papas 22 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Την καλησπερα μου αγαπητοι συνχομπιστες εχω ενα αγνωστου ταυτοτητας νεο οργανισμο και θα ηθελα βοηθεια πιθανολογω οτι ειναι ανεμωνη αλλα δε καταφαερα να την ταιριαξω σε καμια φωτο που ειδα...η παρακατω φωτογραφειουλα ειναι μαπα διοτι ειναι απο κινητο μιας και η μηχανη ελεω του μικρου ειναι καπου στον βυθο του Ιονιου :bigemo_harabe_net-127: και δεν εχω αξιωθει να παρω εστω και μια compac σας θερμοευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 22 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Για aptaisia μου κανει... αλλα μην πανικοβληθεις...Δεν ειναι τπτ τρομερο... Αλλα περιμενε και ακομα μια δυο αποψεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Ιανουαρίου 2012 #3 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Απο τη συγκεκριμενη φωτογραφια,θα πω πως προκειται για aptaisia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 22 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Απταίσια είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 22 Ιανουαρίου 2012 Author #5 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Εχει διαμετρο περιπου 2 εκ και δεν κλεινει οπως οι απταισιουλες και ειναι και κολλημενη στον βραχο δεν πεζει κορμος.....anyway θα προσπαθησω για μια καλλιτερη φωτο ετσι και αλλιως δεν χανομαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος