Jump to content

Διευκρινησεις-Παραπονα Για Τη Κατηγορια Των Αγγελιων (Και Οχι Μονο).

fisakis

Recommended Posts

Ολοι γνωριζουμε το κανονισμο των αγγελιων. Υπαρχουν ομως ορισμενες ασαφειες και δεδομενου την αυστηρη εφαρμογη του κανονισμου το τελευταιο καιρο (υπερβολικη και προσβλητικη εφαρμογη κατ εμε) θα ηθελα να γινουν καποιες διευκρινησεις.

3. Ο συγγραφέας υποχρεούται να συγκεντρώνει όλα τα είδη που διαθέτει προς πώληση ή επιθυμεί προς αγορά, εντός μίας αγγελίας και η δημοσίευση θα πρέπει να γίνεται σε μία και μόνο κατηγορία.

Δηλαδη, εγω θελω να πουλησω κατι και να αγορασω κατι αλλο πρεπει να βαλω σε μια αγγελια αγοραζω σκαλαρια και πουλαω δισκους. Σε μια αγγελια, σωστα?

Επισης θελω σημερα να δωσω ενα καρδιναλιο, μεθαυριο θελω να δωσω ενα φιλτρο. Αν μπουν και τα δυο σε ενα θεμα, το θεμα αυτο θα βρισκεται στις ενυδρειακες αγγελιες γλυκου νερου και ο υποψηφιος αγοραστης του φιλτρου δεν θα δει οτι δινω το φιλτρο. Επισης ο τιτλος του θα ειναι "πωληται καρδιναλιος" .

4. Απαντήσεις στις αγγελίες επιτρέπονται μόνο για το σκοπό παροχής διευκρινίσεων σχετικά με το περιεχόμενο της αγγελίας. Απαγορεύονται απαντήσεις οι οποίες θίγουν αρνητικά, με οποιονδήποτε τρόπο, το περιεχόμενο της αγγελίας η το συγγραφέα της. Επίσης απαγορεύεται ο σχολιασμός τιμών, οι προτάσεις εκπτώσεων εντός της δημοσίευσης καθώς και η χρήση λατινικών ή κεφαλαίων χαρακτήρων όπως ορίζεται από το γενικό κανονισμό του Aquazone.gr. Οι απαντήσεις τέτοιου τύπου θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Με ενημερωση μεσω πμ ομως, οπου θα εξηγειται κυριως ο λογος που διαγραφθηκαι, θα ηταν πιο ευγενικο και σωστο.

7. Η ανανέωση κάθε αγγελίας θα γίνεται μόνο μετά την παρέλευση 5 ημερών από την τελευταία δημοσίευση. Οι συνεχόμενες ανανεώσεις σε μικρότερο χρονικό διάστημα, θα επιφέρουν κλείδωμα της αγγελίας και επίπληξη του συγγραφέα.

Αν εγω, 2 ωρες ή 1 ημερα μετα τη δημοσιευση της αγγελιας, αποφασισω να πουλησω τη μανα και το πατερα μου, θα πρεπει να περιμενω να περασουν οι 5 ημερες? Πως μετραμε τις ημερες αυτες γενικοτερα? απο 12 μεσημβρινη εως 12 μεσημβρινη? απο την ωρα δημοσιευσης μετραμε 5Χ24 ωρες? αν δηλαδη εχω δημοσιευσει αγγελια στι 5 του μηνα και ωρα 0.01 θα πρεπει να περιμενω τη 10η του μηνα στις 0.01? την 9η του μηνα στις 23.59 δεν μπορω? Προσοχη δεν ειναι ειρωνικη η ερωτηση μου. Σχεδον μπορω να πω οτι μου ετυχε.

Ειναι τρομερα εκνευριστικο, να δημοσιευεις μια αγγελια και να πεταγεται ο χωροφυλακας, να σε προσβαλει και να επεμβαινει στην δημοσιευση σου, λες και προσεβαλες καποιον. Τετοιες κινησεις απομακρυνουν χομπιστες απο το φορουμ να ξερετε. Και κυριως τους απομακρυνουν γιατι αυτα γινονται και σε αλλες κατηγοριες με αποτελεσμα καποιος που θελει να απαντησει σε καποιο χομπιστα που ζηταει τη βοηθεια του, να φοβαται γιατι καποιος τριτος ισως το προσβαλει, αντι απλα να τον διορθωσει. Και δε μιλαω για ενα απλο μελος που στο κατω κατω δεν μπορει να ελεγχθει για τη συμπεριφορα του. Εδω ειναι φορουμ και οχι εγκυκλοπαιδια, που σημαινει οτι γινονται συζητησεις, αρα υπαρχουν αποψεις, αρα μπορει και λανθασμενες. Διαφορετικα, θα πρεπει καθε νεο μελος, να περναει απο εξετασεις γνωσεων και πειθαρχιας. Ελεος. Εχω πιει πολυ ξυδι αλλα δεν μου περναει με τιποτα.

Ολοι γνωριζουμε το κανονισμο των αγγελιων. Υπαρχουν ομως ορισμενες ασαφειες και δεδομενου την αυστηρη εφαρμογη του κανονισμου το τελευταιο καιρο (υπερβολικη και προσβλητικη εφαρμογη κατ εμε) θα ηθελα να γινουν καποιες διευκρινησεις.

3. Ο συγγραφέας υποχρεούται να συγκεντρώνει όλα τα είδη που διαθέτει προς πώληση ή επιθυμεί προς αγορά, εντός μίας αγγελίας και η δημοσίευση θα πρέπει να γίνεται σε μία και μόνο κατηγορία.

Δηλαδη, εγω θελω να πουλησω κατι και να αγορασω κατι αλλο πρεπει να βαλω σε μια αγγελια αγοραζω σκαλαρια και πουλαω δισκους. Σε μια αγγελια, σωστα?

Επισης θελω σημερα να δωσω ενα καρδιναλιο, μεθαυριο θελω να δωσω ενα φιλτρο. Αν μπουν και τα δυο σε ενα θεμα, το θεμα αυτο θα βρισκεται στις ενυδρειακες αγγελιες γλυκου νερου και ο υποψηφιος αγοραστης του φιλτρου δεν θα δει οτι δινω το φιλτρο. Επισης ο τιτλος του θα ειναι "πωληται καρδιναλιος" .

4. Απαντήσεις στις αγγελίες επιτρέπονται μόνο για το σκοπό παροχής διευκρινίσεων σχετικά με το περιεχόμενο της αγγελίας. Απαγορεύονται απαντήσεις οι οποίες θίγουν αρνητικά, με οποιονδήποτε τρόπο, το περιεχόμενο της αγγελίας η το συγγραφέα της. Επίσης απαγορεύεται ο σχολιασμός τιμών, οι προτάσεις εκπτώσεων εντός της δημοσίευσης καθώς και η χρήση λατινικών ή κεφαλαίων χαρακτήρων όπως ορίζεται από το γενικό κανονισμό του Aquazone.gr. Οι απαντήσεις τέτοιου τύπου θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Με ενημερωση μεσω πμ ομως, οπου θα εξηγειται κυριως ο λογος που διαγραφθηκαι, θα ηταν πιο ευγενικο και σωστο.

7. Η ανανέωση κάθε αγγελίας θα γίνεται μόνο μετά την παρέλευση 5 ημερών από την τελευταία δημοσίευση. Οι συνεχόμενες ανανεώσεις σε μικρότερο χρονικό διάστημα, θα επιφέρουν κλείδωμα της αγγελίας και επίπληξη του συγγραφέα.

Αν εγω, 2 ωρες ή 1 ημερα μετα τη δημοσιευση της αγγελιας, αποφασισω να πουλησω τη μανα και το πατερα μου, θα πρεπει να περιμενω να περασουν οι 5 ημερες? Πως μετραμε τις ημερες αυτες γενικοτερα? απο 12 μεσημβρινη εως 12 μεσημβρινη? απο την ωρα δημοσιευσης μετραμε 5Χ24 ωρες? αν δηλαδη εχω δημοσιευσει αγγελια στι 5 του μηνα και ωρα 0.01 θα πρεπει να περιμενω τη 10η του μηνα στις 0.01? την 9η του μηνα στις 23.59 δεν μπορω? Προσοχη δεν ειναι ειρωνικη η ερωτηση μου. Σχεδον μπορω να πω οτι μου ετυχε.

Ειναι τρομερα εκνευριστικο, να δημοσιευεις μια αγγελια και να πεταγεται ο χωροφυλακας, να σε προσβαλει και να επεμβαινει στην δημοσιευση σου, λες και προσεβαλες καποιον. Τετοιες κινησεις απομακρυνουν χομπιστες απο το φορουμ να ξερετε. Και κυριως τους απομακρυνουν γιατι αυτα γινονται και σε αλλες κατηγοριες με αποτελεσμα καποιος που θελει να απαντησει σε καποιο χομπιστα που ζηταει τη βοηθεια του, να φοβαται γιατι καποιος τριτος ισως το προσβαλει, αντι απλα να τον διορθωσει. Και δε μιλαω για ενα απλο μελος που στο κατω κατω δεν μπορει να ελεγχθει για τη συμπεριφορα του. Εδω ειναι φορουμ και οχι εγκυκλοπαιδια, που σημαινει οτι γινονται συζητησεις, αρα υπαρχουν αποψεις, αρα μπορει και λανθασμενες. Διαφορετικα, θα πρεπει καθε νεο μελος, να περναει απο εξετασεις γνωσεων και πειθαρχιας. Ελεος. Εχω πιει πολυ ξυδι αλλα δεν μου περναει με τιποτα.

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

εγω πιστευω πως ειναι ολα θεμα συνηθειας :)

ακολουθας 1-2-3 φορες το κανονισμο και μετα ολα πανε ρολοι ,

Για το Νο4 συμφωνω μαζι σου !

Και για το οτι ειναι εκνευριστικο (συμφωνω ) αλλα δεν μπορω να κατι κατι παραπανω οποτε απλα να ακολουθω τους κανονες :)

Για το 3 οι διαχειρηστές σχεδόν πάντα διορθώνουν το τίτλο της αγγελείας ώστε να μη χαθεί στο ψάξιμο. Παράδειγμα πουλούσα δύο διαφορετικά είδη και μου το συγχωνεύσανε αλλάζοντας τον τίτλο περιγράφοντας τι έχω προς πώληση. Κανένα πρόβλημα, αντιθέτως με βόλευε.

Στο 4 συμφωνώ με τον κανονισμό. Δεν υπάρχει λόγος να γράφονται απόψεις/σχόλια σε αγγελίες.

Συμφωνώ και στο 7. Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ αρκετά την κατηγορία των αγγελιών. Η ανανέωση κάθε 5ημερών το βρίσκω μια λογική περίοδο. Εδώ πάω να κάνω μια υπενθίμηση μετά απο 5μέρες και νιώθω ότι κουράζω το forum. Φαντάσου κάποιον που κάνει ανανέωση κάθε 5-6ώρες...

Εγώ ένα παράπονο έχω απο της αγγελίες. Όταν κλειδώνεται μια αγγελία να διαγράφεται αμέσως για να είναι πιο απλή και γρήγορη η αναζήτηση προιόντων/ζωντανών.

Καλησπέρα φίλε Θανάση,θα απαντήσω απλά,ανοιχτά και ελπίζω χωρίς παρεξήγηση.

Κατ'αρχήν ο κανονισμός των αγγελιών δε δημιουργήθηκε τυχαία και σκοπό έχει τη διατήρηση ομαλής λειτουργίας της κατηγορίας.

Ολοι γνωριζουμε το κανονισμο των αγγελιων. Δεν τον γνωρίζουν όλοι απ'ότι φαίνεται ή τουλάχιστον τον προσπερνούν επιδεικτικά.

Υπαρχουν ομως ορισμενες ασαφειες και δεδομενου την αυστηρη εφαρμογη του κανονισμου το τελευταιο καιρο (υπερβολικη και προσβλητικη εφαρμογη κατ εμε) θα ηθελα να γινουν καποιες διευκρινησεις. Υπερβολική δε θα έλεγα καθώς κανείς δεν παίρνει κάποιο Bonus για το ζήλο που δείχνει στο συντονισμό της κατηγορίας και κανείς δεν έχει την προσβολή στο τσεπάκι,με όποιον τρόπο κι αν ξεκίνησε η μέρα του.Προσβλητική ίσως είναι η αντιμετώπιση όσων παρακάμπτουν τον κανονισμό, ύστερα από επισημάνσεις του που έχουν προηγηθεί κατ'επανάληψη.

Δηλαδη, εγω θελω να πουλησω κατι και να αγορασω κατι αλλο πρεπει να βαλω σε μια αγγελια αγοραζω σκαλαρια και πουλαω δισκους. Σε μια αγγελια, σωστα? Σωστά.

Επισης θελω σημερα να δωσω ενα καρδιναλιο, μεθαυριο θελω να δωσω ενα φιλτρο. Αν μπουν και τα δυο σε ενα θεμα, το θεμα αυτο θα βρισκεται στις ενυδρειακες αγγελιες γλυκου νερου και ο υποψηφιος αγοραστης του φιλτρου δεν θα δει οτι δινω το φιλτρο. Επισης ο τιτλος του θα ειναι "πωληται καρδιναλιος"

Εφόσον αφορά είδη γενικής χρήσης μπορεί η αγγελία να δημοσιευθεί στα ενυδρειακά.Αν στο μέλλον κάποιο είδος προς πώληση ή αγορά που αφορά μόνο το γλυκό ή το θαλασσινό μπορεί να ανοιχθεί νέα αγγελία εκεί. Αν το σκεφτείς καλά βολεύει αρκετά.Όποιος συντονιστής δει την προσθήκη επεξεργάζεται τον τίτλο κι αν δε γίνει αντιληπτό ο συγγραφέας μπορεί να στείλει ένα ΠΜ και να το ζητήσει.Δεν είναι ντροπή ούτε κόπος για κανέναν από τους δύο.

Αν ο συγγραφέας έχει να ασχοληθεί με 1-2 αγγελίες οι συντονιστές έχουν να ασχοληθούν με 10άδες καθημερινά και είναι αρκετά κουραστικό.Ποτέ όμως δεν είπαμε όχι.

Επισήμανα πιο πάνω τι είναι ευγενικό και τι προσβλητικό.Αν γινόταν η ενημέρωση που λες για κάθε "παράβαση" θα έπρεπε να ασχολούμασταν μόνο με τα ΠΜ και όχι με το Forum.

Για αρκετό διάστημα είμασταν πολύ ελαστικοί όσων αφορά τις ανανεώσεις,ειδικά σε αγγελίες που περιλάμβαναν πολλά είδη.Κάποιοι δεν το σεβάστηκαν και

το έκαναν "κομπολόι".Οπότε μένουμε στο 5Χ24 που αναφέρεις.Το κλείδωμα που αναφέρεται έχει γίνει μόνο σε περιπτώσεις ασέβειας μεγατόνων.

Ειναι τρομερα εκνευριστικο, να δημοσιευεις μια αγγελια και να πεταγεται ο χωροφυλακας, να σε προσβαλει και να επεμβαινει στην δημοσιευση σου, λες και προσεβαλες καποιον. Μπορεί να το βλέπεις ως προσβλητική επέμβαση.Είναι απλή επισήμανση-υπενθύμηση.

Τετοιες κινησεις απομακρυνουν χομπιστες απο το φορουμ να ξερετε. Ο χομπύστας από τη στιγμή που γράφεται στο Forum και λαμβάνει μέρος στις συζητήσεις οφείλει να έχει γνώση των κανονισμών και να τους σέβεται.Οι κανονισμοί δεν είναι κρυμένοι και με μικρά γράμματα αλλά ανακοινωμένοι εντός των κατηγοριών.

Και κυριως τους απομακρυνουν γιατι αυτα γινονται και σε αλλες κατηγοριες με αποτελεσμα καποιος που θελει να απαντησει σε καποιο χομπιστα που ζηταει τη βοηθεια του, να φοβαται γιατι καποιος τριτος ισως το προσβαλει, αντι απλα να τον διορθωσει. Αυτό το ακούω καιρό τώρα και θα ήθελα να το συζητήσουμε.Έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από την κατηγορία των αγγελιών.Όποιος επιθυμεί ας βγει μπροστά και ας ανοίξει ένα νέο θέμα για να ενημερωθούμε όλοι και αν φταίει κάτι να το διορθώσουμε.Μέσω χαλαρής συζήτησης μπορούμε να κάνουμε το Forum μας καλύτερο και πάντα χρειάζεται η γνώμη των μελών.

Και δε μιλαω για ενα απλο μελος που στο κατω κατω δεν μπορει να ελεγχθει για τη συμπεριφορα του. Εδω ειναι φορουμ και οχι εγκυκλοπαιδια, που σημαινει οτι γινονται συζητησεις, αρα υπαρχουν αποψεις, αρα μπορει και λανθασμενες. Διαφορετικα, θα πρεπει καθε νεο μελος, να περναει απο εξετασεις γνωσεων και πειθαρχιας. Ελεος. Εχω πιει πολυ ξυδι αλλα δεν μου περναει με τιποτα. Δεν είσαι ο μόνος... :)

Εγώ ένα παράπονο έχω απο της αγγελίες. Όταν κλειδώνεται μια αγγελία να διαγράφεται αμέσως για να είναι πιο απλή και γρήγορη η αναζήτηση προιόντων/ζωντανών.

Οι αγγελίες μένουν κλειδωμένες ώστε να ενημερώνονται για τη λήξη τους μέλη που ίσως ενδιαφέρονταν.Αν διαγράφονται αμέσως δε θα μπορούν να ενημερωθούν και θα τις ψάχνουν.Αν θέλετε μπορούμε να κάνουμε μια ψηφοφορία πάνω σε αυτό.

Αν εγω, 2 ωρες ή 1 ημερα μετα τη δημοσιευση της αγγελιας, αποφασισω να πουλησω τη μανα και το πατερα μου, θα πρεπει να περιμενω να περασουν οι 5 ημερες? Πως μετραμε τις ημερες αυτες γενικοτερα? απο 12 μεσημβρινη εως 12 μεσημβρινη? απο την ωρα δημοσιευσης μετραμε 5Χ24 ωρες? αν δηλαδη εχω δημοσιευσει αγγελια στι 5 του μηνα και ωρα 0.01 θα πρεπει να περιμενω τη 10η του μηνα στις 0.01? την 9η του μηνα στις 23.59 δεν μπορω? Προσοχη δεν ειναι ειρωνικη η ερωτηση μου. Σχεδον μπορω να πω οτι μου ετυχε Σε αυτό που λες συμφωνώ και γω.Ισως θα μπορούσε να μπει ενας νεος κανόνας που να λεει ότι οποιαδήποτε πρόσθεση αντικειμένου στην αγγελία μπορεί να γίνεται με την παρέλευση πχ 2 μερών

Εγώ προσωπικά δεν εχω κανένα πρόβλημα με τους κανόνες του φόρουμ.Το ποιο σημαντικό είναι να τους διαβάζουν όλα τα μέλη. Δυστυχώς όμως κάποιες μικρο παρεξηγήσεις πάντα θα γίνονται :rolleyes:

Οι κανονες του φορουμ σε γενικες γραμμες ειναι πολυ λογικοι και αναλυτικοι, ειδικα μετα τη τελευταια αναβαθμιση τους και καλα που ειναι. Το ενα θεμα ειναι οτι εποπτευονται με πολυ σχολαστικοτητα (δεν εφαρμοζονται στο συνολο τους και ευτυχως δηλαδη, γιατι ολοι μας θα ειχαμε διαγραφει.Το αλλο θεμα ειναι οτι ισως χρειαζοταν μια επιπλεον αναβαθμιση. Τι εννοω:

Οι αγγελιες γλυκου νερου ειναι υποκατηγορια των ενυδρειακων. Αρα, αν θελω να δωσω ενα σαμπ, θα τη βαλω στα ενυδρειακα. Αν ομως θελω να δωσω ενα ψαρι γλυκου νερου θα μπει στις αγγελιες γλυκου νερου. Αν βαλω και τα δυο στη κατηγορια των ενυδρειακων και σε μια αγγελια, τοτε το ψαρι δε θα φυγει ποτε, γιατι αυτος που θα το ψαξει θα κοιταζει στις αγγελιες γλυκου νερου. Θα πρεπει να διευκρινιζεται το εξης:

3. Ο συγγραφέας υποχρεούται να συγκεντρώνει όλα τα είδη που διαθέτει προς πώληση ή επιθυμεί προς αγορά, εντός μίας αγγελίας για καθε κατηγορια.(αντι: και η δημοσίευση θα πρέπει να γίνεται σε μία και μόνο κατηγορία). Να μπορω δηλαδη στο παραδειγμα που αναφερω πιο πανω, να δημιουργησω δυο αγγελιες, μια για το σαμπ στα ενυδρειακα και μια για το ψαρι στις αγγελιες γλυκου νερου.

4. Απαντήσεις στις αγγελίες επιτρέπονται μόνο για το σκοπό παροχής διευκρινίσεων σχετικά με το περιεχόμενο της αγγελίας. Απαγορεύονται απαντήσεις οι οποίες θίγουν αρνητικά, με οποιονδήποτε τρόπο, το περιεχόμενο της αγγελίας η το συγγραφέα της. Επίσης απαγορεύεται ο σχολιασμός τιμών, οι προτάσεις εκπτώσεων εντός της δημοσίευσης καθώς και η χρήση λατινικών ή αποκλειστικα κεφαλαίων (και οχι: κεφαλαιων) χαρακτήρων όπως ορίζεται από το γενικό κανονισμό του Aquazone.gr. Οι απαντήσεις τέτοιου τύπου θα διαγράφονται και επειτα το μελος θα ειδοποιηται (και οχι: χωρίς προειδοποίηση.) Το οτι το μελος ειναι αγενης ή απροσεχτος, δεν σημαινει οτι και ο διαχειριστης θα πρεπει να πεφτει στο επιπεδο του και να γινεται επιπλεον προσβλητικος δημοσια. Αλλωστε τα διαβαζουν και αλλα μελη και με τη συχνοτητα που συμβαινει, μπορει απο τη μια, να το χωνευουν οτι πρεπει πχ να μη σχολιαζονται οι τιμες, αλλα απο την αλλη, δινεται η εντυπωση ενος αυστηρου διαχειριστη και οχι φιλικου συγχομπιστα. Και καλα, σας ξερω απο κοντα τους περισσοτερους και εχω μια εντυπωση αλφα ή εχω το θαρρος να σας το πω. Ο αλλος ομως?

7. Η ανανέωση κάθε αγγελίας θα γίνεται μόνο μετά την παρέλευση 5 ημερών από την τελευταία δημοσίευση. Οι ανανεωσεις (και οχι: συνεχόμενες ανανεώσεις, γιατι αυτο δεν το αφηνετε καν να συμβει, εκτος αν γινεται πιο ελαστυκοι και το επιτρεψετε) σε μικρότερο χρονικό διάστημα, θα επιφέρουν κλείδωμα της αγγελίας και επίπληξη του συγγραφέα (ευτυχως που μενει στην επιπληξη) με πμ (το ξαναλεω: περισσοτερο ευγενικο και η ουσια ειναι η ιδια), εκτος αν το μελος θελησει να μεταβαλει κατι στην αγγελια του, οπως να προσθεσει κατι ακομα, να ενημερωσει τα υπολοιπα ενδιαφερομενα μελη οτι το αντικειμενο δοθηκε, οτι αλλαζει η τιμη και γενικα η ανανεωση να παρει τη μορφη της ενημεωσης. Δωστε προσοχη στις λεξεις και της σημασια τους, ιδιαιτερα αυτων που εχω υπογραμισει. Σκεφτητε για καποιο λογο να καιγομαι να δωσω οτι εχω, πχ. να μετακομιζω την αλλη εβδομαδα, να καιγομαι να δωσω το ενυδρειο μου με οτι εχει μεσα και να κολαω στο οτι δεν μπορω να κανω περισσοτερο ελκυστικη την αγγελια μου ριχνοντας τη τιμη, επειδη δεν εχουν περασει οι 5 ημερες. Μου μοιαζει λιγο "γραφειοκρατια ελληνικου δημοσιου". Φυσικα, θα μπορουσα να εβαζα νωριτερα την αγγελια, αλλα απο την αλλη, θα μπορουσα να επερνα ξαφνικη μεταταξη απο τη δουλεια μου.

Το ψιριζω τοσο, γιατι βλεπω οτι υπαρχει η διαθεση να τηρηθουν οι κανονες αυτοι και να βελτιωθει το φορουμ ακομη περισσοτερο. Θα πρεπει ομως οι κανονες να ειναι σαφης, αντικειμενικοι, δικαιοι και πανω απο ολα να απευθυνονται σε φιλους-συχομπιστες-συμφουριτες και οχι σε υπηκοους ενος κρατους ή σε υπαλληλους μιας εταιριας.

Οι αγγελίες μένουν κλειδωμένες ώστε να ενημερώνονται για τη λήξη τους μέλη που ίσως ενδιαφέρονταν.Αν διαγράφονται αμέσως δε θα μπορούν να ενημερωθούν και θα τις ψάχνουν.Αν θέλετε μπορούμε να κάνουμε μια ψηφοφορία πάνω σε αυτό.

η αποψη μου ειναι να κλειδωνονται και μετα απο ενα χρονικο διαστημα, οχι συγκεκριμενο απαραιτητα, αλλα τουλαχιστον μετα απο 2 εβδομαδες, να διαγραφονται.

Έγινε επεξεργασία - fisakis

Εμενα η αποψη μου στο θεμα ειναι πως ναι μεν θα πρεπει να υπαρχει καχυτερη ανανεωση αγγελιας (κι εμενα μου εχει τυχει παρα πολλες φορες) σε περιπτωση που θελει καποιος να πουλησει "τα παντα", ΟΜΩΣ δεν θα πρεπει να ειναι σκορποχωρι το φορουμ απο αγγελιες.... οι αγγελιες σαφως ειναι προς εξοικονομηση χρηματων ολων μας, ομως το φορουμ δεν θα πρεπει να γινει ενα τεραστιο παζαρι...

Μπραβο φιλε μου+1 απο εμενα δικο εχεις πιστευω

Μπραβο φιλε μου+1 απο εμενα δικο εχεις πιστευω

Ολα αυτα τα καταλαβες σε 7 μερες που εχεις κανει εγραφη στο φορουμ?

Οσοι ξεχασαν ,ας θυμηθουμαι τι γινοταν με τα αμετρητα :thumbup: που γινοταν.

Ολες αυτες η κουβεντες ,δεν θα γινοντουσαν ,αν οπως ειχα προτεινει και τοτε,ολες η αγγελιες να ανεβαινουν κλειδωμενες,εκτος των ζωντανων

Το ότι είναι 7 μέρες μέλος παει να πει ότι δεν έχει άποψη για το τι βλέπει ; Η μήπως στο φόρουμ έχουν δικαίωμα να γράφουν μόνο οι "παλιοί" ;

Πολλές προτάσεις έχουν γίνει κατα καιρούς απο εμάς τα μέλη απο εκεί και πέρα για το εάν υλοποιηθούν είναι αλλο θέμα ...

Το ότι είναι 7 μέρες μέλος παει να πει ότι δεν έχει άποψη για το τι βλέπει ; Η μήπως στο φόρουμ έχουν δικαίωμα να γράφουν μόνο οι "παλιοί" ;

Πολλές προτάσεις έχουν γίνει κατα καιρούς απο εμάς τα μέλη απο εκεί και πέρα για το εάν υλοποιηθούν είναι αλλο θέμα ...

Γιωργο με αδικεις,Ο φιλος βγαζει προσωπικη πικρια αν εχεις παρακολουθησει το θεμα του,και οχι γιατι εχει να κανει με το θεμα αγγελιων.Ολοι καποτε ειμασταν καινουργοι,αλλα σεβαστικαμε και τους αγραφους κανονες.Το να λες σε ολα που εθεσαι ο φιλος Φισακις +1 δεν μου λεει τιποτα.Αν και με καποια θεματα που εβαλε ,εγω συμφωνω απολυτα μαζιτου.

Εσυ ειδικα,ξερεις πολυ καλα,ποσες φορες διφωνισα με πολλους φιλους εδω μεσα,υπερασπιζοντας νεους χομπιστες ,αλλα πιστεψε μαι εδω παιζει κατι αλλο,ψαξτο και θα το βρεις.Για μενα εδω μεσα ,ολοι ειμαστε ισοι ,ασχετα με τον χρονο που ειμαστε μεσα,αλλα οταν βλεπω εναν φιλο να ψαχνει ευκαιρια ,για να βγαλει πικρια προσωπικη,(προς στους ανθρωπους που διαθετουν τον χρονο τους.για να σβηνουν.προειδοποιουν,και ορισμενες φορες ειναι πραγματι αυστηροι,αλλα ανθρωποι ειναι και αυτοι)στην οποια ειχε χιλια τα εκατο αδικο,και να ψαχνει βημα ,για να το εκφρασει,εγω ετσι θα απαντω.

Γεια σου ρε Ιraklis13 που γι'αυτο εγινες Iraklis14 κι αν συνεχισεις ετσι,σε βλεπω να συνεχιζεις και στο 15 και στο 16............... ;)

Ολες αυτες η κουβεντες ,δεν θα γινοντουσαν ,αν οπως ειχα προτεινει και τοτε,ολες η αγγελιες να ανεβαινουν κλειδωμενες,εκτος των ζωντανων

Φίλε Βασίλη θα συμφωνήσω με όσα είπες αλλά με τη σειρά μου βάζω +1 (για να μη μακρηγορώ και κουράζω-κουράζομαι)

στην παράθεση που επισυνάπτω.

Για αρκετό καιρό προσπαθούμε να αποφύγουμε την υλοποίηση της πρότασης σου.Εισακούστηκε αλλά προσπαθήσαμε να την παραβλέψουμε ώστε να

εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα μέλη που χρησιμοποιούν την κατηγορία.

Πολύ φοβάμαι οτι στον επόμενο τόνο θα γίνει πραγματικότητα αφού ορισμένοι δε σέβονται τον κόπο όσων συντονίζουν και διατηρούν καθαρή την κατηγορία.

Σέβομαι βέβαια και ευχαριστώ όσους έχουν υποστηρίξει και έχουν σεβαστεί αυτή την προσπάθεια.

Θα παρακαλέσω λοιπόν να μην υπάρξει αυτός ο επόμενος τόνος γιατί μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.......

+1 ειχα αλλο λογαριασμο παλια αλλα τελοςπαντων!

• 2 weeks later...
Αυτό το ακούω καιρό τώρα και θα ήθελα να το συζητήσουμε.Έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από την κατηγορία των αγγελιών.Όποιος επιθυμεί ας βγει μπροστά και ας ανοίξει ένα νέο θέμα για να ενημερωθούμε όλοι και αν φταίει κάτι να το διορθώσουμε.Μέσω χαλαρής συζήτησης μπορούμε να κάνουμε το Forum μας καλύτερο και πάντα χρειάζεται η γνώμη των μελών.

Τι έγινε;Κανένας για τη βάρκα μας;

Το έχω ξανά αναφέρει αλλά δεν ξέρω αν γίνεται. Όταν πατάς στο κουμπί Εμφάνιση νέου περιεχομένου για να δείς να νέα post, θα μπορούσε να μην εμφανίζονται οι αγγελίες. Όποιος θέλει να τις δεί μπορεί να πάει στην αντίστοιχή κατηγορία του forum και να τις δεί. Με αυτό τον τρόπο δεν θα εμφανίζονται σαν νέα post για να "χαλάνε" το οπουδήποτε.

Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι σε μια περίοδο με αυτή την κρίση, η αγγελίες διευκολύνουν την τσέπη μας.

Ευχαριστώ, που με ακούσατε.

Καλημέρα κι από μένα. Απλά να εκφράσω μία απορία που ίσως έχει απαντηθεί, αλλά δεν το πρόσεξα:

Πριν αλλάξουμε την εμφάνιση του site ίσχυε ένας κανονισμός που ανέφερε, ότι δεν μπορείς να γραφτείς σαν μέλος και η πρώτη σου δημοσίευση να μην είναι καν το "γεια σας ήρθα", αλλά αγγελία για πώληση. Έτσι το μέλος θα μπορούσε να δημοσιεύσει αγγελία, ότι κάτι πουλά μετά από ορισμένες παρουσίες.

Τώρα αυτό δεν ισχύει?

Διαπίστωσα ότι υπάρχουν μέλη με την πρώτη δημοσίευση βάζουν αγγελία και νομίζω ότι αρκετοί μετά την πώληση χάνονται.

Θα συμφωνήσω με το φίλο Naias καθώς βλέπω πως υπάρχουν μέρες που ανοίγεις για να διαβάσεις νέο περιεχόμενο και το 80% των δημοσιεύσεων -ίσως και παραπάνω- να είναι αγγελίες. Ίσως αν δεν εμφανίζονταν οι αγγελίες, αλλά να τις έψαχνε όποιος ήθελε να είχαν και πραγματικό αντίκρυσμα και όχι όπως τώρα, που άλλος παραπονιέται για έλλειψη ενδιαφέροντος και άλλος για αγγελίες που μπορεί να είναι και μη αληθείς.

Ελπίζω να μην παρεξηγήσει κανείς τα γραφόμενά μου...

Καταρχην πριν κανω καποιες προτασεις ,θα ηθελα να πω καποια πραγματα.

Οσο καιρο ειμαι στο φορουμ,παντα αυτο το θεμα δημιουργουσε προβληματα,τριβες μεταξυ φιλων,και εντασεις.ανευ λογου και ουσιας. Παλια υπηρχαν παιδια που εκαναν την ιδια μερα και 3 φορες την ημερα :thumbup: .Επισης οταν υπηρχε ο κανονας ,για να βαλει καποιος αγγελια,επρεπε να ειχε τουλλαχιστον 15 ποστ, ηταν η κωμικοτραγωδια,γιατι εγραφαν για να συμπληρωσουν τα 15 ποστ,αρες μαρες κουκουναρες.Ξεθαβαν θεματα 2 και τριων ετων και ελεγαν τι ομορφο ενυδρειο ειναι,και κατι τετοιες βλακιες.Και φτασαμε στο σημερα.Παρθηκε μια αποφαση απο τους συντονηστες,θα επρεπε να την σεβαστουμε ολοι,ανταυτου,αρκετοι,κανουν εμμεσα και αμμεσα :thumbup: με διαφορους τροπους.Ερχονται οι συντονιστες και υπενθυμιζουν στον συντακτη τους κανονες του φορουμ,(μερικες φορες και ακομψα),αλλα τι να κανουν και αυτοι,και εγω με καποιους τσαντιζομουνα,και εφαγα ποινη γιαυτον τον λογο,γιατι απαντησα σε μια αγγελια,που κατεμε ηταν απρεπης.Φωτηηηηηηηη με ξεχασες :D

Η αγγελιες βοηθουν πολυ ,για οσους θελουν να αγορασουν κατι σε ευκαιρια,και υπαρχουν πολλες ευκαιριες,οποτε αν ηθελα να αγωρασω κατι σε ευκαιρια,θα παω στις αγγελιες και θα το ψαξω.Το να μου κανει ο αλλος :thumbup: δεν εχει κανενα νοημα.Το μονο που καταφερνει ειναι να μας κουραζει ολους εμας,που αυτην την περιοδο δεν θελουμε να αγωρασουμε.

Και τωρα κανω εγω τις δικες μου προτασεις και ευχομαι να υπαρξουν και αλλες καλυτερες,για να λυθει αυτο το προβλημα,

1)Ολες η αγγελιες να αναιβενουν κλειδωμενες ,εκτος στα ζωντανα(για ευνοητους λογους) και αυτο με καποιο περιορισμο

2)Καθε ανανεωση να γινετε μετα απο 15 η 20 μερες αντι για 5 μερες που ειναι τωρα.

3)Ο καθε ενας που ανεβαζει αγγελια,να εχει δικαιωμα εναν αριθμο :thumbup: ,πχ 3 φορες και να τα κανει οποτε αυτος κρινει σωστο και καταλληλο.και μετα να κλειδωνει οριστικα η αγγελια

Επ ευκαιριας του θεματος,ειναι και κατι αλλο που δεν μου αρεσει στις αγγελιες.

Ορισμενοι λενε μια τιμη γιαυτα που πουλανε πχ 100 ευρο, και σε μερικες μερες λενε πχ 99 ευρο,το θεωρω απαραδεκτο,γιατι παιζει με την νοημοσηνη μου.

Οποτε και μια τετρτη προταση ειναι,να μην μπορει καποιος που θελει να μειωσει την αρχικη τιμη του προιοντος λιγοτερο απο το 10%.Αλλως αςκρατησει την αρχικη τιμη που εβαλε.

Αυτα τα ολιγα :)

3)

το συστημα ειναι μια χαρα. Το μονο που χρειαζεται ειναι καποιες μικρες τροποποιησεις στο κανονισμο και πιο διακριτικες παρατηρησειςαπο τους διαχειριστες και γενικα να βελτιωθει ο τροπος απο καποια "παλια" μελη και "εμπειρους" χομπιστες. Πρεπει να καταλαβουμε οτι καποιος που εδω μας φαινεται ανοητος, μπορει να ειναι απλα αρχαριος και στη ζωη πολυ αξιολογο ατομο, οποτε ουτε πρεπει να του μιλαμε σαν να \μαλωνουμε κανενα παιδι, ουτε να τον υποτιμαμε, ουτε να επιχειρουμε να του επιβαλουμε την αποψη μας ή να βαλουμε τον εγωισμο μας πανω απο ολα.

Θεωρω οτι το νοημα του θεματος το εχουν παρει οι αρμοδιοι και θα πραξουν αναλογος καποια στιγμη, οποτε το να λεμε τα ιδια και τα ιδια ειναι ανωφελο, εκτος αν καποιος εχει να προσθεσει κατι νεο.

To θέμα επιλήφθηκε από τον Διαχειριστή και προχώρησε σε τροποποίηση του κανονισμού και της παραγράφου 4

4. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος επιθυμεί διευκρινίσεις σχετικά με το περιεχόμενο της αγγελίας αυτό μπορεί να γίνετε με προσωπικό μήνυμα ( ΠΜ ) στο συγγραφέα της. Απαγορεύονται απαντήσεις οι οποίες θίγουν αρνητικά, με οποιονδήποτε τρόπο, το περιεχόμενο της αγγελίας η το συγγραφέα της. Επίσης απαγορεύεται ο σχολιασμός τιμών, οι προτάσεις εκπτώσεων εντός της δημοσίευσης καθώς και η χρήση λατινικών ή κεφαλαίων χαρακτήρων όπως ορίζεται από το γενικό κανονισμό του Aquazone.gr. Οι απαντήσεις τέτοιου τύπου θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ευχαριστουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...