marnieros 23 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 23 Ιανουαρίου 2012 σε συναντιση που ειχα με τον κυριο συνολακη κωστα του εθεσα μερικα ερωτηματα... το νερο το τραβανε απο γεοτριση 200μ βαθος οστε να εχουν σταθερες θερμοκρασιες και να εχουν τις μικροτερες πιθανοτητες μολυνσης των ενυδρειον απο τα νερα τις παραλιας (βαρκες,λιουμενους) ο φωτισμος προερχεται απο τον ηλιο (φυσικο φως) και απλα του εχουν βαλει συστηματα προσομοιωσης φεγγαριου (moonlights) ρωτησα να μαθει τα παντα για τα reef που εχουν εκει. και περιμενω τις απαντησεις του Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 23 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Οταν θα τον ξαναδείς, να του πεις οτι είναι ντροπή να υπάρχουν σε αυτή την άθλια κατάσταση τα reef.. Αμα δεν ξέρουν να τα συντηρήσουν, προτιμότερο είναι να φωνάξουν ένα χομπίστα γιατί πιστεύω ότι γνωρίζει πολλά περισσότερα απο αυτούς ...!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 23 Ιανουαρίου 2012 #3 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Οντως κι εγω εχω γυρισει πολλα ενυδρεια ανα τον κοσμο (ευρωπη) και αυτο που εχω συμπερανει ειναι οτι στο φορουμ αυτο, με τα λιγοστα χρηματα που διαθετει ο καθενας σας/μας, τα δικα σας reef ειναι μακραν ομορφοτερα και υγιεστερα απο οσα εχω δει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος