boner 24 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 24 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους τους φιλους.Την προηγουμενη εβδομαδα πηρα απο ενα pet shop δυο μπουκετακια απο καποιο γρασιδακι(μου διαφευγει η ονομασια του)για να το φυτεψω στο ενυδρειο μου.Ανοιγωντας το μπουκετακι για να το φυτεψω σε διαφορα μερη, ειδα μεσα στις ριζες ενα "κοχυλακι"(λιγο πιο μικρο απο ρεβυθη).Μη ξερωντας και νομιζοντας οτι ειναι αδειο το πεταξα μεσα στο ενυδρειο.Ψαχνωντας την αλλη μερα να το δω,ηταν εξαφανισμενο.Χθες(μετα απο σχεδον 10 μερες) σε καποια φαση που χαζευα το ενυδρειο,το ειδα να ειναι κολημενο στο τζαμι και να περπαταει.Δυστηχως φωτο δεν προλαβα να το βγαλω.Ξερει καποιος φιλος εμπειρικα να μου πει "τι και πως"?Μεσα στο site δεν εχω δει κατι παρομοιο.Ευχαριστω!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 24 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 24 Ιανουαρίου 2012 γεια σου φίλε. το πιθανότερο είναι να είναι λαθρεπιβάτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boner 24 Ιανουαρίου 2012 Author #3 Share 24 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 24 Ιανουαρίου 2012 Ειναι μικρα σαλιγκαρακια που τα μεταφερουμε στα ενυδρεια μας,οτν βαζουμε νεα φυτα.μην σε προβληματιζει,καλο κανουν,απλα να προσεχεις το ταιζμα,γιατι αυξανονται πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boner 25 Ιανουαρίου 2012 Author #5 Share 25 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα φιλε κιχλιδατος!!Αυτο ηθελα να ρωτησω.Σε τι κανουν καλο?Καθαριζουν ας πουμε τα τζαμια,τρωνε υπολειματα κ.τ.λ?Μου μπηκε μια σκεψη μυπως μου κανουνε καμια ζημια καταρχην στα ψαρια(κιχλιδες) και μετα στα φυτα!!(ανουμπια,βαλισνεριες) Αυξανονται και μονα τους?Δεν χρειαζεται να ειναι ζευγαρι? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 25 Ιανουαρίου 2012 #6 Share 25 Ιανουαρίου 2012 καλο κανουν στο ενυδρειο σου. καθαρισμα σκαψιμο βυθου και αλλα.οχι δεν χρειαζεται να ειναι ζευγαρι.αναπαραγωνται μονα τους. τωρα για τα φυτα δεν τα πειραζουν. μονο οτα δεν βρισκουν τιποτα να φανε ενοχλουν τα φυτα.αν τα δεις να πολλαπλασιαζωνται με μεγαλους αριθμους μπορεις να βαλεις αλλα σαλιγκαρια που τρεφωνται με αυτα.πχ hellena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 26 Ιανουαρίου 2012 #7 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Σε κάποια φάση να ξέρεις ότι μπορεί να γεμίσεις απο δαύτα. Δεν πειράζουν τα ψαράκια σου αλλά αν βρουν μπόλικη τροφή θα σου γεμίσουν τα πάντα. Τζάμια, άμμο, φίλτρα. Κατά την γνώμη μου προσπάθισε να τα περιορίσεις τώρα που είναι αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 26 Ιανουαρίου 2012 #8 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Καλύτερα να ρίξεις τώρα μερικά helena να τα περιορίσεις πριν εξαπλωθούν πολύ. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 26 Ιανουαρίου 2012 #9 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Εγω ενω δεν εβαλα ποτε φυτα,τα εβαλα μονος μου μεσα.Κανουν μονο καλο,αλλα θελει προσοχη στο ταισμα.Ο φιλος ειπε οτι εχει κιχλιδες,αν ειναι αφρικανες η χελλενα δεν θα ζησει για να κανει δουλια.Και εαν αυξηθουν ,υπαρχουν πολλοι τροποι για να βγαλουμε αρκετα απο μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boner 28 Ιανουαρίου 2012 Author #10 Share 28 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστω ολους τους φιλους για τις συμβουλες!!Ναι φιλε κιχλιδατος εχω 4 pseudotropheus zebra!! 2 blue 1 red και 1peacoc!!Δεν ξερω αν θα αντεξει η hellena!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος