θανασης 24 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 24 Ιανουαρίου 2012 Ποια η γνωμη σας για τα κρεμαστα φιλτρα? Θελω να το χρεισημοποιησω σε ενυδρειο με labidochromis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 24 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 24 Ιανουαρίου 2012 το μειονεκτημα ειναι οτι δεν υπαρχει αρκετος χώρος για υλικα!επισης δεν γνωριζω να υπαρχει κρεμαστο που να γυριζει αρκετες φορες τα λιτρα του ενυδρειου σου που θελουν οι αφρικανες(4-6 φορες την ωρα) αλλα και να υπαρχει παλι δεν θα κανει τοσο καλη δουλεια οσο ενα εξωτερικο. τα κρεμαστα συνήθως χρησιμοποιουνται σε γεννηστρες ή καραντινες και γενικοτερα σε μικροτερα ενυδρεια απο αυτο που χρειάζεσαι για να βαλεις λαμπιντο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 24 Ιανουαρίου 2012 #3 Share 24 Ιανουαρίου 2012 Φιλε μου γλυτωνεις χωρους.. ισως και να ειναι και πιο πρακτικα, αλλα στην ουσια δεν κανεις τη "σωσςτη" δουλεια για ενα αφρικανικο ενυδρειο.. που απαιτει μεγαλη κυκλοφορια νερου και φυσικα χρειαζεται χωρους για βιολογικα ή μη υλικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 24 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 24 Ιανουαρίου 2012 Βρήκες κάτι που να καλύπτει το ενυδρείο σου και τα συγκεκριμένα ψαρια ; Το ενυδρείο τι διαστάσεις είναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
θανασης 24 Ιανουαρίου 2012 Author #5 Share 24 Ιανουαρίου 2012 Το ενυδρειο ειναι 120-30-40.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βαλω εξωτ. φιλτρο γιατι δεν εχω χωρο κατω απο το ενυδρειο. Σκεφτομαι να τοποθετησω το ενυδρειο μερικα εκατοστα ψηλοτερα απο το εξωτ. φιλτρο αλλα δεν ξερω αν θα δουλεψει σωστα .Ποια ειναι η γνωμη σας? Σκεφτομαι το eheim 2213 . Εσεις τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 24 Ιανουαρίου 2012 #6 Share 24 Ιανουαρίου 2012 (edited) Το ενυδρειο ειναι 120-30-40.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βαλω εξωτ. φιλτρο γιατι δεν εχω χωρο κατω απο το ενυδρειο. Σκεφτομαι να τοποθετησω το ενυδρειο μερικα εκατοστα ψηλοτερα απο το εξωτ. φιλτρο αλλα δεν ξερω αν θα δουλεψει σωστα .Ποια ειναι η γνωμη σας? Σκεφτομαι το eheim 2213 . Εσεις τι λετε? Ειναι πολύ μικρό σε ροη! Θες 2217 τουλάχιστον για να καλυφθείς και σε μια στοιχειώδη κυκλοφορία νερού με 120εκ. μηκος ενυδρειου! Εκτος αυτού με αυτες τις διαστάσεις εχεις 144λίτρα νερό μεικτά..... Έγινε επεξεργασία 24 Ιανουαρίου 2012 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
θανασης 24 Ιανουαρίου 2012 Author #7 Share 24 Ιανουαρίου 2012 Προσεξα και εγω οτι το 2213 μου ειναι μικρο οποτε θα παω για το 2217 ενταξει αυτο το βολεψαμε.Με την τοποθετηση του τη θα κανω δεν ξερω.Αυτο ειναι το μεγαλητερο μου προβλημα. Δεκτες οι ιδεες σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kats13 24 Ιανουαρίου 2012 #8 Share 24 Ιανουαρίου 2012 που είναι τοποθετημένο το ενυδρείο? χώρο από πίσω ή δεξιά αριστερά δεν έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
θανασης 24 Ιανουαρίου 2012 Author #9 Share 24 Ιανουαρίου 2012 To ενυδρειο ειναι απο 3 πλευρες ανοιχτο και το επιπλο ειναι δυσκολο να τρυπηθει.Αλλη απορεια eheim 2217 η tetratec ex 700? Λογο δουλειας πρεπει να αφησω τον υπολογιστη μεχρη της 12 και κατι.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος