vales_red 25 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 25 Ιανουαρίου 2012 Μιας και δεν βρηκα ανοιχτο θεμα με αυτο το ονομα, δημιουργω εγω... Πριν λιγο καιρο ειδα στον βραχο μου που εχει το μεγαλυτερο προβλημα με την αλγη (τριχοειδη) κατι μικρα πρασινα φωσφορουχα σωληναρια να ξεκιναν να βγαινουν απο το βραχο...Δεν εδωσα σημασια... Πριν λιγο, ειδα οτι αρχισαν να αναπτυσσονται μεγαλυτερες δομες και να παιρνουν πιο εντονο χρωμα...Εψαξα παντου να βρω πληροφοριες (Στα ελληνικα site δεν υπαρχει τπτ) και βρηκα σε ξενα forum (Sorry AZ) πολλους να το ζητανε σαν τρελοι! αλλοι λενε οτι το νερο κι οι συνθηκες για να βγει και να συντηρηθει μια τετοια αλγη πρεπει να ειναι sps-like water... Λετε εκει που με ταλαιπωρουσε το ενυδρειο μου, να γινει ενα αξιοζηλευτο γιατι εχω αυτο τον οργανισμο?! Δεν εχω δει σε κανεναν εδω μεσα να εχει η να αναφερει αυτου του ειδους την αλγη...Ειναι ασβεστιακη αλγη και κανεις οργανισμος δεν την τρωει... Οριστε και ενα λινκ με περισσοτερες αποψεις http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?t=1952914 αλλα ειναι στα αγγλικα για οποιον ξερει την γλωσσα... Εχει κανεις εμπειρια παρομοια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος