marnieros 26 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 26 Ιανουαρίου 2012 http://www.econews.gr/2011/12/30/psaria-enydreio-ereuna/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 26 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνω απολυτα.Στο δικο μου ενυδρειο,των 700ων λιτρων, που εχω θηρευτες της αφρικης,δεν ειχα _εχω ποτε <<χαζους>> καβγαδες που διαβαζω εδω μεσα απο διαφορα παιδια που βλεπουν στα δικα τους<μικρα> ενυδρεια. Να καταφεσω και μια δικη μου εμπιρεια,σχετικη με τα λιτρα. Τον περσμενο χειμωνα ,εγω μαζι με ενα φιλο μου ,πειραμε απο το ιδιο μαγαζι,απο το ιδιο ενυδρειο,την ιδια μερα,τις ιδιες διαφορετικες αλονοκαρες. Μετα ενα χρονο,που επισκεφτηκα τον φιλο μου,ειδα τις δικες του να ειναι η μισες απο τις δικες μου.Ο φιλος εχει 240 λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 26 Ιανουαρίου 2012 #3 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Όσο μικρότερος ο χώρος του ενυδρείου τόσο μεγαλύτερη η μάχη για χώρο μεταξύ των ψαριών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 28 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 28 Ιανουαρίου 2012 Πολύ ενδιαφέρον έρευνα. Στο 25 λιτρο ενυδρείο μου, υπάρχει ο συνοστισμός και η επιθετικότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 28 Ιανουαρίου 2012 #5 Share 28 Ιανουαρίου 2012 Όσο μικρότερος ο χώρος του ενυδρείου τόσο μεγαλύτερη η μάχη για χώρο μεταξύ των ψαριών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος