Jump to content

Newbie...!

Stalitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Με λένε Σταυρούλα (ακούω στο Στάλα) και έχω ενα μικρό ενυδρειάκι δεν ξερω ποσα λιτρα ειναι ακριβως... με δυο χρυσοψαρα Oranda.Ειχα και πριν το καλοκαιρι ξανα για περιπου δυο χρονια και γενικα πιστευω πως τα πηγαινα αρκετα καλα αν υποθεσετε οτι μου ζουσαν 1 χρονο γιατι προσεχα πολυ αλλαγες θερμοκρασιας νερου ,φαγητο και εχω τοποθετησει και μικρο φιλτρακι για να μην αναγκαζομαι να τα κθαριζω ανα 2 μερες...Περιπου μια φορα το μηνα αλλαζω νερο και φιλτρο και καρβουνακια και τα πανε μια χαρα.Το κακο με τα χρυσοψαρα ειναι οτι παντα το ενα εκ των 2 νιωθω να υπερισχυει στη γυαλα...Αυτη τη φορα ας πουμε , το ενα ειναι πολυ φοβισμενο και καθεται συνεχεια κατω απο ενα φυλο( εχω βαλει και ενα φυτο μεσα που το εχω κοψει απο ενα κηπο κ κραταει στο νερο (το εχω 3 χρονια κ δεν εχει παθει τπτ,δεν ξερω πως λεγεται). Μενει λοιπον την περισσοτερη ωρα κρυμενο εκτος απο την ωρα που τα ταιζω που πεταγεται κ αρχιζει να τρεχει πανικοβλητο με τρελλη ταχυτητα.Εχω παρατηρησει οτι ισως ιιιιισως να ειναι καπως σπασμενη η ουρα του απο τη μια πλευρα αλλα κ παλι δν ειμαι σιγουρη.Απλα την νιωθω καπως ακινητη οπως την παρατηρω.Θα προσπαθησω να ανεβασω και φωτο για αν σας τα δειξω και να μου πειτε τη γνωμη σας...Αυτα για αρχη κ εχω πολλες ερωτησεις ελπιζω να βρω καποιες απαντησεις μεσα απο το φορουμ σας!Εαν εχω δημιουργησει καποιο προβλημα με το ανοιγμα του τοπικ εδω απλα πειτε μου να το μεταφερω και συγνωμη εκ των προτερων.

Φιλικα,

Στάλα.-

Καλησπέρα και καλώς ήλθες στο Φόρουμ.

Τι διαστάσεις έχει το ενυδρείο σου?

Κάνε μια παρουσίαση στα ενυδρεία μελών να δούμε και τα ψαράκια σου.

Καλως ηρθες. Κανε την παρουσιαση και εκει θα μαθεις τι πρεπει να κανεις.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...