Jump to content

Ξεκινώντας Με Δυο Άδεια Ενυδρεία...

draculas

Recommended Posts

Γεια σας κι ευχαριστώ που υπάρχετε καταρχήν!! :bigemo_harabe_net-82:

Ξεκίνησα λίγο ανάποδα, πρώτα με απορία και μετά με το "καλώς σας βρήκα".

Κατέχω δυο ενυδρειάκια(25 και 120 λίτρων) τα οποία για διάφορους λόγους είναι άδεια. Το Σαββατοκύριακο υπολογίζω να είμαι έτοιμη για το γέμισμα του 25λιτρου εφόσον μου έχουν μείνει λίγες λεπτομέρειες ακόμα ατακτοποίητες. Θα γίνει μονομαχοενυδρείο όπως ήταν παλιότερα αλλά παλιότερα ήταν της κακιάς ώρας κι απορώ,μετά από τόση μελέτη εδώ μέσα, πως κατάφερε να επιβιώσει ο τότε μονομάχος για 1μιση έτος περίπου...

Έχω πολλές απορίες γιατί διάβασα τόσα πολλά και τα έχω μπλέξει. Να φανταστείτε έχω ακόμα και απορία σχετικά με τους κανονισμούς του φόρουμ! Οπότε μπαίνω στο θέμα και ρωτάω:

"Αν έχω πολλές απορίες για διαφορετικά θέματα να τις βάλω στο κάθε θέμα ξεχωριστά ή να τις στριμώξω σε ένα θέμα μόνο, για να μην καταλαμβάνω χώρο;" :bigemo_harabe_net-69:

δυο αδεια!!! αμιν αμαρτιες λες!!!!

Αμάρτησα γι'αυτό δε με συγχωρώ... B)

Θα καώ στην ψαροκόλαση με αυτά που τράβηξαν τα παλιά μου ψάρια αλλά ήμουν μικρή και άπειρη... :poster_oops:

Καλως ηρθες!

Με το καλο να φτιαξεις τα ενυδρεια σου και αυτη τη φορα να τα χαρεις πιο πολυ!

Τωρα στην απορια σου,αναλογα με το προβλημα η την απορια που εχεις, ειναι καλητερα να ανοιγεις θεμα στην καταλληλη κατηγορια. Ετσι και τις απαντησεις σου θα παιρνεις αλλα και θα διευκοληνεις τους συντονιστες του φορουμ απο το να μεταφερουν τα θεματα σου στις αναλογες κατηγοριες.

Αυτο δεν ισχυει ομως για τις αγγελιες, οπου εκει βαζεις τα παντα σε μια αγγελια! :)

• 2 weeks later...

Καλως ηρθες!

Ευχαριστώ! Προς το παρόν έχω ένα άδειο ενυδρείο και ένα γεμάτο σαλίγκαρους μπεμπέ... :love:

καλως σε βρηκαμε! :welcome: σου ευχομαι οτι καλυτερο και αναμενουμε συνεχεια στο 120λιτρο... :bigemo_harabe_net-64:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...