Δίας 21 Οκτωβρίου 2012 #101 Share 21 Οκτωβρίου 2012 χαχαχαααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 21 Οκτωβρίου 2012 Author #102 Share 21 Οκτωβρίου 2012 (edited) Ελα Γιαννακη ( αφου ξερεις οτι δεν χαλαω χατηρια ) Έγινε επεξεργασία 21 Οκτωβρίου 2012 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 21 Οκτωβρίου 2012 #103 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Μιας και εγω δεν πινω αμα ξανακουσω για οφθαλμολουτρο με μπυρες θα ερθω να παρω ματι αλλα...θα φερω τον φιλο μου τον Γιωργο για τις μπυρες και πιστεψτε με δεν συμφερει καθολου.Μεχρι να φυγουμε θα εχει κατεβασει τα λιτρα του ενυδρειου σε μπυρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 21 Οκτωβρίου 2012 Author #104 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Μιας και εγω δεν πινω αμα ξανακουσω για οφθαλμολουτρο με μπυρες θα ερθω να παρω ματι αλλα...θα φερω τον φιλο μου τον Γιωργο για τις μπυρες και πιστεψτε με δεν συμφερει καθολου.Μεχρι να φυγουμε θα εχει κατεβασει τα λιτρα του ενυδρειου σε μπυρες. ουτε εγω πινω εσεις θα ρουφατε και θα τα λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Οκτωβρίου 2012 #105 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Φτου φτου σκορδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 21 Οκτωβρίου 2012 #106 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Σε ολα τα μεγεθοι για να μην στο ματιασουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 21 Οκτωβρίου 2012 Author #107 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Σε ολα τα μεγεθοι για να μην στο ματιασουν! Thanks bill αλλα δεν πιστευω σε αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 21 Οκτωβρίου 2012 #108 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Και καλα κανεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John...0_o 21 Οκτωβρίου 2012 #109 Share 21 Οκτωβρίου 2012 εισαι καλλιτεχνης τι να λεμε πολυ ομορφα ζωντανα γιωργο chemi οπως κ δηποτε ποσα στοματα εχεις να θρεψεις εκει μεσα? καθε ποτε ταιζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Οκτωβρίου 2012 #110 Share 22 Οκτωβρίου 2012 Γιωργο πολυ ομορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Οκτωβρίου 2012 Author #111 Share 22 Οκτωβρίου 2012 εισαι καλλιτεχνης τι να λεμε πολυ ομορφα ζωντανα γιωργο chemi οπως κ δηποτε ποσα στοματα εχεις να θρεψεις εκει μεσα? καθε ποτε ταιζεις? απο ψαρια 6 ψαρια , μια γαριδα και εναν καβουρα απο ανεμωνες καμια 20αρια-25αρια διαφορων ειδων ταισμα με κλειστη κυκλοφορια για τις ανεμωνες μια φορα τη βδομαδα μπορει και παραπανω ( κατεψυγμενη mysis ) Τα ψαρια μια φορα καθε μερα ( μπορει και καθε δευτερη μερα ) ( αμα δεν ειναι καλα ψαρακια ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Οκτωβρίου 2012 Author #112 Share 22 Οκτωβρίου 2012 Γιωργο πολυ ομορφο Thanks Νικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Οκτωβρίου 2012 #113 Share 22 Οκτωβρίου 2012 Στολίδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Οκτωβρίου 2012 #114 Share 22 Οκτωβρίου 2012 Κατι μου γυαλισεεεεε χχαχαχααχαα Γιωργο χρωστας μια φωτο τον μικρο ακανθουρο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Οκτωβρίου 2012 Author #115 Share 22 Οκτωβρίου 2012 Κατι μου γυαλισεεεεε χχαχαχααχαα Γιωργο χρωστας μια φωτο τον μικρο ακανθουρο!!! που τον ειδες ρε !!!! σε μια φωτο τον φαινεται και αυτο λιγακι .... τσ τσ τσ τι εισαι εσυ ρε παιδακι μου !!!! οταν αναψουν φωτα θα βγαλω καμια δυο Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 22 Οκτωβρίου 2012 #116 Share 22 Οκτωβρίου 2012 :bowdown: Πολυ καλες ολες οι φωτο....Μας τυφλωσες παλυ,μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Οκτωβρίου 2012 Author #117 Share 22 Οκτωβρίου 2012 λοιπον ο μικρουλης ειναι Black Spot Tang (Acanthurus bariene) http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+43+2880&pcatid=2880 το ψαρι απο τη πρωτη μερα που μπηκε στο ενυδρειο δεν ειχε κανενα προβλημα οσων αφορα φαγητο και ''ξυλο'' το βιντεο ειναι λιγη ωρα μετα αφου μπηκε στο ενυδρειο μου ( 31/08 ) http://www.youtube.com/watch?v=eUFJBSp4aCw ( sorry για το backround music ) τα μικρα εβλεπαν καρτουν επισης ξεχασα να γραψω χτες οτι 2 απο τις μινι καρπετ σπλιταρανε ( μονες τους ) πρωτη φορα ( συνηθως πεφτει νυστερι ) στη φωτο φαινονται και οι δυο μια δεξια μια αριστερα ( διαφορετικο χρωμα η μια με την αλλη ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Οκτωβρίου 2012 #118 Share 22 Οκτωβρίου 2012 Και τα κοκορια σου γεννανε ρε Ο ψαρης ειναι απλα καταπληκτικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 22 Οκτωβρίου 2012 #119 Share 22 Οκτωβρίου 2012 Αυτα ειναι !!!!!!!! να σου ζησει ο μικρος ψαρης, καντου εντατικη διατροφη γιατι τον βλεπω αδυνατουλη..... και επιτελους αυτο που ειχα φαγωθει να μαθω , σπλιταρουν μονες τους οι μινι η μονο νυστερι...... και επιτελους μαθαμε!!!!!!!!!!!!! να σου ζησουν οι ανεμωνουλες Γιωργη!!! υ.γ. (στη φωτο φαινονται και οι δυο μια δεξια μια αριστερα ( διαφορετικο χρωμα η μια με την αλλη ) τι εννοεις ?βγηκαν με διαφορετικο συνδυασμο χρωματων απο την "μαμα"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 22 Οκτωβρίου 2012 #120 Share 22 Οκτωβρίου 2012 ωραιος! κ φωτογραφικα κ ενυδρειακα! κ μεγαλωντας θα γινει ακομα πιο κουκλος!ομορφο ψαρι!! θελει μπουκωμα ομως ε? στραταρεεεεεεεε δεν σου ξεφευγει τιποτα αδερφε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 23 Οκτωβρίου 2012 Author #121 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Αυτα ειναι !!!!!!!! να σου ζησει ο μικρος ψαρης, καντου εντατικη διατροφη γιατι τον βλεπω αδυνατουλη..... και επιτελους αυτο που ειχα φαγωθει να μαθω , σπλιταρουν μονες τους οι μινι η μονο νυστερι...... και επιτελους μαθαμε!!!!!!!!!!!!! να σου ζησουν οι ανεμωνουλες Γιωργη!!! υ.γ. (στη φωτο φαινονται και οι δυο μια δεξια μια αριστερα ( διαφορετικο χρωμα η μια με την αλλη ) τι εννοεις ?βγηκαν με διαφορετικο συνδυασμο χρωματων απο την "μαμα"? οχι ειναι 2 σπλιτ απο δυο διαφορες μινι καρπετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 23 Οκτωβρίου 2012 #122 Share 23 Οκτωβρίου 2012 ωραιος ο ψαρης αλλα και το ενυδρειο γενικοτερα τα σπαει. ευχομαι αναλογη επιτυχια και στα sps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 28 Οκτωβρίου 2012 Author #123 Share 28 Οκτωβρίου 2012 ενα μικρο βιντεακι με το μακρο φακο της φωτογραφικης Δειτε το βιντεο σε 480p http://www.youtube.com/watch?v=NQlxSA8rPl4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Οκτωβρίου 2012 #124 Share 28 Οκτωβρίου 2012 ωραια quadricolor pink γιωργο,αλλα και η μουσικη υποκρουση.....υποσχετε πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John...0_o 28 Οκτωβρίου 2012 #125 Share 28 Οκτωβρίου 2012 Mονο 46 δευτερολεπτα?????? Τα αλλα 9:14 λεπτα που ειναι??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος