2012 #10 Share 27 Ιανουαρίου 2012 Της RedSea μετράει μέχρι και 2000 !!! ναι σωστα,τους ξεχασα αυτους τους τρελλους αιολε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 27 Ιανουαρίου 2012 Author #11 Share 27 Ιανουαρίου 2012 θα ξανακανω μια μετρηση παλι σημερα και θα σας πω! Αν δειξει παλι ψηλα θα παρω αυτο που ειπε ο φιλος klaz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 28 Ιανουαρίου 2012 Author #12 Share 28 Ιανουαρίου 2012 Μετρησα εχθες και ειχα 1320mg/l μαγνησιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος