johnbaggios 23 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Γινετε?Εχει μεγαλωσει πολυ & μου πιανει σχεδον ολοκληρη την δεξια(κατα κει την σπρωχνει η ροη του φιλτρου) επιφανεια του ενυδρειου.Την εχω περιπου ενα χρονο και απο 30 εκ. εχει φτασει τα 100.Να την κοψω με ενα ψαλιδακι στο μηκος που θελω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 23 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Aν σε ενοχλεί μπορείς να την κλαδέψεις με ένα ψαλιδάκι στο ύψος που θες..εμένα προσωπικά πάντως,όσο και μεγάλη να είναι η vallisneria μου αρέσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kats13 23 Ιανουαρίου 2012 #3 Share 23 Ιανουαρίου 2012 εμένα τις κλαδεύουν τα labido Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 24 Ιανουαρίου 2012 Author #4 Share 24 Ιανουαρίου 2012 Οκ.Την κλαδεψα.Θα σας ενημερωσω σε κανα 2 εβδομαδες για την πορεια του φυτου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 30 Ιανουαρίου 2012 #5 Share 30 Ιανουαρίου 2012 κλαδεψε την δεν θα παθει κατι πιθανψν μονο εκει στην ακρη που θα το κοψεις να σου μαυρισει λιγο το φυλαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 1 Φεβρουαρίου 2012 Author #6 Share 1 Φεβρουαρίου 2012 Σας ευχαριστω οσους μου απαντησατε.Το φυτο ειναι μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος