aris910i 22 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας καλωσ σας βρηκα. εχω μεσα στο ενυνδριο μου ενα bubble eye και εχει σκασει το ενα ''μαγουλο'' μπορω να κανω κατι για να γινει καλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johngreek 23 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Μάλλον όχι αλλά θα σου πουν και οι άλλοι που ίσως ξέρουν καλύτερα,απλά επειδή είναι ευαίσθητα πρέπει να προσέχεις τι έχεις μέσα στο ενυδρείο ώστε να μην τραυματιστούν. Α και καλώς μας ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris910i 23 Ιανουαρίου 2012 Author #3 Share 23 Ιανουαρίου 2012 ενταξει τωρα δεν εχει αιχμηρα πραγματα.παντως ευχαρστω για την απαντηση.αν καποιοσ ειχε το ιδιο προβλημα αν μπορει ας μου απαντησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Μεταφερθηκε στην αναλογη κατηγορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris910i 25 Ιανουαρίου 2012 Author #5 Share 25 Ιανουαρίου 2012 παιδια νομιζω οτι το μαγουλακι φουσκωνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naias 25 Ιανουαρίου 2012 #6 Share 25 Ιανουαρίου 2012 Αναμένουμε για τις εξελίξεις. Με ενδιαφέρει η κατάσταση. Όταν είχα ρωτήσει τι γίνεται αν σκάσει μου είχαν πεί ότι μάλλον πεθαίνει ... Ελπίζω για το καλύτερο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris910i 4 Φεβρουαρίου 2012 Author #7 Share 4 Φεβρουαρίου 2012 τελικα το μαγουλακι φουσκωσε αλλα του εριξα το φαρμακο eSHa 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris910i 22 Φεβρουαρίου 2012 Author #8 Share 22 Φεβρουαρίου 2012 το bubble eye ειναι μια χαρα. παντως εχω ακουσει οτι ειναι σπανιο να φουσκωσει το ξανα μαγουλακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος