nospanos 9 Ιανουαρίου 2013 #26 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Χαίρομαι που τα κατάφερες. Εγώ τη ξεπλένω που και που στο νερό της αλλαγής. Α, και το όνομα είναι Νίκος Ωπ sorry, μίλαγα παράλληλα με κάποιον Σπύρο και σε έγραψα έτσι κι εσένα.. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 9 Ιανουαρίου 2013 #27 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Μετά από πόσο καιρό παρατηρήσατε την εμφάνιση του προβλήματος πάνω κάτω παιδιά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 10 Ιανουαρίου 2013 #28 Share 10 Ιανουαρίου 2013 (edited) Μετά από πόσο καιρό παρατηρήσατε την εμφάνιση του προβλήματος πάνω κάτω παιδιά; Εγώ το ενυδρείο μου το πήρα από αγγελία εδώ από συνχομπίστα (Juwel Rio 125). Ήταν σε χρήση 3 χρόνια (1ο γλυκό, 2ο και 3ο θαλασσινό). Στην αρχή που το έβαλα σε λειτουργία δούλευε μια χαρά αλλά ένα μήνα μετά / ένα μήνα πριν από τώρα που μιλάμε μου παρουσίαζε τα συμπτώματα που ανέφερε παραπάνω ο φίλος... Σίγουρα θα "μπούκωσε" από την πρώτη μέρα που το χρησιμοποίησα εγώ και από τόσα ράβε-ξήλωνε που έκανα στο ενυδρείο μέχρι να ισορροπήσει η κατάσταση, αλλά σίγουρα θα παίζουν σημαντικό ρόλο και τα χρόνια που έχει στην πλάτη του... Από σήμερα το μεσημέρι που το καθάρησα είναι τζετ Έγινε επεξεργασία 10 Ιανουαρίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantazio77 10 Ιανουαρίου 2013 Author #29 Share 10 Ιανουαρίου 2013 Εγώ το ενυδρείο το είχα πάρει καινούριο και μου το εμφάνισε γύρω στο 5μηνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 17 Ιανουαρίου 2013 #30 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα έστησα το ενυδρειάκι μου (Juwel Record 600) και όπως έγραψα και σε άλλο θέμα έχω το παρακάτω πρόβλημα: "Το φίλτρο (Juwel bioflow 280) κάνει ένα βουητό, σαν πορτατίφ που έχει διαρροή ρεύματος. Είναι λογικό; Ούτε το ψυγείο δεν ακούγεται τόσο. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 18 Ιανουαρίου 2013 #31 Share 18 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα έστησα το ενυδρειάκι μου (Juwel Record 600) και όπως έγραψα και σε άλλο θέμα έχω το παρακάτω πρόβλημα: "Το φίλτρο (Juwel bioflow 280) κάνει ένα βουητό, σαν πορτατίφ που έχει διαρροή ρεύματος. Είναι λογικό; Ούτε το ψυγείο δεν ακούγεται τόσο. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;" αυτό τον ήχο που λες για τη διαρροή ρεύματος σε πορτατίφ δε τη θυμάμαι... :P και σε μένα η αντλία κάνει έναν μικρό θόρυβο, μη φανταστείς τίποτα τρελό και ενοχλητικό, αλλά όταν τα καπάκια του ενυδρείου είναι κλειστά δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος